Tantaluntor och gubbigubbar


15 kommentarer
Denise
2009-12-02 17:35:34 » http://knoddenojag.blogg.se/

sv: Yesbooox! han är så snygg så, till skillnad från vissa andra (moooi). Haha vadårå? har åkt skidor en gång om året fram tills jag gick första året på gymnasiet, men helst åker jag blades.. Kram

stine - pokerfru & mamma till Wiggo
2009-12-02 17:42:11 » http://pokerfrugan.blogg.se/

hejsan, va roligt, ja du får hålla utkik ;)

kika även om du är intresserad utav barnprylar in på min andra blogg, där jag bloggar för ett företag, skriver bara om barnprylar osv.länk till bloggen finns på min blogg. Kramis

Malin - Mamma till Elise
2009-12-02 19:14:16 » http://malinmedk.blogg.se/

Förstår att du bilir arg det skulle då jag också bli. Fast vissa äldre tror att dom får gå före precis överallt fast dom är hur pigg som helst.

Rebeccaaaaaaa
2009-12-02 20:42:05 » http://ungfamilj.blogg.se/

Det är inte bara gamlingar som betér sig såhär. Idag när jag och Wilmer skulle åka buss så satt det ett par vid barnvagnsplatserna och när jag kom satt de kvar, så barnvagnen kom in precis men jag fick stå mitt i vägen i bussen, vill ju inte lämna wilmer där. varför kan de inte resa på sina feta arslen och sätta sig på andra platser, för det fanns det, när nån med barnvagn kommer?????? BLIR SÅ ARRRRRRRRRRG

Helene
2009-12-02 21:14:35 »

Jag håller helt med! SURKÄRRINGAR kallar jag och min syrra dessa tanter(för det är ju oftast tanter) för. De suckar och stönar för att man kommer med vagnen, sitter där vi med vagnen skall stå och tycker att vi skall flytta på oss bara för att de ska förbi. Jag är uppfostrad till att respektera mina äldre, men de äldre har ingen respekt för mig och tyvärr får de då ingen tillbaka! PUNKT SLUT!

Phu. blev oxå lite upprörd!;-)

Denise
2009-12-02 21:26:35 » http://knoddenojag.blogg.se/

sv: Haha jaså, nej inte så pass att jag vill köpa skidor tyvärr.. Haha ser ut som en skidtjej :P Kram

Adams mamma
2009-12-02 21:30:00 » http://mammatilladam.blogg.se/

haha jag förstår dig till viss del. Sen finns det dom gamla som tex min mormor som har kol & astma och därför inte kan ta trapporna även om det inte syns på henne så det är svårt att veta vilka som ska få ta trapporna istället för hissarna, men själklart finns det dom lata människorna & då kan man låta barnvagnar gå före tycker jag! :)

Zanna - med en liten i magen
2009-12-02 23:11:24 » http://bebisenvaran.blogg.se/

HA HA HA fy vad rolig du är hihi

Grynet mamma till lille Vidar
2009-12-02 23:13:00 » http://grynis.blogg.se/

Ja det är jävligt irriterande men jag tycker inte att det är först och främst gamla människor som är mest respektlösa mot barnvagnar. Alla dessa JÄTTEUPPTAGNA affärsmän/kvinnor som har så jäkla bråttom att dom inte kan hålla upp en dörr eller ta ett steg åt sidan när dom kommer emot en utan man får kasta sig åt sidan så att dom inte ska ramla in i vagnen! Det kan göra mig galen, jag skrek till och med fitta åt en tjej i dag på tunnelbanan ^^ Hon såg ganska så chockad ut, men hon förtjänade det(hon gick in i vagnen när jag skulle gå av på centralen)

Marie Nellie & Oliwer´s Mamma
2009-12-02 23:36:53 » http://shiiitonge.blogg.se/

alla suckar är nog det värsta ! ja blir galen varje gång!



haha klart du ska få avreagera dig lite :P

kram på er

Marie Nellie & Oliwer´s Mamma
2009-12-02 23:53:13 » http://shiiitonge.blogg.se/

jamen precis!



aha okej, vad hade du tänkt dej då ? och vart? :)

kan ja inte ta din msn så slipper vi sitta och prata här igenom ;)

kram

Denise
2009-12-02 23:55:39 » http://knoddenojag.blogg.se/

sv: Men skidtjejer kan vara ganska så tuffa så mig gör det inget ohoh :D

Sanna
2009-12-03 05:40:06 » http://liveyourlife88.blogg.se/

Bussar e hemska. ja skulle in med min vagn, ja fick ingen hjälp upp när bussjäveln stannade 1 meter från trottoarkanten. Sen när ja väl kommer upp så kommer de en gubbe som suckar högt och fortsätter gå mot mig fast ja försöker få in vagnen för där sitter de en jävla brud med sin telefon och fettovagn och vägrar flytta lite på sig och vägrar hjälpa. så ja fick lyfta ena sidan på vagnen för att komma över hennes jul.

Sånt blir ja så jävla irriterad på. Jävla idioter.

Em - Mamma till Malva, 090925.
2009-12-03 14:03:54 » http://mammaochbullen.blogg.se/

Jag tycker det gäller de flesta människor man möter ute tyvärr. Det har hänt att jag fått vänta på nästa spårvagn för att ingen vill hjälpa mig upp med vagnen för trapporna, trots att jag frågar. När man är i stan och ska ta hissen med vagnen står det alltid ett gäng 15-åriga tjejer, till synes helt friska och pigga, i den och fnissar. När man ska av spårvagnen är det likadant som när man ska på, flera gånger har jag fått åka några extra stopp innan någon vänlig människa orkar hjälpa mig.



Det roliga är att jag aldrig sett detta hända när jag bodde i UK, där ber man om ursäkt om man går in i folk, man hjälper varandra på och av bussen, man reser sig upp för folk som behöver sitta ner osv. Jag vet inte varför svenskar är så jäkla oartiga? Är det kanske egentligen så att svenskar vill vara så artiga att de blir rädda att vara oartiga och därmed inte vågar göra något? Jag fattar inte.



Pete blev helt bestört när vi flyttade hit, han kunde inte fatta att folk hade så "bad manners". Det är riktigt trist, för det är ju inte så svårt att ge någon ett leende, hjälpa varandra och vara vänlig.

Frida
2009-12-03 20:35:03 » http://www.fridsingen.blogspot.com

Håller med dig, dock åker jag sällan kommunalt. Men även när man åker bil och ska parkera och behöver en familjeanpassad sparkering finns det människor utan skam i kroppen som gärna tar en familje/handikapsparkering bara för att dom oftast är närmast ingången till tex butiken.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: