Good, yes


6 kommentarer
Marina *
2009-07-15 11:41:26 » http://mariic.blogg.se/

wohooow jag är förväntansfull ! =)

Darya
2009-07-15 11:46:47 » http://darya.blogg.se/

Kul med ny videoblogg! Jag skulle vilja veta lite om vad du har för tankar inför förlossningen, hur du skulle vilja ha det med smärtlindring och allt annat runt om kring :)

Nikki
2009-07-15 12:17:52 » http://nikkimamman.blogg.se/

Jodå, det är bra att ha kontakt med andra ungaföräldrar. Har själv gått i en ungföräldragrupp förut. Sen tycker jag att det kan vara både bra och viktigt att ha kontakt med föräldrar i alla åldrar och inte bara tro att man har något gemensamt med de "yngre". Speciellt när man väntar första barnet så har man mer gemensamt än vad man skulle kunna tro. Jag bor i stockholm, eller ja i södertälje. Men jag vet däremot inte om jag har så mycket tid. Det beror lite på när ni har planerat att ha träffen.

Nikki
2009-07-15 12:37:39 » http://nikkimamman.blogg.se/

Ja, jag tycker att det är en jättebra idé. Jag har själv upplevt under mina 2 år som ungmamma att många ungamammor själva faktiskt har väldigt många fördomar framförallt mot äldre föräldrar och båda parterna kanske inte alltid ger varandra en ärlig chans. Jag hamnade i en jättebra mammagrupp som ordnades av bvc och där var jag den yngsta och den äldsta var över 30. Vi kom jättebra överens och jag träffar fortfarande ett par av mammorna därifrån. Jag säger inte att det är något som passar alla men att istället för att stämpla sig själv som bara ungmamma kan man se sig själv som en vanlig mamma vilket helt plötsligt ger en mer gemensamt med andra mammor.

Men däremot kan jag hålla med dig, det är viktigt för många ungaföräldrar att få extra stöd och då är just en sån här grupp en bra sak. Jag har själv skrivit en bok om unga föräldrar och har alltså då haft kontakt med en hel hög unga föräldrar i olika situationer.

.
2009-07-15 20:16:57 »

Skriv och berätta mer om vad du gör om dagarna och om dig och Daniel!!!

kram

Adams mamma
2009-07-16 18:23:43 » http://mammatilladam.blogg.se/

Älskar mammagrupper men nu är min bebis redan ett år så han är väl inte mycket till bebis längre :p


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: