TÄVLIIIINNNNGGG


2 kommentarer
Mia =)
2009-03-31 11:45:02 » http://ungmammamia.blogg.se/

Kul att du är med i tävlingen:), Lycka till!

Kramar MammaMia

Richard
2009-07-16 22:56:25 »

Hej, hittade hit via din videoblogg. Har själv två underbara döttrar men fick dem betydligt senare i livet. Om det är något som jag känner mig glad och stolt över i mitt liv så är det dem. Är det inte konstigt att det värdefullaste i livet är gratis?



Fantastiskt att du ska få barn så tidigt. Var inte orolig, biologiskt är du helt redo att få barn och det är inte SÅ jobbigt att ta hand om så länge du du är beredd att flytta fokus från kompisar och annat till att vara mor. Bebistiden är över på drygt ett år. Därefter så har du ett barn du kan tala med och ser upp till dig som en Gud. Tänk så stolt ditt barn kommer vara på dagis över att ha en så ung och vacker mamma! Uppskatta detta för under det följande dryga decenniet degraderas man som förälder snabbt från Gud till idiot. Men även i tonåren hjälper det nog att vara en ung förälder och förhoppningsvis kan ni resa tillsammans som kompisar.



Tänker på dig och hoppas du har stöd runtomkring och om du ännu inte gjort det, snart hittar en livskompanjon. För alla upplevelser blir ju bättre när man delar dem.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: