Frågor och svar


6 kommentarer
Jennie
2009-10-16 01:42:00 » http://jejnie.blogg.se/smurfen

Skönt att allt går bra med lilla Oliwer! Är dock lite besviken, du lovade att du skulle videoblogga med oliwer men än sålänge har ingen video dykt upp,skulle så gärna vilja se er tillsammans på video, det blir lite annat än på kort. Kram Jennie

Marie Nellie´s Mamma
2009-10-16 21:02:02 » http://shiiitonge.blogg.se/

nej ja ska inte ta dej på fel sätt.



men seriöst hur gammal är du om du tror att ja härmar dej. Oliwer och har stått på våran namnlista långt innan ja började läsa din blogg. jag har inte nämnt namnet på bloggen. så det är väl upp till dej o tro vad du vill. sen var det min sambo som ville ha namnet Oliwer o han läser knappast din blogg. sen det här med enkel v eller w. tänkte vi precis på samma sätt som du. men det är knappast unikt då det är ca 1000 pers i sverige som heter så. ja menar hur många föds det inte varje dag, och hur många tror du inte råkar få samma namn ? så att ja kan säga att du är verkligen ute och cyklar.

ja vill inte tjafsa men du får tro vad du vill.



kram

Marie Nellie´s Mamma
2009-10-16 22:00:52 » http://shiiitonge.blogg.se/

upprörd?

jag besvarade din fråga lilla vän. tar upp din ålder i allt ? vadå allt?

ja frågade hur gammal du va för så som du gör nu höll man på på förskolan, seröst! men du skrev ju i första kommentarern att det va unikt o nu skiver du att det inte va det hur ska du ha det vännen ?

så du påstår att bara för att vi bor i samma stad så får inte vi döpa vår son till Oliwer ? så om vi hade bott i gbg så hade det vart okej?

tar namnet som står dej nära hjärtat, men lilla du äger du namnet ?

seröst ja blir inte arg ja blir bara så förvånad över hur barnsligt du beter dej. varöfr raderar du min kommentar ?

Marie Nellie´s Mamma
2009-10-16 22:41:08 » http://shiiitonge.blogg.se/

ja har inte kallt dej någonting. nej nej du har inte raderat den den försvann väl bara så där "poff" den finns ju inte kvar här längre. nej ja har inte publicerat någons kommentar än. förutom din som ja valt att göra ett inlägg av. så där sprack inget alls.

men du äger inte namnet Oliwer ska du säga så till alla Oliwer som föddes 090910 ?

men vem är det som är sur? det va ju du som tog upp det. det va ju du som blev sur för att ja tagit DITT namn. vi kan komma mycket längre än så här. och det är när du inser att du inte äger namnet.

Marie Nellie´s Mamma
2009-10-16 22:42:24 » http://shiiitonge.blogg.se/

nu har mina kommentarer kommit upp så det ber ja om ursäkt för

Marie Nellie´s Mamma
2009-10-16 23:17:46 » http://shiiitonge.blogg.se/

jamen så som du skriver kan man tro det. nej ja startar inget världskrig. men ja vill väl försvara mej. ja tog det här som ett påhopp och att ja reagerar som ja gör är för att det stämmer inte det du säger. ja bråkade inte från första början utan förklarde mej. men det är alltid så när man skriver. man missförstår sig lätt. tråkigt att det blev som det blev. ja tyckte bara det är fel det du säger o det är så ja tycker. men men som du säger det är inte värt o diskutera längre.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: