April April jag kan lura dig vart jag vill !!


7 kommentarer
Lee
2010-04-01 10:06:38 » http://mammalee.blogg.se/

Har inte gjort några aprilskämt direkt, men jag kommer ihåg när jag gick i ettan (inte på gymnasiet) då va hela skolan med, hela lågstadiet satte sig i högstadiets klassrum och högstadiet i lågstadiets klassrum :P kanske inte så kul, men ett aprilskämt är det iaf :)

Cattis
2010-04-01 10:30:54 » http://iseeuglypeople.blogg.se/

jag är sämst på aprilskämt, kan aldrig hålla mig :/ .. men min mamma ringde mig igårkväll och sa: INGA APRILSKÄMT INATT. hon trodde jag skulle ringa och lura henne att bebisen var påväg.. det var ju rätt smart skämt iofs... fast lite elakt :)

Grynet mamma till lilla Vidar
2010-04-01 10:33:12 » http://grynis.blogg.se/

Haha fan dig love! Jag tänkte ju luras om att jag var gravid igen ^^ Fan! :P

Johanna
2010-04-01 10:36:53 » http://skogul.blogg.se/

Min sambo brukar alltid klaga på att jag jämt sitter vid datorn och äter, grisar ner tangentbordet osv. Så första april för nått år sen ringde jag honom och sa att jag hade spillt cola på hela tangentbordet. Han blev sådär lagom sur och krävde att jag skulle köpa nytt ända tills han kom på att det var 1:a april.

Sanna
2010-04-01 12:39:32 » http://liveyourlife88.blogg.se/

Ja fick ett sms av min lillesyster på 17år i morse.

"Sanna, jag är gravid..."

Snacka om att ja exploderade. När jag höll på och skriva sms tillbaka så kom ja på att de va den 1 april och skrev att jag är inte efterbliven. Man har ju levt i mer än 20 år liksom. ;P

Fick tillbaka "fan trodde du skulle gå på de".

Caroline - Mamma till Freija & Loke.
2010-04-01 14:19:46 » http://freijasmamma.blogg.se/

Jag har inte kommit på något bra skämt ännu så det lär inte bli några, men min mormor ringde och berättade världens tristaste skämt som hennes gubbe sagt "Jag älskar inte dig längre" sen april april. Vad fan är det för skämt? Inte de minsta skoj!

Jessie - 22 år & mamma till Jacob 2 år
2010-04-01 17:45:13 » http://silkybutterfly.blogg.se/

Alla eller nästan alla i min omgivning vet hur GÄRNA jag vill ha ett barn till (har velat det i 2 år snart)skrivit i bloggen om det & pratat med mina vänner & familj.



Så idag skrev jag att jag var gravid på facebook (trodde faktiskt aldrig att de skulle gå på det i & med att det är första april) men de GJORDE det & kommentarer som grattis osv började trilla in med detsamma! Jag skrev att jag inte kunde hålla på så (fick grymt dåligt samvete) & sa hela sanningen i kommenataren nedan & trots att jag skrev hur det var det så fick jag grattis ändå(de läste förmodligen bara det översta jag skrev)..



Vänner & familj ringde & grattade! Och en del var sura för att det INTE var sant när de läste allt, speciellt min bror & en väninna som är gravid - äntligen hade hon någon hon kunde dela glädjen med typ...! Kände mig hur dålig som helst men många skrattade åt sig själva ändå att de faktiskt gick på det=)



Så här stog det på min status imorse:

GRAVID!!!!!!!=D NU har jag har väntat länge så LÄNGE på att säga denna fantastiska nyhet - går in i 4:e månad imorgon! ÄNTLIGEN VA?!=D Puh nu kan jag andas♥



Snacka om att jag bedrog alla haha


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: