Prestation, prestation,prestation


18 kommentarer
unique
2010-02-23 16:47:41 » http://saratilling.devote.se

Är det verkligen så du känner? Då tycker jag absolut du ska sätta lösenord på den. Ett tag för att testa i alla fall. Glöm inte säga till i tid bara. Vill ju inte missa något =)

Rebecca, stolt moster åt sessorna Emelie & Olivia

jag förstår hur du känner och jag är lite lika! När jag fick 2 kommentar på 4 dagar blev jag helt: Jag ska sluta blogga!

Och om statestiken är mindre än vanligt så blir jag skitarg!

Fast min blogg är så liten med ca. 30-80 unika om dagen så vill man ju växa!

Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Jag skrev ju bara "hur och varför" jag skriver blogg. Alla är ju olika och skriver av olika anledningar. Tycker din blogg är bra som den är du skriver om blandade saker. Viktiga ämnen och även om dig själv och din familj.

Grynet mamma till lille Vidar
2010-02-23 17:29:50 » http://grynis.blogg.se/

sv: Nä kanske inte samma bloggare, det är inte jag heller, men du har ju inte förändrats helt i din personlighet. Eller? Om det är så jobbigt som du skriver i inlägget kanske du ska ta en liten paus? Bara för att få ta hand om dig och Oliwer på allvar? Ni kanske behöver det ett tag för att få bort stressen för bloggen.

Nä gör inte det, det behöver du inte :(

Mikaela
2010-02-23 17:31:02 » http://mikaelaeriiksson.blogg.se/

Ja :) Han föddes den 6/7 , Men han var beräknad i september den 7, Han kom 10 veckor för tidigt Kram

Mikaela
2010-02-23 17:44:44 » http://mikaelaeriiksson.blogg.se/

Ja han mår bra :)

Dom vet inte varför han kom så tidigt :(

Hur gammal e din kille nu?

kram Mikaela

Mikaela
2010-02-23 17:53:19 » http://mikaelaeriiksson.blogg.se/

vad roligt :)

kan han mycket ? Som att krypa eller nått?

Kram Mikaela

Madde
2010-02-23 18:02:19 » http://tjockisbullen.blogg.se/

Ja, jag vet inte, men tycker man ska inte bry sig allt för mkt om folk kommenterar, det är ju kul om man gör det, men folk läser ju ändå, för statistiken är väl den samma? =P

Mikaela
2010-02-23 18:24:07 » http://mikaelaeriiksson.blogg.se/

Okej :) Han kan göra mycket , men inte krypa eller sitta, men det kommer snart :)

Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen ♥
2010-02-23 18:32:30 » http://hanneler.blogg.se/

Mmm..då kanske du borde lägga bloggen på hal is ett tag då och tänka på något annat, nu menar jag inte låta elak eller så..men tänk på din hälsa = stress är inte bra och inte ångest heller osv.



Sätt ett lösen på bloggen ett tag eller ta en bloggpause i några dagar och känn efter sen :)

Trixie, mamma till Ellis 090829
2010-02-23 18:51:37 » http://milfshake.blogg.se/

Hej Love! Jag har mailat din hotmail-adress, vet inte om du brukar kolla den ofta men vore kul om du kikade och skickade ett svar :)



Kram Trixie

Grynet mamma till lille Vidar
2010-02-23 19:42:43 » http://grynis.blogg.se/

Sv: Haha nä det är typ bara jag och en handfull människor som tycker om sån musik :P hehe

Ja jag har funderat på det ett tag, får se om jag gör det :P



Ja det är ju klart han är, vill bara inte att du ska stressa ihjäl dig för en blogg liksom :)

Lina - Melkers mamma <3
2010-02-23 20:00:49 » http://vackertliv.blogg.se/

Jag har läst din blogg väldigt länge, just eftersom att vi fick barn ungefär samtdiigt och det var kul att följa graviditeten och känna igen sig. jag vet inte om någon annan redan ahr skrivit detta men jag tror det är för att du försöker så HIMLA mycket, som gör att det inte längre är Lika kul att läsa. För den var roligare innan, när den inte var så ansträngd. Det känns som att allt är så genomskinligt, att du övertänker alla dina skämt osv. Hoppas du tar åt dig och förstår att vi alla vill läsa om den RIKTIGA LOVE och om en avslappnad mamma med sin son. :) Kram

Carro - mamma till Noel
2010-02-23 20:06:16 » http://intox.blogg.se/

Haha, nej ja fatta.. men det blir ju i princip så, bloggen kan skapa ett sånt sjukt beroende och då försvinner det roliga med det och anleningen att man till en början börjad att skriva, för att det är kul : ) jag gillar din blogg och skulle tycka det vore trist om du slutade, men ja.. kanske värt att testa för en tid? eller helt enkelt skriva mindre? ett morgon och kvällinlägg, blir säkert väldigt innehållrika också vet vi läsare då vi ska gå in o kika och slipper bli "besvika" om du inte uppdaterar under dagen, då vi vet att det inte blir av.. : )

Carro - mamma till Noel
2010-02-23 20:23:58 » http://intox.blogg.se/

Haha inte ja heller.. har inte direkt märkt någon skillnad. men den blir nog ännu bättre om du bara slappnar av och skiter i allt vad statistik heter, är det två st som kommenterar att dom gillar din blogg, så ska du vara glad för det, hellre det än tusen som inte gillar den : )

Lina - Melkers mamma <3
2010-02-23 20:25:28 » http://vackertliv.blogg.se/

Du ska inte bli ledsen! Jag kan inte heller sätta fingert på vad det är du gör annorlunda så. Mer än att det känns mer ansträngt i dina inlägg. Och du känner ju själv att du hela tiden vill ha mer mer mer och det visar sig i inläggen. I början när jag läste kände jag igenom mig jätte mycket men inte nu längre. Men vi alla ändras också och det kan ju även vara jag som gjort det. Men en paus kanske hade sutit i sin ordning, eller lösenord. Så du får lite distans på det och ser och känner att när allt kommer omkring är det BARA en blogg. Vad är några kommentarer och ökad statistik för bekreftelse i jämnförelse med de underbara skratt du får när du leker med Oliwer =)



Kram

jenny

usch det kan inte vara kul att känna så.

jag hade tagit en paus eller något så att man bryter beroendet...

lycka till!

V
2010-02-23 23:10:02 »

Det är precis det här som gör att man tappar intresset för din blogg. Att du bara skriver för att få många besökare. Liksom inte lika kul att läsa då.



Gör dig själv en tjänst och ta en bloggpaus, eller åtminstonde sluta titta på statistiken en månad. Skriv om dig själv och din vardag och skit i vad du tror att andra vill läsa.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: