Dagar i Helvetet


15 kommentarer
Denise - Ännu en mammablogg
2010-03-29 13:45:51 » http://knoddenojag.blogg.se/

Du gör nog inget fel gummsi! Men Oliwer kanske har otur att bli smittad, finns ju gått om smittor bland barn! Plus att alla har nästan magsjuka eller har haft just nu, så det är inget konstigt. Klart det är jobbigt, men kämpa på!! kram

Caroline - Mamma till Freija & Loke
2010-03-29 13:55:45 » http://freijasmamma.blogg.se/

Det är nog inte ditt fel han kanske bara har lite sämre imunförsvar? och magsjukan går ju nu. Jag tror det är bra att man är ute och svirar lite på öppna förskolor och sånt, tänk vad mycket sjukdomar dom kommer få första året på dagis... huvva.

Denise - Ännu en mammablogg
2010-03-29 14:35:41 » http://knoddenojag.blogg.se/

sv: Det är lätt att det känns så gumman! Men du ska nog se att han blir frisk snart igen! Se till så att han är fri från kräket, febern och hostan innan du träffar en massa människor igen, för man är ju känsligare när man vart sjuk! Det är inte ditt fel och itne hans fel heller! kram!

Amanda - Mamma till Milo ♥

Du gör nog inget fel. Vissa barn är helt "enkelt" mer sjuka än andra barn är =( Tyvärr. Nja vi vet ju inte om det var tanden eller om den bara kom på köpet för han har inte varit så sjuk dom andra tänderna och han har trotts allt 8 st nu =P



Hoppas han blir bättre snart. Det är jobbigt när man inte känner igen dom, när deras allmäntillstånd är helt nere och när dom bara är ledsna. Men finns inte så mkt vi kan göra förutom och trösta, krama och finnas.. Det blir nog bra snart ska du se =)

Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen ♥
2010-03-29 14:59:48 » http://mammah.bloggplatsen.se/

Love? :) DU eller NI gör inget fel! Barn bli sjuka, det finns barn som blir ofta sjuka och det finns barn som ibland sjuka osv..men det är aldrig ert fel att Oliwer blir sjuk, så här händer. Visst man är orolig och tänker vad gör man för fel?! men det är ingens fel!



Han kommer snart vara pigg och kry skaru se ^^,

Kramis!

Helena
2010-03-29 15:45:43 » http://viggo2008.blogspot.com/

håller med de andra här=) du gör verkligen inget fel. tänk positivt istället-Det sägs att första året på dagis är det värsta då blir barn under 2 år sjuk jämt. och det stämmer lite. så kanske när han börjar dagis klarar han magsjukor bättre?

Tänkte på det med spyorna. Läkaren sa till mig att när barnen är så där små har det extra känslig mage efter under/efter magsjuka eftersom de inte har något immunförvar mot det. så kanske därför magsjukan håller i sig. men det borde bli bättre nu när han inte har lika hög feber länge. kämpa på med vätske ersättningen så kanske det vänder snart=)

Katarina & Neo
2010-03-29 16:20:28 » http://www.wiggo.org

Sv: jo vi ska ha en liten till =)

ninni

Inget fel alls, min son han va förkyld jättemycke första året men nu nästan inte alls..

Deras immunförsvar bildar antikroppar varje gång dom blir sjuka och detta kommer göra han starkare, tråkig väg dit bara men du får förhoppningsvis igen de sen :)

Krya på lille plutt <3

hallonmamma
2010-03-29 17:41:54 » http://hallonmamma.blogg.se/

De är bra när de är sjuka när de är små. De bygger upp immunförsvaret :)

Angelica - Mamma till Liam
2010-03-29 19:20:15 » http://angelicanorlander.blogg.se/

Hemskt när små barn är sjuka så där. Hoppas han piggnar på sig snart! Men de är inge fel alls. Har en kompis och hennes son är lika gammal som Oliwer och är sjuk nästan jämt. Han har nog varit frisk högst en vecka sen han föddes. Så de är inge fel. Men jag ha läst att är dom sjuka mycke när dom är små får dom starkare imunförsvar(?). Jag vet hur de känns att ha ett sjukt barn. Min son låg ner sövd i en månad och svävade mellan liv och död.



Ge lille Oliwer en krya på sig kram från mig och min Familj. Och styrke kramar till dig.

Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen ♥
2010-03-29 19:27:28 » http://mammah.bloggplatsen.se/

svar:

Tack du :) Han ÄLSKAR Att dansa, haha..

Ruby och Milo
2010-03-29 19:29:14 » http://rubykanoby.blogg.se/

men kvinna! klart att du inte gör något fel. Han kanske bara har fått oturen att ha lite sämre immunförsvar!? Milo blir också sjuk precis hela tiden känns det som..efter 1 vecka blir han sjuk igen osv. så har det hållt på sen han var ca 8 mån.



Men ett tips efter magsjukan är att ge han sempers magdroppar . Det innehåller bra bakterier för tarmarna. Ofta när de haft magsjuka har alla snälla bakterier försvunnit i tarmarna och magen är lös i en evigheet. Tror du kan droppa i de redan nu 1 gång per dag. Hör med bvc om du kan köra de redan nu. Det tipset fick jag fast jag gav yogurt och blåbarssoppa istället som har dessa bakterier i sig och magen vart typ bättre på han än innan han blev sjuk. Vet inte om Oliwer är för liten för de produkternaän? det är bara att fråga om detr oxå på bvc.



kramar

Jessica
2010-03-29 21:30:01 » http://youlistmeathello.blogg.se/

Hej. Melwin var likadan, in och ut på sjukhus, ligga hemma och bara bli sjuk efter sjuk. Nu är han 4 år, och har världens bästa imunförsvar! Han har trotsat vinterkräk, förkylningar och tom vattenkoppor! Så på ett sätt är det bra att din son är sjuk, men på ett annat sätt dåligt. Jag tycker du bara ska dagen som den kommer :) alla barn är sjuka någongång :) kram på er!

Jossan

Klart att d inte är ditt fel .. Visst att de kan smittas lättare om de går på öppna förskolan men d är ju mycket skit som går nu.

Men d e klart att barn blir sjuka de har ju mycket sämre immunförsvar(speciellt om man inte har kunnat amma så länge)än va vi har..

Så klandra inte dig själv... D e jätte lätt att man gör d som förälder för att d gör så ont att se våra barn må dåligt



Kram på er..hoppas han kryar på sig snart

Anonym
2010-03-30 10:01:43 »

Du gör nog inget fel.

Men försök att gå ut och gå mycket och somnar han i vagnen så låt honom ligga ute och sova i vagnen tills han vaknar. Då får han mycket frisk luft.

Detta är min mammas teori att mycket frisk luft när man är liten gör friska barn. Både jag och mina 2 systrar har sovit jättemycket ute i vagnen när vi var små och har aldrig varit speciellt sjuka.

Värt att testa ialf.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: