Lady Gaga feat Beyonce- Telephone


6 kommentarer
Fride
2010-03-18 00:10:51 » http://inutimagen.blogg.se/

Jaa snart är det dags, är spännande! Hur gammal är Oliwer? kram :)

michelleldelice
2010-03-18 07:19:50 » http://michelledelice.blogg.se/

NY TÄVLING PÅ GRAVID/VÄRLDS BLOGGEN Michelledelice.blogg.se, missa inte den!

Denise - Ännu en mammablogg
2010-03-18 08:42:13 » http://knoddenojag.blogg.se/

sv: Jo men jag tycker sånt är roligt :) Har ju pluggat lite sånt osv. Jag vill jobba med det, eller förskola men det blir in the future :) Ok, jag får se vad bvc säger. Men att han kommer bli gnällig osv så tänker jag såhär, att han är redan så pass gnällig och det är "skönare" att ta allt med en gång :P Men om bvc tanten säger att vi ska avakta så gör vi det :) Kram

Malin & Elise
2010-03-18 09:23:24 » http://malinmedk.blogg.se/

Alla säger att avokado är bra fetter. Och pasta, ris och potatis är skit om man vill gå ner i vikt. men men orka tjaffsa.



Finns info på cambridgekuren.se, du måste köpa påsarna och skriva in dig hos en konsult. hos min konsult kostar det 525kr/vecka, 3 måltider per dag. kanske är billigare eller dyrare där du bor. Jag gick ner 9kg på 2 1/2 vecka. jag tycker det är gott. har du smakat nutrilett nångång? nutrilett är vidrigt. CK kakao smak smakar ungefär som oboy, jag tycker det är jätte gott och har snart hållt på i 4 veckor.

Amanda - Mamma till Milo ♥

Kör på LCHF - Low carb high fat och träna .. Skit bra =) Mamma och pappa har kört den och dom gick ner som bara den =) Gött är det också =) Vem vill inte gå ner i vikt samtidigt som man kan äta en fet frukost med ägg och bacon ?? =) MUMMA =P Lätt är det också =) Det tar någon vecka att vänja kroppen vid det men när man är inne i den så börjar kilona rasa ! =)

Amanda - Mamma till Milo ♥

Oj kommentaren skulle hamnat på förra inlägget men blev visst fel =P Du fattar ändå hoppas jag =)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: