Problemet med vikt och vågen


13 kommentarer
Grynet mamma till lille Vidar
2010-03-17 18:53:25 » http://grynis.blogg.se/

Haha ja så tokigt det kan bli :P

Malin & Elise
2010-03-17 19:07:38 » http://malinmedk.blogg.se/

Om du ska gå på GI är avokado bra. Potatis och ris är precis lika onyttigt som pasta. fiskbullar (på burk?), är nog inte heller så nyttigt. kyckling är då bra att äta iaf.



själv går jag på cambridge kuren och slipper laga mat. blandar ett pulver med vatten. gott. och så går man ner fort.

Caroline - Mamma till Freija & Loke.
2010-03-17 20:44:21 » http://freijasmamma.blogg.se/

Avokado är ju bra fetter iallafall vad jag har hört.

evelina, tildes mamma
2010-03-17 21:41:46 » http://evelinalundin.blogg.se/

Fisk är jättebra mat. Lax, torsk, men inte fiskpinnar! Testa att göra en torsksoppa med grönsaker och någon god krydda, eller varför inte en laxsallad?

Själv kör jag på nutrilett/naturdiet för att få en rivstart!

Caroline - Mamma till Freija & Loke.
2010-03-17 22:33:38 » http://freijasmamma.blogg.se/

Isåfall ska jag köpa hem ett helt lass med avokado och klämma i mig imorn ; )

Caroline - Mamma till Freija & Loke.
2010-03-17 22:51:00 » http://freijasmamma.blogg.se/

Det är klart att dom kräver en enorm tid men det gör ju alla barn, Downs är ju olika från person till person också. Personer med downs är väldigt smarta. Iallafall dom som jag har träffat.



Många av dom kan både läsa och skriva, bo i egen lägenhet. Dom är så jäkla unika och underbara. Jag kan ju tyvärr inte gå in på något specifikt. Men det är min åsikt iallafall. Jag har aldrig jobbat med barn som har sjukdomen, men jag skulle gärna göra det.

Caroline - Mamma till Freija & Loke.
2010-03-17 22:53:30 » http://freijasmamma.blogg.se/

Oj oj tro mig det finns inget i matväg som sätter ett endaste litet spår på min kropp. Om inte 2 graviditeter har gjort det så lär ingen mat i världen göra det. Jag har alltid vägt lite och min kropp vägrar gå upp i vikt men nu har jag startat en utredning med en dietist så jag hoppas att det finns något som ska få min kropp upp i vikt.



Det märkliga är att jag gick upp 16 kg båda graviditeterna men redan efter 1½ vecka så var alla kg borta båda gångerna. Lyx kan vissa tycka men för mig var det ett riktigt jäkla slag i magen. Jag var så jäkla glad över mina kg.

Caroline - Mamma till Freija & Loke.
2010-03-17 23:07:41 » http://freijasmamma.blogg.se/

Nä alla är ju olika och jag ser inget fel om någon inte skulle vilja behålla ett barn med downs. Man måste ju göra det som känns rätt, det finns ju så mycket man måste tänka på. Jag dömmer absolut ingen :) Nuuu ska jag sova! Så man orkar upp med Miss Lipgloss imorn ;)

Aida
2010-03-18 00:20:46 » http://ghabby.blogg.se/

Love, Love, Love... nu har du ju inte lyssnat på vad jag har sagt! Och därför kommenterar folk emot dig!



Till lunch är det inte menat att du bara ska äta sallader! Bulgur i salladen skulle vara toppen! Annars vore det bra med bönor, TVÅ potatisar, råris eller liknande som tillbehör. Som sagt - TVÅ potatisar INTE MER eller råris, inte vilket ris som helst! Därmed har folk rätt i att potatis och ris inte är så nyttigt!



Och sen när det gäller avokadon. Ingen har sagt att det är onyttigt! Det enda jag har sagt är att det innehåller mycket vegetabiliskt fett och om man vill uppnå rivstart i viktminskningen bör man undvika det!



Fiskbullar är NO NO! Återigen kommer du tillbaka till halvfabrikat som aldrig är bra! Jag hoppas i annat fall att det är fiskbullar du själv gjort?



Och snälla, till er andra som står och dömer Love för att ha skrivit onyttigt, men som själva går på pulverdieter...?! Behöver jag säga mer...?



Puss & Kram

Aida

Marina 19 - Mami till Antonio<3
2010-03-18 10:01:54 » http://mariic.blogg.se/

Hej Love, vill bara tipsa dig om något som kallas för GI. Min moster (som har 4 barn) har börjat med detta och jag säger bara wow! Jag vart helt till mig när jag såg henne efter 1 månad ungefär, hon hade gått ner så himla mkt. Det finns en massa GI recepter på google, sök på det och börja med dom recepterna och läs lite om GI! super bra! :)

Fanny Bil
2010-03-18 11:22:46 »

Tjejer, det spelar egentligen inte någon roll vad man äter, allt handlar om att man måste äta mindre kalorier än vad man gör av med per dag, då går man ner i vikt..



För att samtidigt må bra också är det självklart viktigt vilka kcal man stoppar i sig, men för att gå ner i vikt så handlar allt bara om mängden och om hur mycket man rör på sig.

Jenny
2010-03-18 12:32:25 » http://hayliemama.blogg.se/

Jag har bantat från 3:e januari i år. har gått ner 10kg, 4kg kvar (riktigt stolt!)

Det enda jag har ändrat är att jag tränar 2-3 gånger i veckan och äter 6 gånger om dagen. jag äter frukost, naturdiet shake, lunch, naturdiet shake, middag och kvällsmål (antingen en shake eller en macka)

MEN jag äter mycket mindre. Om jag är sugen på hamburgare så äter jag hamburgare men max en gång i veckan och jag tar inte coca cola och pommes som tillbehör.

Något jag dock uteslutit HELT är pizza(2000kcal-4000kcal) och kebab, en massa onödiga kalorier.



Ät vad du vill men ät lite, och räkna kalorier. :)

sara - tävlingar, rabatter och en massa galla!
2010-03-18 15:33:11 » http://kidzmode.blogg.se/

Och hur ser du ut nu då?

Jag har tänkt ta en shake diet så fort jag inte ammar längre.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: