FAN SKÄRP ER HAHA


6 kommentarer
Daniel
2010-11-22 23:10:45 » http://danielfagerholm.webblogg.se/

jissessånt gör man veckan före.

Jessica ♥ Gravid
2010-11-22 23:25:39 » http://lovelyeverafter.blogg.se/

SV: Åh :O Det måste jag kolla upp! Har bara hört att gravidfotografering är svindyrt och dina foton blev ju superfina fastän det var "nybörjare" som fotade!Kramar!

Anna
2010-11-22 23:56:58 » http://latinomamma.blogg.se/

hehe :D vi har redan köpt barnen julklappar :D

måste ju vara i tid, du kan få en liten fin julkula av mig så blir du nog lite gladare :)

kram

Rebecca

Haha, jag har köpt alla julklappar! ;)

Naima - mamma till Neo
2010-11-23 11:49:06 » http://naimisen.blogg.se/

Än så länge har vi faktist inga riktiga traditioner på det där i vår lilla familj. Förra julen var första gången vi hade egen gran. Innan har vi nöjt oss med den våra föräldrar har.Hemma hos mina föräldrar har vi inte tagit in granen och klätt den fören kvällen innan julafton.Min julångest brukar börja i slutet av sommarn. Älskar att köpa julklappar om man har massa pengar och kommer på några bra. Men när man inte har så mycket pengar så sätter ångesten igång för man vet att man måste spara och inte har råd att köpa det allra finaste grejerna.Denna jul värre en någonsin, föräldra penningen är ju inte vidare hög, en liten extra person att köpa till och vi ska åka till Thailan om några månader så det är inte så mycket pengar över.

Egentligen ska man ju inte klaga, men jag tycker att det är så roligt att ge min älskling något fint, och överraska syskonen och färäldrarna med fina grejer och nu har jag massor jag vill köpa till sonen.ÅNGEST!

emma
2010-11-23 22:04:54 » http://mammatillbenjamin.blogg.se/

ja, jag får ta och göra det:)

Ja när ja var li9ten så påverkades mitt tal av all öroninflammation, jag blev sen med att prata och hade svårt med vissa ord så fick gå hos sådan talpedagog när jag var 6-7 år ngt.ja har ganska bra , ibland kan ha höra lite dåligt , men inte som störs elelr orsakar problem i vabrdagen:)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: