9onde dagen


6 kommentarer
hallonmamma
2010-01-30 13:25:42 » http://hallonmamma.blogg.se/

Fy fan.. Förstår att detta måste vara tungt! Varför kan inte de ta dej på allvar? Okej om man har feber ett par dagar. men herregud 9dagar! Både du och Oliwer måste vara så trötta. Jag håller tummarna för att han frisknar i snart!

Caroline - Mamma till Freija & Loke.
2010-01-30 14:08:14 » http://freijasmamma.blogg.se/

Lycka till och hoppas allt går bra. Hoppas verkligen SÖS tar er på allvar. Förstå hur uppgiven du måste känna dig när ni inte får någon hjälp. Jag och Loke åkte ambulans in till akuten för ett tag sen och vi blev jätte bra omhändertagna, men det var dock i norrbotten. Kramar till er.

Carro - mamma till Noel
2010-01-30 15:24:31 » http://intox.blogg.se/

Det är bra, stå på dig!! ingen känner ditt barn bättre än du själv. har gått in och kikat din blogg flera ggr per dag och önskar jämt att det ska stå att han blivit frisk. Hoppas han piggar på sig snart och att ni blir tagna på allvar Lycka till, tycker verkligen du är jätte stark!!

froidan
2010-01-30 20:27:16 » http://froidans.blogg.se/

Usch, tycker det är hemskt att dom ej kan ta dig på allvar! Min minsting vart sjuk när han va 2mån, han hade feber, slutade andas och hostade massor. Första gången vi kom dit fick han inhalera lite, sen fick vi åka hem. Det vart dock värre så vi fick åka in igen, men då fick vi stanna kvar då dom trodde han hade RS. Vi blev isolerade i ett rum eftersom RS smittar, tills dom hade fått svaren om han hade RS eller inte. Han hade det inte som tur var, men ett annat virus så vi fick stanna kvar över natten då han behövde inhalera flera gånger! Han vart kryare efter det, men hostan satt kvar ett par veckor!



Hoppas verkligen allt gått bra för er & att han blir frisk snart! Han är jättesöt btw :)

Erika
2010-01-30 20:47:10 » http://www.metrobloggen.se/Amorficlya

lycka till.. ja har bara posetivt att säga om sös.



Med Melina va vi inskrivna i en vecka på sös barnakut med permision så vi fick sova hemma också vi fick med oss en inhallations aparat hem så hon kunde andas i under nätterna. Men anledningen till att ja fick va hemma med dottern var att ja har 2 barn innan å båda har astma så ja visste hur man skulle göra.



Hoppas att de tar dig på allvar..

Amandusingeborg
2011-07-22 15:40:33 » http://amandusingeborg.blognd.com

Very interesting and informative site! I am looking for information on the history of textile and resilient floor coverings. If anybody can help, please let me know. Thanks!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: