Förlåt

Förlåt för att videobloggen inte kommit upp. Det är totalt dåligt av mig. Jag har gjort en men när jag skulle ladda upp den på denna dator så gick de inte. Men imorgon bitti innan klockan 11.30 ska videobloggen vara uppe på bloggen. JAG LOVAR.

Jag sitter och äter annanas nu och de svider på tungan. FÖRLÅT MIG ALLA FÖR ATT JAG ÄR SÅ DÅLIG PÅ ATT UPPDATERA VIDEOBLOGGEN DENNA VECKA. DUMMA LOVE :P

KRAM

31 Augusti- 16 dagar kvar..

Hey!

Efter en ganska skön natts sömn på länge så känner jag mig lite bättre idag som person hehe.
Det var första gången på länge jag kunde sova nästan en hel natt förutom kisspauserna =)
Men de var nog en tillfällighet för Daniel kliade mig på ryggen och så igår och de fick mig slappna av ganska mycket så jag tror han hade ett finger i det hela liksom.

Idag är det 16 dagar kvar och nerräkningen börjar mera och mera kännas realistiskt. 16 dagar. Alltså på onsdag är det två veckor kvar. Det är ju sista augusti idag och det betyder att imorgon är det SEPTEMBER.
Som jag har längtat och väntat sen Januari när jag tog testet. Shit och nu imorgon är den månanden äntligen här.
Feels good.

GLÖM INTE- att gissa på datumet lillen bestämer sig för att komma ut
HÄR 

KRAM

ps. Det var en sån påpekade att jag har min text i fetstil och det är bara för att jag har vant mig med att ha det så tyvärr och jag är en sån person som inte ändrar saker så ofta så det kommer nog forsätta vara så =( tyvärr men hoppas det går bra ändå.

Såklart... - stå för din åsikt

Fick en kommentar igår såklart anonym ang. olika saker.
Ni får läsa själva. Men jag vill bara ge denna anonyma person ett svar på tal.
Jag pratade om en slempropp för jag var osäker om det var den som hade gått. Jag har ALDRIG sagt att min slempropp har gått utan jag frågade om det kunde ha varit den. Så det är första saken.
Jag har sett min senaste videoinlägg herregud det var jag som gjorde inlägget för fan.
För hans skull skulle jag egentligen kunna vänta 2 månader till om det skulle vara för hans bästa.
Jag vill inte bli ingångsatt nu, jag ska prata med läkaren om en igångsättning efter mitt BF tex. 16 september pga att olika anledningar. Min höft gick ur led för 4-5 år sen och har därefter gjort så att ett ex. antal kotor i min ryggrad strulat med mig sen dess.
Vet du hur ont det gör när ens höft låser sig så att du inte ens kan röra dina ben. Eller att din höft gör så ont att du inte ens kan sätta dig och kissa? Jag är inläst som i ett fängelse på dagarna. Jag kommer ingenstans och det börjar ta på mig psykiskt.. Så därför orkar inte min höft mycket mera och jag har ibland svårt att ens ta mig ur sängen. Jag sover otroligt dåligt, kanske bara få timmar om dygnet pga att smärta och tankar.
Jag är i vecka 37+3 idag och ska träffa läkaren i vecka 38+0 och då är Oliwer färdig att om han så skulle vilja komma ut. Så snacka inte om att jag har velat bli igångsatt från vecka 34.. herregud jag skrev ju ett inlägg om hur jag blev arg på folk som ville det... en sån jävla hycklare är jag inte som du verkar tro.
Såklart jag visste att man är gravid i 40 veckor eller till och med 42 veckor men inte fan trodde jag att min höftskada skulle bli så jävla mycket värre när slutet började närma sig.
Barnmorskan bokade in mig på en läkartid inte jag. Hon ville att jag skulle träffa en läkare.
Så sluta sätt dig och tro att du vet vad jag tänker eller hur jag mår. Bara för att jag inte klagar i varenda inlägg jag skriver så betyder det inte att det inte finns smärta eller problem. Jag blir så arg på sådana som dig som ska sätta sig över folk och tro att det vet så himla mycket.
Jag menar hade jag inte haft ont så hade det inte varit något problem. Jag har förvärkar varje dag och det är inte heller lätt att ha....
Och vem är du? Varför är du anonym? Säkert känner du mig eller nått...
Stå för din åsikt...

KOMMENTAREN FRÅN ANONYM

Anonym
om 29 Augusti- Loppis och gravid/mammaträff :):
du har ju inte gått 40veckor än, de sista veckorna är påfrestande både fyskisk och psykiskt för alla och om alla kunde välja så skulle de ju gå och "bli igångsatta" redan i vecka 34. du visste väl från början att det var 40 veckor som du skulle vara gravid. vänta tills han är redo - för hans skull!

sen klagar du på andra som pratar om deras slempropp osv, men det gör ju DU med , har du sett ditt senaste videoinlägg?
IP: 213.89.89.75
 

29 Augusti- Loppis och gravid/mammaträff :)

Hey!

Jag har varit lite frånvarande från bloggen sen igår morse men det är för jag helt enkelt inte haft tid. Jag var hos barnmorskan som sagt sen åkte jag direkt till farmor och Sven-erik (farmors man) och var där fram till 22.00 så när jag kom hem blev de inte mycket gjort hehe. Så idag ska jag på loppis på bondegatan på Södermalm med farmor, lite roligt sådär :) Sen ikväll vid 17.00 ska jag möta upp tjejerna som ska vara med ikväll på träffen =)

SEN kanske det blir bio om Daniel känner sig snäll nog att bjuda ut mig på de ;) Får hoppas beror ju på hur sent det blir på mammaträffen. Och imorgon ska jag städa hela mitt rum och möblera bort allt som inte ska finnas där och sen ska alla bebis saker in där. Och sen förhoppningsvis ska jag hinna göra min videoblogg som jag inte hunnit göra pga av tidbrist men imorgon senast ska den vara upplagd och klar på bloggen. I promise....

Vad ska ni göra?:)

KRAM

28 Augusti BM besök

Hey!

Nu har jag precis kommit hem från barnmorskan. Hon är så gullig. Hon förstod verkligen mig och pratade och svarade på alla frågor jag hade och verkligen lyssna på mig. Vi skrev även ihop min sammanfattning och tog blodprov.
SF måttet låg på 34 cm och har ökat 1 cm sen sist bara. Hans hjärtljud var på 146 slag/minuten. Hon säger att jag har en fin mage och att hon känner att jag har haft mycket magmuskler. Magmusklerna hjälper att hålla inne magen så att magen inte växer allt för mycket uttåt sa hon och hon trodde att min mage kommer dra ihop sig fint och bra pga att mina muskler.. jag hoppas att hon har rätt.
Hans huvud är dock fortfarande ruckbart och det var inget att oroa sig för. Alla bebisar fixerar sig inte innan det är dags ändå. Så bara för att en bebis är fixerad betyder det inte att det är dags eller närmare osv.
Jag berättade om mina besvär och min höftskada osv. Och berättade hur jag mår och så. Och hon kände verkligen för mig. Så nu har jag fått en ny BM tid inbokad den 2 september och en läkar tid den 3 september.
Jag får komma och träffa henne en gång i veckan tills det är dags om jag ville sa hon. Och det skulle vara skönt.
Egentligen hade jag inte tid förrens 17 september 1 dag efter mitt BF så det är skönt att få komma lite oftare.
Jag hoppas verkligen läkaren kan hjälpa mig på torsdag och att jag snart slipper att må dåligt och istället får min lille efterlängtade son i mina armar. Men vi får se :)

Nu ska jag åka till min farmor och göra blåbärspaj och äta middag där efter det så åker jag nog hem till Daniel eventuellt och gör videobloggen osv. Imorgon är det ju gravidträffen =)


KRAM

27 Augusti (gravidträffen)

Hey!

Idag mår jag inte så bra, är väldigt nere och ledsen. Vill bara att han ska komma ut nu. Orkar inte gå längre.
Men jag måste kämpa lite till. Så kommer inte så bli så mycket bloggande idag. Videobloggen kommer imorgon efter jag har varit hos barnmorskan klockan 10.30 då kommer jag ha lite mera att säga i inlägget. 
 

Gravid träffen på lördag den 29 Augusti är klar. Har bokat bord för oss på en resturang inne på södermalm.
Ni som har anmält er har fått mail ang. tid osv. Hoppas ni alla kan komma.
Vi är 9 st sammanlagt men jag bokade för 10 i fall någon skulle hoppa på i sista minuten.
Jag har mailat till alla som har mailat mig och sagt att de vill komma. Jag har en lista som jag har bokat av ifrån när jag skickade mailet så nu ska alla som ska med fått.

KRAM

Vecka 38 (37+0)

Gravid vecka 38

  

Barnet

Barnet förbereder sig nu för att födas. De flesta av alla barn som föds i Sverige kommer ut mellan vecka 37+0 och 41+6. Ungefär fyra procent föds före vecka 38. Det råder oklarheter om vad som sätter igång förlossningen, men en forskning säger att det är barnet som bestämmer när det vill komma ut. Man anser då att graviditetslängden finns i ditt barns arvsanlag. Det anlaget har alltså bestämts efter vad som är normal graviditetslängd i din och din partners familj. Att barnet vuxit till en viss storlek har ingen direkt betydelse för när förlossningen sätts igång, men moderkakans livslängd spelar in.

Vikt 3 200 gram.


Mamma

Vissa kvinnor ökar i vikt under hela graviditeten, andra stannar av mot slutet. Båda sätten är helt normalt. Däremot ska du vid plötslig viktökning eller viktnedgång kontakta din barnmorska. Nu kan det vara svårt att hitta kläder som räcker till. Klä dig bekvämt. Bylsiga, luftiga tröjor och byxor är helt rätt. Du har nog att fundera över och behöver inte öka bekymren genom att klä dig obekvämt. En del gravida kan uppleva en surrande känsla när barnets huvud stöter emot musklerna i bäckenbotten. En del kvinnor drabbas av besvär med diarré i slutet av graviditeten. Det beror troligtvis på en ökning av hormonet prostaglandin som har till uppgift att tömma tarmen inför förlossning.


Navelsträngen runt halsen

Oroar du dig för att barnet ska ha navelsträngen runt halsen när det föds? Att navelsträngen sitter runt barnets hals är mycket vanligt. Ungefär en femtedel föds så, men det är oftast inga problem eftersom barnmorskan lätt kan lossa den vid födseln.


Pappa/partner

Förlossningsväskan bör packas nu om ni inte redan gjort det. Väskan innehåller allt sådant din partner, du och den nyfödda kan behöva under tiden på förlossningsavdelningen. Exempelvis inneskor, mjuka kläder, annat ombyte, morgonrock, necessärer, barnkläder, musikspelare, energikost och kanske mackor till dig själv. Du kan ta som ditt ansvar att ta med en fungerande kamera eller en videokamera och mobiltelefon. Eventuellt extra batterier, film eller minne till digitalkameran. Väntan kan bli lång och ett spel, såsom kort- eller tärningsspel, kan vara bra för att få tiden att gå. Vad behöver du för egen del? Se filmen om förlossningens tre steg, klicka på Förlossningen till vänster.
                                                    

                           
(Bild och text vardguiden.se)

Innan och efter

Hej!

Här kommer första bilderna av min gipsavgjutning. Det är inte riktigt klart. Ska lackas och sen upp på någon vägg eller så men här är ett första utkast. Jag har målat den också :)
PS. Den blev väll inte jätte bra om man tänker på jämnheten på gipset överallt men annars så ett fint minne :)
ELLER?


EFTER MÅLNING                                                                       FÖRE MÅLNING
KRAM

26 Augusti

Hey!

Vaknade för en halvtimme sen och kan inte sova. Var uppe en gång redan vid 07.40 och gjorde lite soda stream vatten och sen sov jag till 09.50 typ. Har haft svårt att slappna av och sova. Min höftskada börjar spöka med mig osv. Jag kan inte röra mig knappt på nätterna och det gör ont att gå. Hur ska man klara 21 dagar till av detta?
Förut var jag så pigg och alert men nu orkar jag inte röra mig för då får jag ont. Känns som att jag sitter i ett fängelse.
Igår när jag var på IKEA så fick en sån himla smärta i blygbenet och i ryggslutet. Det gjorde så ont och det kom och gick i omgångar. Men så fort jag kom hem igen så gick de bort helt. Det ilade i muffen och allt på en gång.
Men i slutändan är det ju värt allt men nu vet jag inte hur jag ska orka 21 dagar till av ren smärta.

Återkommer senare med lite bilder från gipsavgjutningen osv.

PLUS EN SPÄNNANDE SAK
Sabina hoppas det går bra nu och att snart har du din bebis ute hos dig.
Klockan 07.00 ungefär fick jag ett sms av dig där du sa att nu är jag på
södertäljesjukhus förlossningen och snart blir det bebis.
Du var öppen 5 cm redan då.Jag tänker på dig och hoppas att du snart
snusar bebis.

KRAM

Klar med gipsavgjutningen :)

Hej !

Precis blivit klar med gipsavgjutningen och städningen. Det blev en ganska röra efter man gjort den så det fick dammsugas och hålla på.
Så imorgon ska jag måla den :)  Och sen kommer bild upp på bloggen såklart.. det var jätte svårt att göra tyckte jag.
Daniel var inte till så mycket hjälp, han satt och kolla på och räckte med gipsremsorna och det var pretty much it =) =P

Hörs imorgon

KRAM

Apoteket HEJ HEJ

Precis kommit hem från apoteket där jag har köpt lite saker.
Jag har köpt allt man behöver för att göra en gipsavgjutning av magen, det är dags att föreviga min gravidmage =)
Plus en annanas och bröstvårtekräm som ska ner i BB väskan alltså inte annanasen men bröstvårtekrämen.

Nu tycker även jag att magen sjunkitEller håller ni inte med?

25 augusti tröttis dagen

Hey!

Idag är det en seg dag. Jag är skit trött. Vi fick avslag från att hyra en lägenhet i andra hand pga att kontraktet var på för kort tid. BAJS. De skulle maila igen och se om det gick och ordna men troligen inte. Så back on square one igen.
Hoppas det ordnar sig fort. Idag eller senare efter 17.00 någon gång så åker jag och Daniel och Malin till Ikea.
Malin är en gemensam kompis till mig och Daniel. Ska handla lite små saker och titta runt lite.

Igår körde jag en storstädning i Daniels rum vilkets behövdes men jag fick såna förvärkar/sammandragningar av det hela. Men det gick över när jag la mig i vilade. Det var tungt. Dock har jag inte ens tvättat fönstren som sägs ska vara bra om man vill att förlossningen ska starta haha.
Imorgon eller på torsdag måste jag hem till mig där jag och bebis (daniel också) kommer bo den första månanden.
Vi får bo där tills jag hittar något så det är bara tillfälligt.
Jag har ett litet rum så det gäller en hel del omöblering i rummet. Jag ska in med min lilla byrå in i min walking closet.
Sen ut med mitt skrivbord. Och städa och sen ska allt annat in. Aaaa mycket ska hända ialla fall. Hoppas på lite hjälp.

6 dagar kvar av augusti :) Inte långt alls. En vecka till sen är det september. Det är lite häftigt.

KRAM

PS. Jag ska bli bättre på bilder i mina inlägg.

Städa idag? Njaa

Hejsan igen!

Nu är det måndag och klockan är 12.07 exakt när jag börjar skriva på detta inlägg. Jag hade så ont igår och i natt. Alltså inte värkar riktigt men något annat. Jag kunde inte gå eller röra mig utan att de gjorde ont i hela höft/ben/rygg partiet.
Hade ont i verkligen de mesta. Imorse vaknade jag upp med en sammandragning eller mer liknande en förvärk som att jag hade mensvärk i rygg/mage i samband med den men det har blivit lite som en vana. Man har lite förvärkar varje dag, det tillhör vardagen. Min barnmorska sa att du känner skillnaden på en förvärk och en värk genom att i en värk kan du inte ens prata du kommer bara koncentrera dig på andas men genom en förvärk kan du kanske prata med folk och annat.
Så vi får se. Jag har idag 23 dagar till BF men nu börjar smått tro att jag kommer få gå över även om barnmorskan sa att jag nog kommer slippa det på grund av att tappen redan var mjuk och mogen i tisdags den 18e men man vet aldrig.
Idag funderar jag på att städa lite lätt.

Jag kommer nog städa efter jag tittar på TADAAAA förlossningskliniken.
"Amerikansk dokumentärserie från 2005. Avsnitt 1 av 13. Förlossningskliniken är en serie som visar unika bilder från arbetet på en förlossningsavdelning. Frågan om liv och död, lycka och sorg ställs ständigt på sin spets."
KANAL: TV4 =)
TID: 13.25


KRAMIS

24 Augusti- Höst tröst

Hey tjejer (killar) !

Ni som kommer vara gravida även i höst kanske behövera än vad jag klarade mig på (klänning + leggings) och därför får ni två fina höst tips från mig.
Det är ifrån hösten gravid mode från
4mom.se och Lillamiraklet.se


                                           
Kolla in Höstens snygga gravidmode
den här snygga gråa cardigan för gravida till hösten.
Den har fickor fram och knyt i midjan. Och kostar (400 spänn)399,95 kr hos Lillamirakel.se 

Höstens snygga gravidmode


    
 


Eller den här snygga höst jackan från 4mom.se De beskriver jackan så här "Mysig jacka med luva, skärp i midjan och storribbad ärm"
(600 spänn) 599, 95 kr hos 4mom.seKRAM

256 down 24 to go

23 Augusti

Hey all !

Nu börjar det närma sig smått vecka 37+0, hehe har dock 4 dagar kvar tills jag officelt är 37+0 men ändå :)
Det roliga då är att man är fullgången och då kan man börja prova med verkstaden "Få ut bebis ur magen" som jag tycker man ska vänta med tills man är i vecka 37+0 och inte tidigare men vissa delar inte den åsikten med mig.
Vid den veckan så är bebis färdig för världen utanför livmodern, bebisen behöver oftast ingen vård på neontalavdelningen eller annan vård utan kan syresätta sig själv osv pga att nu är även lugnorna helt färdiga.
Jag är idag i vecka 36+3 alltså 36 1/2 vecka har jag gått =)

Nu måste jag börja göra mig redo för att Oliwer kanske vill komma ut snart. Jag har inte gjort i ordning BB väskan och helt ärligt är jag ganska förvirrad av vad som verkligen behövs i den. Så hjälp mig gärna.
Jag har inte heller gjort i ordning hans hörna hemma pga att vi ska flytta i oktober och allt har bara varit knäppt men vi kommer och bo hemma hos mig i Hammarby sjöstad de första veckorna till oktober då jag och Daniel eventuellt har fått ett andra handskontrakt på en lägenhet för ett tag framöver =) Så jag måste börja fixa ordning i mitt rum för Oliwers korg, spjällsäng, skötbord osv. Inget är riktigt färdigt. Jag behöver massa saker som jag inte ens har ännu.
Som bärsele, bröstpump(inte de viktigaste men), babysitter, skötbord osv.
Jag är rätt förvirrad så lite hjälp skulle vara goodiee..

Och sen vill jag även tacka alla som var med och kommentera mitt inlägg igår om avundsjuka.
Det var skönt att veta att det är inte bara jag som känner såhär. Tack för att ni delade med er =)

Idag ska jag iväg på kalas hos min kusin i Tyresö. Han fyller 9 år :)

KRAM

22 Augusti AVUNDSJUKA USH

Hey!

Jag börjar tröttna på att sitta inne på sidor som minbebis.com och familjeliv osv. Alla människor är så olika och alla tror hela tiden att de ska få sina barn tidigt och känner tecken osv och dessa människor har BF efter mig osv.
Jag blir så lätt avundsjuk just nu och vill inte höra om att andras bebisar kommer snart och vissa får igångsättningar eller hinnesvepningar. Jag vill också ha bebis men han ska ju inte komma förrän om 25 dagar till så jag får tålmodigt vänta. Men jag förstår inte varför folk har så bråttom och vill liksom skryta med att "jag tror att min bebis kommer för tidigt osv" Jag orkar inte höra mera ... men ändå så hamnar man på minbebis och familjeliv men lika arg blir jag varje gång.
Jag tror jag är  lite för lätt retlig just nu. Känns som allt är en stor tävling och alla skriver i forumen så fort något händer.
Typ " Nu har jag öppnat med 1 cm och jag har förvärkar hela tiden osv" eller "Jag tror hon/han kommer snart för jag har en sånt himla tryck nerråt" Men det är ju deras deal om de vill att alla sak veta det så får de ju skriva de såklart det är ett forum liksom. Men nu ska jag bara försöka koncentrera mig på att ta det lungt för bebisen skull och förberede mentalt för att om några veckor så är det förlossning på gång. Inte bryr mig om alla andras graviditeter hela tiden och sluta tro att allt är en tävling, för det är ju ett barn det handlar om inte någon leksak.
SÅ nu ska jag sluta vara så avundsjuk och bli sur när andra får bebisar eller gör framsteg och bara fokusera på mig själv och våran bebis i magen.

Känner ni igen er? Från eran graviditet eller tänker du lika dant som jag ibland? Come clean så jag slipper känna mig som en dum människa haha :P


Kram

26 dagar kvar sen kommer kärleken

Hej !

Nu är det 26 dagar kvar till beräknad födsel av lillebebis. Åhh.. tungt, 26 dagar kanske inte låter mycket men det är otroligt mycket för mig. Varje dag går segt för när man längtar efter något så mycket som jag längtar efter honom så går tiden inte fort. Jag behöver helt enkelt sysselsätta mig för att tiden ska gå, det kan vara väldigt svårt ibland.
Jag vaknar upp mellan 10-12 om dagarna och det första jag gör är sätta mig vid datorn och titta runt och läsa bloggar osv. Sen äter jag frukost och lunch, tittar lite på TV och sen kanske kanske om jag orkar går jag ut på en promenad.

Alla mina vänner? Jo jag har inte så jätte många nära vänner men dem jag har JOBBAR såklart eller pluggar. 
Nu är ju semestertiderna över och jag önskar att jag hade en fulltankad bil varje dag så kunde jag åka över till mormor och morfar eller farmor för att åka kommunalt nu är en plåga. Allt är jobbigt haha
Jag är instängd i en liten lägenhet för att nu börjar det bli för tungt att bara flyga hit och dit varje dag man orkar inte helt enkelt. Och varje dag så tittar man en extra gång på pappret efter man har kissat och hoppas på att en stor bit av slemproppen ska ha lossnat eller att man ska vakna upp mitt i natten av värkar. Man vet att det ändå är 3 veckor och 5 dagar kvar men ÄNDÅ. Man hoppas varje dag på att vattnet ska gå men till ens besvikelse har det inte hänt ett piss som jag vet om.
 
Jag har mina förvärkar och sånt. Bröstgårdarna har blivit stora som hus och täcker fan nästan hela bröstet. Varje dag så känns det som att en melon ska komma ut antingen genom min vagina eller genom andra hålet. Ett ständigt tryck. Men vet ni va? Allt detta är så värt det ... så himla värt att gå dem här sista 26 dagarna eller mera för tänk vad jag väntar på? En son och han kommer ju komma till mig när han är redo.
Han är min prins och alla dagar att gå och vänta på honom är ingeting i jämfört med vad jag känner för honom i kärlek.

Han är värd varje dag. Liksom jag har inte långt kvar tills jag får träffa mitt barn och den här sista tiden kommer nog varje väldigt lång och jobbig men herregud det är ju värt varenda plåga man kan tänkas få.
Jag får ett lyckorus genom hela kroppen varje gång han rör sig och varje gång hans pappa håller på min mage och just i den sekunden får se leendet som spricker upp i hans pappas ansikte automatiskt när du våran son rör på dig.
Aa det finns det inget som slår det, JO kanske en bebis att hålla i min famn.

Men jag litar på dig Oliwer, du kommer när du kommer :) Men hoppas att du inte kommer låta mamma vänta allt för länge ;)

Jag älskar min blivande son och min kämpande blivande sambo mest i hela världen
Plus min familj också som har stöttat mig nu på slutet även om i början det inte lät på samma sätt.
Älskar er som finns där för mig nu. 
 
Oliwer 3D/4D utraljudet


Daniel
(pappan)


KRAM

NY VIDEOBLOGG VECKA 37 (36+0)

Vecka 37 (36+0)
 
Vecka 37 (36+0)

Gravid vecka 37


Barnet

Barnet ökar fortfarande i vikt, men växer inte så mycket på längden längre. Barnet är fullt medvetet. Det lagrar näring i sina organ för att klara eventuella påfrestningar vid förlossningen. Barnet tränar sina lungor genom att dra in och trycka ut fostervatten i dem. Ändå är lungorna de sista av barnets organ som mognar. Nu ligger de flesta startklara med huvudet nedåt. Om inte, brukar man försöka vända det.

Vikt 3 kg.


 

Mamma

Det kan vara dags när som helst nu, men ta det lugnt. Många går längre än 40 veckor, särskilt förstföderskor. Att föda mellan vecka 37+0 och fram till vecka 41+6 anses normalt. Ditt fundusmått har planat av nu och växer inte lika snabbt. Många barn sjunker djupare ner i bäckenet nu. Det är vanligare om du fött barn tidigare. Brösten producerar redan råmjölk. Bäckenet är utvidgat.


Pappa/partner

Många män kan känna sig mindre sedda och betydelsefulla för sin partner mot slutet av graviditeten. Det beror på att kvinnan fokuserar mer på sig själv och livet i sin mage. Hon funderar säkert väldigt mycket på förlossningen och är kanske orolig och lite rädd. Fokuseringen kan jämföras med någon som tränar och förbereder sig mentalt inför ett maraton eller någon annan stor fysisk prestation. Oroa dig inte, hon behöver all tid och allt stöd hon kan få. Fråga om du kan göra något. Föreslå att ni packar en väska med saker ni behöver vid förlossningen som står startklar när det är dags. Fokusera på sånt du kan göra.Hos barnmorskan/kontroller

I vecka 37 är det dags för ännu ett besök hos barnmorskan. Han eller hon känner efter hur barnet ligger, kontrollerar hur livmodern och barnet växer, kollar ditt blodtryck samt lyssnar på barnets hjärta. Kanske får du ta ett extra urinprov eller blodvärde. Prata gärna om förlossningen om du är orolig. Barnmorskan kollar att du är förberedd och vet vem du ska kontakta när det är dags. Din partner är fortfarande välkommen med på besöken.

               

(Bild och Text från vardguiden.se)

Låt tiden gååååå...

Hej!

Nu vill jag ha lite tips på tidfördriv?
Vad kan jag göra för att fördriva tiden nu när jag är på sluttampen av min graviditet. Jag är bara hemma hela dagarna och de känns segt. Så hjälp mig med tips och råd om vad man kan hitta på om dagarna?
Alla från A till Ö är jag intresserad av :)

TV har jag tittat på
Och dator sitter jag ofta vid

Så gärna något annat :) ???

KRAM

Noo boobies and no belly haha


 Hittade denna bild på datorn, den är tagen innan jag blev gravid.
No boobs och no bellyy...

19 Augusti

Hej!

Idag är det 12 dagar kvar av augusti månad. 12 dagar? Det är lite.. 
Snart är alltså augusti slut, ungefär 1 1/2 vecka kvar av augusti.
Häftigt. Gud som man och många andra med mig har väntat på just detta ska
ske. Äntligen september snart. Igår så när barnmorskan undersökte mig
så kände hon på bebisen huvud, han blev jätte rädd och sprattla till.
Man märkte att han inte var beredd på det. Fast som någon sa vem skulle inte bli rädd
om någon tog på mig huvud utan att jag var beredd. Jag längtar efter honom så himla mycket nu.
Jag älskar honom och jag vill se honom nu, vem han är och visa han här är jag. Din mamma.
Daniel börjar nog smått bli lite nervös men det är nog ingen fara. Jag har inte packat BB väskan ännu.
Jag har inte ens möblerat hans bebishörna. Han har en spjällsäng osv som står hemma hos farmor.
Men jag har inte flyttat över grejerna till mig. Måste jag göra snart antar jag.

Haft lite förvärkar i natt men inget som håller i sig. 28 dagar kvar till beräknad födsel.
Undrar när han kommer. Jag är så nyfiken. Går in i ny vecka imorgon igen WIE
V.37 (36+0) imorgon spännande :) Hoppas barnmorskan hade rätt och att han kommer lite
tidigare. Men vi får se, jag vågar inte hoppas riktigt på det. Skulle bli himla besviken då om han
inte kom innan då. Men han får komma när han vill, när han känner sig redo och färdig.

Börjar ni också bli otåliga? Ni andra gravida där ute?


Kram

18 Augusti

Hejsan!

Idag har jag varit hos barnmorskan och sen varit på Daniles jobb för att diskutera en ganska rolig sak om det
nu går igenom med hans kollega. Jag håller tummarna för det.
Besöket gick bra hos barnmorskan och han ligger som sagt med huvudet nerråt sedan länge men nu har han också sjunkit som vi alla kunde se på bilderna.
Jag fick en ny barnmorska idag som hette Lena som var super gullig och trevlig min andra är på semester.
Och kommer först tillbaka efter mitt BF datum. Så jag ska ha Lena nästa gång också.
Mitt SF mått låg på 33 cm och man såg på kruvan att jag ligger fortfarande över mitten linjen (normala) kurvan men den har gått ner lite sen sist och det är nog pga att han sjunkit. Sen så undersökte hon mig, där nere hehe
Och hon konstaterade att jag var helt mjuk och mogen och hon trodde inte att jag kommer få gå över alls.
Sen så tog hon stick i fingret som också var bra och hans hjärtljud låg som de brukar göra på 130 slag/minuten typ.

Nästa besök blir den 28 Augusti alltså nästa vecka på fredagen och det är också det sista besöket innan beräknad födsel. Då ska vi ta blodprover pga att jag är Rh negativ + andra blodprover. Sen ska vi göra sammanfattningen och mitt
förlossningsbrev. Så längtar tills nästa vecka redan :) 

Har ni också blivit undersökta innan beräknad födsel och fått reda på att ni är mjuka/mogna?
Eller liknade? Hur var det för er ?

KRAM

FRÅGA??

Hej!

Jag undrar ni som har bostad hyresrätt eller bostadrätt osv..
Hur mycket betalar ni i hyra och hur stor lägenhet har ni?
Har ni första hands eller andrahandskontrakt?
Hur hittade ni eran lägenhet?

Kramar Love

Veckans blogg hos barnshoppingbloggen.blogg.se

Hejsan!


WOHOOOO jag är veckans blogg på barnshoppingbloggen - en blogg för alla
shoppingtokiga mammor & pappor!
Där finns tusen shoppingtips, inredning, mode,
erbjudanden, tävlingar & mycket mer! Den är värd att besöka och premenuera(bloglovin) på 
för det kommer jämt ut nya roliga idéer och tips. 
BESÖK SIDAN NU OCH LÄS BLAND ANNAT OM MIN BLOGG :) WIEE
UTSEDD AV : 
http://barnshoppingbloggen.blogg.seKRAMAR Love

IM BACK

Hej!

Jag är tillbaka från min lilla helg i Dalarna (nås). Det var jätte mysigt. Vi var där uppe för att bl.a gå på Daniels kusins dop men det roliga var att daniels faster hade lita andra planer. Vi blev helt chockade, det var dop/bröllop. INGEN visste om bröllopet och alla började stor tjuta och det var världens suprise för alla. Så jag har varit på ett dop och bröllop på samma gång. Det var jätte fint alltihopa :) Och romantiskt.

Jag ska försöka svara på alla underbara kommentarer jag har fått under helgensgång och även uppdatera BF listan som att några har skrivit in sig :)

IDAG är det även den 16 augusti och det betyder 1 månad kvar tills beräknad födsel :) 


KRAM

HEJ :)

Nu åker jag till Dalarna kommer hem på söndag igen :)

HÖRS DÅ :)

KRAMAR

Vecka 36 (35+1)

          

                    

NY VIDEOBLOGG VECKA 36 (35+1)

Förlåååt

Hejsan!


Förlåt bloggen men det blir ingen videoblogg idag utan imorgon istället. Jag mår piss dåligt idag och är trött och seg.
Jag gjorde en videoblogg men den blev så dålig. Ljudet var sämre än vanligt och jag såg ut som en trasdocka...
Så imorgon kommer magbild och videoblogg ut.

Är det okej ?

Kram

GLÖM INTE ATT LÄGGA DIN GISSNING PÅ NÄR BEBIS
OLIWER KOMMER KOMMA TILL OSS
HÄR NEDAN

Vecka 36 (35+0)

Gravid vecka 36

 

Barnet

Om du väntar ditt första barn ligger det troligtvis i rätt position nu, uppochned. Tycker du att bebisen rör sig något annorlunda mot de första rörelserna? Det kan bero på att det är trångt därinne, men är du minsta orolig prata med din barnmorska. Nu ökar fostervattnets mängd inte mer utan det minskar snarare eftersom din kropp absorberar en del av det. Hjärnan är färdigväxt. En del psykologer säger att barnet redan nu är medveten om sitt "jag" eftersom det kan svara på saker med till exempel sparkar.

Vikt 2 800 gram.

Mamma

Din livmoder är 32-35 centimeter. Din mage kan börja sjunka ner lite och det blir lättare att andas, men det kan fortfarande vara svårt att hitta en bekväm sovställning. Många gravida upplever att de behöver kissa ännu oftare än tidigare. Det beror på att livmodern trycker på urinblåsan. Nu kanske din vikt stannar till förlossningen. Kolostrum eller råmjölk kan läcka ur dina bröst fast bebisen ännu inte är född.

Till vänster kan du läsa om förlossningen. Du kan läsa om sånt som smärtlindring, förlossningsställningar och hemförlossning. Glöm inte att börja ladda med kolhydrater. Pasta är bra mat inför förlossningen.
 

                                         
(Bild och text www.vardguiden.se)


GLÖM INTE ATT LÄGGA DIN GISSNING PÅ NÄR BEBIS
OLIWER KOMMER KOMMA TILL OSS
HÄR NEDAN

Gissningslek WIE

Hejsan

Nu kör vi en sådan här traditionell "gissa datum på bebisen lek"
Alla som läser bloggen får kommentera med ett datum de tror att bebis Oliwer väljer att titta ut för första gången.
Beräknad födsel är den 16 september och när tror du att han kommer?
Sista datumet är 30 september man kan gissa på för då blir jag igångsatt!
I stockholm blir man igångsatt efter 14 dagar!

KramGISSNINGS LISTAN
Nanna- 2 September
Ruby- 3 September

Sandra- 4 September
Katarina- 5 September

Nenne- 6 September
Amanda- 7 September
Emelie- 8 September
Julia- 9 September
Erika- 10 September

Lisa- 10 September
Nicole- 10 September
Elin- 11 September
Denice- 12 September
Mikaela- 12 September

Fanny- 13 September
Pety- 14 September
Jennie- 14 September
Pattie- 14 September
Jenny M- 15 September
Darya- 15 September
Zanna- 16 September
Stephanie- 17 September
Jessica- 17 September
Josse- 17 September
Okana- 17 September
Alexandra- 17-18 September
Elin- 18 September
Sabina- 18 September
Jennie- 18 September

Madde- 18 September
Matilda- 19 September
Malin- 19 September
Maria- 19-22 September
Hallonmamman- 20 September
Louise- 19(20) September
Selina- 20 September
Nanna- 21 September
Elinor- 21 September
Denice- 22 September
Cim- 22 September
Emma- 23 September

Hannele- 24 September
Cornelia- 25 September

Linda- 26 September
Daniel- 26 September
Micca- 27 September
Lotta- 28 September
Queenie- 30 September
Skillnad eller inte?

  
 

Bilden till <----- är tagen idag vecka 34+6 och bilden till -------> är tagen vecka 34+0 

Är det någnon skillnad? Eller har min mage blivit mindre:( Okej som att bilderna inte verkar tala om  vad jag menar så visar jag från en annan vinkel

            

Samma sak här <--- bilden tagen idag och -----------> tagen för 6 dagar sen

 

Södersjukhuset 11 Augusti

Hej!

Hemkommen precis från SÖS förlossning. Jag åkte in idag efter liknade sammandraningar med mensmolvärk.
Jag kom ditt 18.00 och fick ligga med CTG kurva tills 18.30 ungefär. På kurvan visades det även att jag hade
sammandragningar/värkar och jag kände dem också. Oliwer sov i början så hjärtljudan var väldigt låga nere på 112 ibland men sen ökade det till som max 145 men han brukar ligga där på 130-136 som normalast för honom.
Efter kurvan togs fick jag lämna urinprov och barnmorskan sa att jag skulle vila och att en läkare skulle kolla på mig.
Efter ett tag kom en herre(läkaren) och barnmorskan in igen och han ville undersöka mig. Så AV med trosorna blev det och upp på britsen och så skulle han titta..... jobbigt var det lite som att han var kille och så men vafan han är läkare.
Han konstaterade att jag inte var öppen. Han fick leta ett tag och fick gå in ganska djupt för att hitta min tapp. Det var lite jobbigt, han pratade med sig själv "vart är tappen" osv men tillslut hitta han den och sa att den var stängd. Han sa inget om den var mjuk eller nått men det spelar kanske inte roll.
Han ville ge mig bricanyl tabletter och någon alvedon med mig hem och det kom barnmorskan med efter ett tag till mig.
Hon sa att urinrpovet hade inte visat något och att det kunde bli såhär nu när magen börjar bli så stor och att man känner
förvärkarna/SD mycket mera nu osv. Men fick jag så där ont igen skulle jag ringa, hon tyckte även att när jag skulle till min barnmorska den 18 augusti att jag ska be om att bli undersökt.

Men annars så var det inget allvarligt.. så jag åkte in i "onödan" igen men det var ju skönt att höra att jag inte var öppen ialla fall. Han måste ju stanna i magen i 2 veckor till ialla fall:)

Har ni också åkt in till förlossningen och blivit hemskickade som jag ? Berätta gärna om era upplevelser ?

Hej alla

Hej igen!

Förlåt för att jag inte uppdaterade, jag ringde in och vi snackade lite barnmorskan och jag.
Och som att jag kände att jag inte ville förstora allt och åka in så sa jag att om det blir värre igen
så skulle jag ringa igen och då ville hon att jag skulle komma in. Så jag gick och sov helt enkelt.
Vaknade upp två gånger på morgonen men mensvärk och en svagsammandragning men det var inte
mer än så ännu. Så säkert förvärkar som många av er trodde.
Hon ville även att jag skulle åka till min MVC och lämna ett urinprov men idag så orkade jag inte.
Min pappa ligger hemma sjuk, har hög feber osv. (Svininfluensan) haha han kom ju hem från
grekland för nån vecka sen. Så jag håller mig borta från hemmet. Och min MVC ligger ju där
jag bor i hammabry sjöstad och nu är jag hos Daniel.

Sen har jag en god nyhet som jag är så glad över men som att det inte är riktigt klart ännu så
vågar jag inte säga något.

Tack för era svar och ni hjälpte verkligen mig igår med all smärta osv.
THANK YOU

Kram

EDIT...

Hej igen!

Tagit bad och alvedon, inte större skillnad bara att de kommer lite mer sällan och håller i sig kortare än tidigare.
Bör jag ringa försäkerhets skull ändå??

// Love

Hjälp mig läsare..

Har typ så himla ont. Alltså fortfarande ganska tålig smärta men ibland är det på gränsen. Har haft 5-10 onda sammandragningar med mensvärk i magen och rygg. Det har kommit oreglbundet. Och det är verkligen mensvärk ...

Vad kan detta vara? Är det något jag borde tänka på alltså göra ont detta ? Har inte haft sånt tidigare..

Måndag 10 Augusti

Hejsan!

Idag har det gått 10 dagar av augusti, så alltså 21 dagar kvar :) Sen är det September.
Jag tycker att tiden går långsamt och sen snabbt och långsamt och sen snabbt så det är skit jobbigt.
Jag vill hela tiden att tiden ska rinna på som vatten men det är inte fallet.
Jag är helt ensam nu förutom bebis i magen, mamma började jobba nu efter 5 veckors semester och Daniel jobbar ju.
Min syster är i Milano och mina vänner jobbar också. Shit tråkigt.
Jag vill hitta på något nu, jag vill inte bara sitta här och dega.

Igår var det derby på råsunda som sagt. Jävligt varmt var det, vi satt i solen och det var så varmt.
Man svettades och ush aa men det var värt det :)
Bajen vann med 1-0 efter ett självmål av en djurgårdskille på en frispark bajen fick.
Men annars var bajen förtjänade av segern. Andra halvlek så hade djurgården knappt
ett riktigt skott på mål. Men men en seger är en seger :) SÅ FORZA BAJEN :)

 
Bild från matchen igår från vår fina sittplats

Söndag 9 augusti

Hejsan!

ÅHH igår var en sån lyckad kväll, det var så trevligt på våran lilla kräftskiva. Jag blev dock trött klockan 22.00 redan men det var kul ändå. Elise och Emil gick hem vid 02.00 typ och vi hade haft en otroligt trevlig kväll. Jag har lite bilder från igår
.

Här hade vi duktat fint :)

Elise och Emil på balkongen


Och Daniel


Och lille magen också :)


Nu ska vi fixa ordning lite här hemma med ställa tillbaka stolar och fixat med soporna.
Sen ska vi åka hem till mig så jag får duscha lite innan matchen som börjar 16.00 idag på råsunda.

KRAM


Lördag 8 augusti

Hejsan!

Det har inte kommit något mera av den vita/genomskinliga slemmiga grejen sen igår morse. Jag har aldrig sett något liknade förut under graviditeten. Tack för alla era svar även om många trodde olika.
Vissa trodde på en bit av slemproppen och visa trodde på en vanlig flytning, who knows.
Så länge vattnet inte går så är det ju ingen fara för slemproppen lossnar ju i bitar oftast och kan återbildas har jag fått för mig?

Aja idag är det Lördag och kräftskiva här hemma hos Daniel.
Vi har bjudit över min gamla barndomskompis Elise och hennes kille Emil så vi ska bjuda på kräftor och ha lite trevligt.
SÅ nu vill jag skicka in Daniel i duschen så vi kan åka och handla det sista inför ikväll.
Imorgon är det derby, Hammarby- Djurgården.. pappa köpte fyra biljetter och jag, mamma och pappa och min syrra skulle ha gått men nu åker min syster till Milano ikväll med våran farmor så Daniel för följa med istället.
Min familj är alla bajare och jag och pappa är verkligen bajare all the way men Daniel däremot är en djurgårdare och följer med för att fylla ut platsen som blev över hahaha
Ska bli kul ialla fall och hoppas på grönvit seger såklart !!!

Någon annan som ska på matchen imorgon?

Min tatuering
"Siempre Hammarby"

KRAM Love

Vittslem på pappret

Hej!

Var på toa imorse och när jag torkade mig låg det lite vittslem typ på pappret.
Skumt ?:S


// Love

EDIT

Jag tvekar starkt på att det var en flytning som att mina flytningar är mera åt det vattninga hållet.
Har blivit väldigt tunna och mer som vatten aktigt. Det var därför jag märkte nått annorlunda när det var
vitt slem ... men kanske flytningar men :S

NY VIDEOBLOGG VECKA 35 (34+0)

Vecka 35 (34+0)
239 dagar har gått, 41 kvar

Hejsan !

Idag är det torsdag och det betyder ny graviditetsvecka för mig. Jag går in i v35 idag alltså har jag gått 34+0, 34 fulla veckor idag :)
Jag har alltså 6 veckor, eller 4 veckor eller i värsta fall 8 veckor kvar tills min bebis ska vara här hos oss och gosa.
Men 6 veckor till beräknad födsel, det känns otroligt långt bort. Det känns som allt går super segt. Alla dagar är evigheter.
Jag vill ha min son hos mig nu, mysa med han utanför magen. Jag vill pussa hans små fossingar som han har mörbultat mig med nu i flera veckors tid hehe ;) En stark gosse det är vad han är. Jag undrar hur mycket han väger nu.
Det är dåligt att i stockholm så får man inget tillväxt ultraljud om inte SF måttet har varit otroligt lågt eller otroligt högt.
Och som mitt har legat mitt på kurvan eller lite över så har det ju varit perfekt och jag lär inte få göra ett till UL bara för att
veta hur mycket lillplutten väger. Nu när man tänker att efter och inser att man har varit gravid i 239 dagar och har endast 41 kvar så borde man ju tänka WOW snart så, men ändå så känns det där 41 dagarna så lååånga.
41 dagar och sen blir det 31 och sen 21 och sen 11 och sen 1 dag... herregud många dagar.

Imorgon är det fredag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra då men på lördag ska vi (daniel o jag) ha en liten kräftskiva här hemma hos Daniel.  Hoppas det blir av, det beror helt på gästerna.Det kommer bli lite av en par grej, vi har bjudit ett par än så länge och jag ska försöka ringa runt idag och få allt berkäftat så Daniel vet om han ska gå på systemet och sen köpa kräftor :) Hoppas det blir av för det skulle vara otroligt trevligt.


Dagens fråga?
Vad ska ni göra i helgen? =)

VECKA 35 (34+0)

Gravid vecka 35


Barnet

Nu är barnet ungefär 45 centimeter långt. Du har säkert känt av att barnet hickar ibland. Det sväljer fostervatten, kissar och tränar därmed matsmältningen. Barnet har hittills varit ganska skrynkligt men nu börjar huden räta ut sig. Navelsträngen är generellt cirka 50 centimeter lång och tjock som en tumme.

Vikt 2 600 gram.


Mamma

Ditt totala fundusmått är nu ungefär 31-35 centimeter. Du har ökat minst elva till tretton kilo. Så här långt in i graviditeten brukar ledbanden och musklerna i korsryggen mjukas upp. Detta kan göra att du får ont i ryggen. Om värken är besvärande bör du prata med din barnmorska. Många känner sig lättirriterade nu. Bebisen trycker på överallt. Det är svårt att andas, sitta, stå och sova. Prata mycket med din partner så han eller hon förstår vad du går igenom. Nu står magen som högst för att snart sjunka ned lite. Då blir det lite lättare att andas igen. Det är lätt att bara fokusera på förlossningen, men kanske kan det vara dags att läsa på lite om amning och livet efter förlossningen. Se artiklar till vänster under Efter förlossningen. Du kan också börja kika på vårt tema om Barn och föräldrar, eller känns det för overkligt? Har du barn sedan tidigare kanske du har glömt en del.

Prata om förlossningen

Det är viktigt att prata igenom förlossningen med sin partner och vilka förväntningar ni båda har. Även om ni tror att ni är överens kan det vara bra att verkligen stämma av och se att det är så. Är det andra eller tredje barnet kanske ni har förutfattade meningar som behöver vädras. Väntar du barn utan en partner är det bra att prata med den du tänkt ta med dig, vare sig det är en doula, kompis eller förälder. En doula är en person som fött barn själv som du känner förtroende för som kan följa med och vara ett stöd för dig och din medföljare vid förlossningen.


Pappa/partner

Det är hög tid att förbereda dig för förlossningen. Din partner har förmodligen redan börjat nedräkningen. Det är bra om ni kan prata om vilket stöd din partner vill ha av dig vid förlossningen, men även av barnmorskan och personalen. Du kan kanske be din partner skriva ner hur hon skulle vilja att förlossningen genomförs. Den lappen kan ni lägga med i förlossningsjournalen. Vill hon föda i några speciella ställningar? Vilken slags smärtlindring kan hon tänka sig och inte? Vill hon ha musik på rummet? Prata igenom detta nu eftersom det inte blir så mycket tid under förlossningen.

Hos barnmorskan/kontroller

I vecka 35 är det dags för ännu ett besök hos barnmorskan som känner efter hur barnet ligger, kontrollerar hur livmodern och barnet växer, kollar ditt blodtryck samt lyssnar på barnets hjärta. Kanske får du ta ett extra urinprov eller blodvärde.


                                 

(Text och bild www.vardguiden.se)

NÅGON SOM VILL MED?

Idag är det visning av Södra BB klockan 15.00
Jag ska dit och om någon vill följa med så släng iväg en kommentar?  :)

KRAM

EDIT

Mamma följer med:)

Barnmorskan idag

VECKA 25+1
SF mått: 24 cm
Hjärtljud: 137 slag/minuten

VECKA 29+0
SF mått: 28 cm
Hjärtljud: 136 slag/minuten

VECKA 31+5
SF mått: 30 cm
Hjärtljud: 136 slag/minuten

VECKA 33+5
SF mått: 32 cm
Hjärljud: 130 slag/minuten

VECKA 35+5
SF mått: 33 cm (sjunkit)
Hjärljud: 130 slag/minuten

ARGIII

HEJ BLOGGEN  =)


Nu är jag hos Daniel och äter havregrynsgröt med lingonsylt GOOTTII :)
Jag ska till barnmorskan kl.14.00 innan dess ska jag till banken i farsta centrum.

En sak jag verkligen hatar och inte finner någon ursäkt för är otrohet. Daniel har inte varit otrogen emot mig men jag tänkte på det som att det händer hela tiden. Varför kan inte folk som har flickvän eller pojkvän bara antingen hålla sig till sin respektive eller göra slut innan. Varför vill man såra någon människa så jävla mycket genom att gå bakom ryggen på denna person? Hur kan du se en person i ögonen och säga att du älskar den personen när du kanske precis kommit hem från att knullat en annan tjej/kille. Jag förstår inte det och det jag förstår ännu mindra är hur man kan förlåta det. En gång otrogen så kan det ju hända igen. Gör han/hon det mot dig kan han/hon göra det med nästa person också liksom.
USH hur kan man som människa göra så mot någon man nu tydligen "älskar", det funkar inte för mig. Det går inte hem i mina ögon.

Hur ser ni på otrohet?
Har ni någonstin varit med om det eller gjort det mot någon?Kram

Måndag 3 Augusti

Hejsan!

Idag är det 3 augusti, jag är skit trött. Min syrra spelar musik på högsta volym på morgonen *SUCK*.
Jag ska försöka hinna med lite saker idag, tydligen har jag fått nageltrång :( skit ont.
Så antaglingen måste jag förbi vårdcentralen och sen ska jag lämna in min dator på lagning och sen ska jag till nordea på lite ärenden. Hela denna vecka är helt full späckad.

Tisdag- Barnmorskan MVC
Onsdag- Södra BB rundtur + lägenhetsvisning på kvällen
Torsdag- Lägenhetsvisning
Fredag - Lägenhetsvisning

Säkert flera saker som jag har missat men men :) 

Igår träffade jag min gamla bästa kompis Elise och hennes mamma som gick ut på en heldag med mig, mamma och pappa och så Daniel på stan. Det var skit trevligt och roligt. Vi hade bra sällskap och drack och åt gott. Eller jag drack pepsi och z-up =) Sen fick jag lite presenter till Oliwer av dem, jätte fina kläder och en napp och jag ska försöka lägga ut bilder idag på gåvorna. 

Nu måste jag käka frukost och sen så är det dags att göra sig färdig för dagen.

KRAMIIISS

haha jahaa

Hej!

Jag har varit borta från bloggen två dagar och förväntade mig mysiga kommentarer men nej inte ett piss nåja :)

Idag var det första mamma träffen WIE det gick jätte bra, vi blev dock bara 7 st idag men det kommer nog bli betydligt flera nästa gång. Nästa träff är om 2 veckor ungefär har inte satt något datum men jag kommer ju höra av mig på mailen till dem som har anmält sig. Jag hade ingen kamera annars hade man ju kunnat tagit kort och lagt ut bilder men kanske nästa gång.

1 augusti WOW snart min månad :) Som jag längtar.

Har haft massa sammandragningar/förvärkar idag, min mage har sjunkit rejält och jag börjar undra vad som händer. Ska till barnmorskan på tisdag och ska tala om detta för henne. Jag har haft illningar i underlivet, alltså vid bäckenet och aa I dont know. Min bröst har börjat läcka mera och mera, det bara rinner bokstavligt talat så rinner det all the time. Jag har amningsinlägg i BHn och när jag inte har det måste jag sitta med en handduk. Jag mår illa igen, USH :(


Kram Love