NYÅRSRESUMÈ MÅNAD EFTER MÅNAD

Hela bloggvärlden kommer idag antaglingen skriva någon slags resumé om hur året 2009 har påverkat de på gott och ont! Och jag är inte sämre så jag gör en lite jag själv också.

Mitt 2009 har varit otroligt otroligt omtumlade, från att blivit gravid till att tagit studenten till att ha blivit mamma.

Januari
Jag tog körkort i början av 2009 den 12 januari och då kände jag redan på mig att jag var gravid, jag vet inte hur men jag bara visste. Två dagar senare 14 januari gjorde jag ett digitalsgraviditetstest, i rutan kom det upp "Gravid".
Som att jag visste det så blev jag inte chockad utan mera glad. Vi hade absolut inte planerat att bli gravida men när vi blev det så tog jag det så himla otroligt bra. Jag kände bara att "Vi kommer klara detta". Men såklart folk hade sina åsikter. Jag fyllde även 19 år denna månad och det gjorda jag 17 januari.


Första bilden tagen på magen
Den 22 Januari Vecka 6 (5+6)Februari
Nu var det bekräftar att jag verkligen var gravid, jag gjorde ett tidigt ultraljud. Där var den lille bebisen som jag inte ens visste om det var en han eller hon. Jag gick fortfarande i skolan och pluggade. Jag hade inte berättat för allmänheten utan bara för de närmaste. Var otroligt rädd för missfall hela tiden och hade en ständig känsla att jag inte var värd detta, "varför ska jag just få lyckan att få barn medan andra förlorar sina barn i magen osv" Så det var väldigt jobbigt. Jag beställde även en angelsound. En sån man lyssnar på hjärtat med.

Mars
Denna månad fyllde min pappa år, 10 mars blev han 43 år gammal. Min pappa och jag förlorade våran kontakt lite, han tog avstånd från mig och var elak. Han var så chockad över min graviditet så han visste inte hur han skulle bete sig emot mig. Jätte jobbigt. Den 23 Mars var jag i vecka 15 (14+3) det var då jag startade bloggen.
Missfallsrisken är nog betydligt mindre men jag kunde ändå inte slappna av.
Jag fick även mitt rutinultraljudstid den 23 mars och jag fick det underbara datumet 23 April klockan 08.30.
Som jag längtade..
Den 25 mars gör jag och Daniel slut.

April
April och våren kom. 1 April hade jag nationella provet i Svenska i skolan. Fortfarande uber orolig för bebisen i magen och ringde barnmorskan för att jag vill komma och lyssna på hjärtat. Jag var nu gravid i vecka 17 (16+0).
4 April så var de allsvenskpremier. 6 April det blev påsklov.
Jag träffade (ung mamma)Sandra för första gången den 6 april också. 7 April första gången som jag kände bebisen i magen. Sen den 9 April åkte jag med Daniel upp till deras landställe i Dalarna, vi blev tillsammans igen kort där efter. 15 April bestämde vi oss att barnet skulle heta Oliwer eller Olivia. 
18 April kände Daniel bebisen för första gången, han blev så stolt.
20 April bajen krossar Djurgården med 3-1 YES!!!
Äntligen den 26 April och vi åkte på ultraljudet, vi fick reda på att vi väntade en liten son en liten babyboy. Vi var så glada. Här kan ni se filmenLÄNK jag gjorde efter ultraljudet. 29 April hade jag gått halva tiden, halvtid.Gravid 19+0

Maj
Studenten närmar sig med stormsteg. Mycket plugg. Nu hade Oliwer i magen börjat sparka riktigt ordentligt så man kände det så tydligt. Underbart. 11 Maj gjorde jag min första videoblogg (Länk)
16 Maj Sverige åker på råspö i eurovision song conest. Jag är gravid i 23 (22+2) den 16 Maj.
Jag var på vänta barn gympa på friskis och svettis för första gången den 20 Maj.
Det hände inte så mycket intressant denna månad. Livet löpte på och magen växte.

Gravid i vecka 25 (24+0)

Juni
"För jag har tagit studenten för jag har tagit studenten för jag har tagit studenteeeeeen, fy fan vad jag är bra" Yes den 3 juni 2009 tog jag studenten med bullerochbong..eller okej bara bong för att jag var ju nykter som att jag hade en liten prins i magen. Jag var gravid i vecka 25 (24+6) den dagen jag tog studenten.
Nu började det bli lite varmt och jag var inte ens i närheten av hur stor jag skulle bli.
8 Juni hade jag 100 dagar kvar av min graviditet, jag gick alltså ner på tvåsiffrigt. 9 juni vågade jag köpa det första plaggen till min ofödda son trots min rädsla.
16 Juni gjorde jag ett 3D/4D ultraljud, jag fick se min vackra son igen. Till och med snoppen hihi
25 Juni var jag gavid i vecka 29 (28+0). Nu syntes min hormonrand tydligt.

Juli
2 Juli gjorde jag en slideshow åt min blivande son (Länk) och jag gick in i vecka 30 (29+0)
Min mage växte och sommaren glänste. Jag var ledig om dagarna så tiden gick långsamt.
Försökte sysselsätta mig. Nu hade ju min syster sommarlov och familjen var hemma.
6 Juli fyllde min kusin Dennis 20 år vi var där och fira honom.
Vi var även hundvakt åt Nikki, sötaste hunden.
8 Juli gick vi på våran första föräldragrupps möte, skoj. 9 juli gick jag offentligt in i 30 gänget
Alltså vecka 31 (30+0) 10 veckor kvar (trodde jag).
Jag gjorde BF-listan där folk som läste bloggen fick skriva in sig. Den blev rätt stor, titta här
Vi avslutat Juli med att säga att jag gick i vecka 34 (33+0)

Augusti
Nu var det nära, en månad kvar tills min månad. 1 Augusti hade vi en gravid-träff med några andra gravida ;)
Den 7 Augusti lossnade en liten liten bit av slemproppen, glad? JA
Vi hade en kräftskiva hemma hos Daniel med Elise och hennes kille Emil den 8 augusti.
Bristningarna har börjat komma på magen nu också, nej fy fan tråkigt.
Det händer inte så mycket i Augusti förutom att jag väntar och väntar på bebisen.
10 augusti bajen vinner IGEN mot djurgården. Magen börjar sjunka.
Jag avslutar även augusti med att säga att nu är jag i vecka 38 (37+0) den 27/8.
21 dagar kvar till BF


Så här såg ut September 2008 i Side(turkiet)

September
1 September kom och det var nu 15 dagar kvar till BF. Jag var så nervös och jag ville bara att de skulle sätta igång. Nu var de verkligen bara att vänta och vänta.
Vi det här laget var jag väldigt trött och sliten och helt enkelt trött på att vara gravid. Jag fick en tid med läkaren den 3 Augusti. Hon gör en hinnesvepning på mig men inget händer eller?
4 Augusti fotograferade jag magen hos två jätte bra fotografer. Blev supernöjd.Då var jag gravid i vecka 39 (38+1) Några bilder från denna fotografering hittar du här och här
Den 5 Augusti gifter sig min moster Lotta och hennes Jocke efter 100 år som ett par så äntligen är de gifta. Jag hade ont hela bröllopet och gick hem tidigare och tog alvedon och ett varmt bad. Man trodde nästan det var på "G" men nej. 7 September är det ensiffrigt, 9 dagar kvar tills BF. Den 7 September natten till den 8 september åker även vi in till SÖS för vad vi trodde var vattenavgång men enligt dem så var de inte det.
Dagen efter natten till den 9 september klockan 03.40 går mitt vatten med blod i och nu var det dags.
Den 10 september 00.50 födde jag fram en vacker son. Sen gick tiden bara, Oliwer och Daniel och jag, vår lilla familj. Lyckligaste månaden i mitt liv.

 

 


Oktober

2 Oktober visar jag upp magen och hur den ser ut efter förlossningen. Den 11 Oktober flyttar vi in i våran lägenhet här i Visättra. Tiden gick och Oliwer hann bli 7 hela veckor innan oktober var slut. Det hände inte så mycket annat förutom att jag kämpade för att komma ur förlossningsdepression jag fick efter 3 dagar efter jag födde Oliwer.
Annars så handlade oktober månad mycket om att lära känna våran ny familjemedlem.
21 Oktober klippte jag hellugg.

November
Nu hade november redan kommit och vintern började närma sig. Oliwer blir bara större och större. Han växer på sig så det knakar i väggarna. Min lille prins. Han är nu registerad som Oliwer Axel Daniel Eriksson Nordgren.
Kyrkan är bokad för dopet och inbjudningskorten är beställda. Nu började umgås rätt mycket med andra mammor och kände mig mer säkert som mamma nu än innan. Oliwer blev 2 månader exakt den 10 November.
Och ja den händer inte så mycket mera. Jag är mamma nu och koncentrerar mig på att vara just de, mamma.
Oliwer utvecklas för varje dag som går.
I slutet av november snöar det för första gången denna vintern. Kallt, burr och kyla.

 

December
Redan december kändes som...denna månad fyllde Oliwer 3 månader, den 10:e.
Han börjar bli stor. Tiden bara går och går. Han blir mindre och mindre bebis och mera stor pojke.
Mitt lilla hjärta. Han får tänder och han vill stå. Han tar i fötterna och sitter i sittvagn. Herregud min lille pojke du får inte växa ifrån mig. December bara springer förbi. Oliwer får sitt 3 månaders vaccin och sen är julafton.
Och idag är det nyårsafton. Den sista dagen på mitt 2009 och snart börjar 2010 och det finns så mycket nytt att upptäcka.

Min lilla lilla pojke

 

 


Börjar bli stor...

 

Jag kommer sakna 2009 och jag kommer minnas året med glädje. Året min son föddes och året du och jag blev vi. En egen familj. Oliwer Axel Daniel välkommen till världen. Du har många vackra år framför dig men låt det inte gå för fort. Du kommer alltid vara min lilla lilla pojke. Jag älskar dig och din pappa med.
Jag har levt nu snart 20 år och de är ingenting och jag är så glad att jag förhoppningsvis kommer få uppleva minst 20 år till med dig. Du kommer få upptäcka så mycket och du kommer känna dig ensam och frågvis men du har alltid oss. Detta år, 2009 är det bästa året i hela mitt liv och kommer alltid vara året att minnas.
Året när du kom till oss. Det bästa året.

 

 

 

 

 

Love`s Matlagningsprogram- Videoblogg!! 3 DELAR

Att bli mamma när vintern kommer...

När jag stod åt duscha igår så kom jag på mig själv att bli jävligt besviken på att vi har vinter här hemma i Sverige..fan tänk på alla oss mammor som föder barn precis innan vintertiden?!?!? Inte vill man ut och springa och motionera när det är 25 minus grader ute nej utan man sätter sig hellre på ett varmt fik och smaskar i sig något bakelse av någon form med kalorier som du bara vågat drömma om...
Nej vet du va, tacka vet jag sommaren då kan man ut och springa och då tar man gärna en fruktsallad eller vatten för att svalka sig. Det enda som hjälper emot en hängade mage är att springa, jag lovar dig.
Du kan gå på gymmet och träna med din bullmage försvinner inte genom att köra på alla dessa high tack maskiner no no utan de är gammal hedelig jogging.

Jag vill gärna gå ut och springa med det känns som att vintern håller mig inne, låser in mig från att gå ner i vikt.
Jag skyller på vintern, dumma dumma vintern..fy på dig!!

Lägenhet..YES?!

Daniel ringde mig för några timmar sen med beskedet att vi har fått en lägenhet via familjebostäders ungdomskö YEAH!!! Problemet är att det är en 1a på 43 kvm och den är en liten liten skillnad från våran 3a på 81 kvm ..bara liten eller hur ;)?!
Nej men allvarligt lägenheten ligger i Blackeberg bromma, de ligger 23 minuter ifrån T-centralen med gröna linjen tunnelbanan. Så Daniel har tackat ja för vi vill ju komma i väg från Visättra, bort bort bort..jag vill klacka mina röda glittringa skor som Trollkaren från Ozz och bara försvinna ifrån Visättra!!

Så vet ni läsare något om Blackeberg? Är det fint? Är det värt att flytta dit för att sedan leta vidare efter större inom familjebostäder?!? Ge mig lite råd och tips?

Kram Love

Vart är ni? :P

Vart har ni tagit vägen? Eller ni är här men ni skriver aldrig något till mig juh..!!
Har jag gjort er något ? haha

Fan jag som lägger ut pinsamma bilder när jag har en j*vla slinghetta på huvudet osv hehe

kram

RESULTATET AV SLINGNING!! YES YES YEEES

Slingar håret- Fy fan asså!!

Mitt år, 2009

GÖR LISTAN DU MED!!!
Jag utmanar: Grynet, Denise, Cassandra, Marie, Sandra

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Tagit studenten, fött barn, fyllt 19 år, varit gravid

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, jag gjorde inte några. Jag var ju gravid fast jag inte visste om det. Fick reda på det 14 dagar senare.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Japp det kan man säga :)

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej och jag är glad för det.

5. Vilka länder besökte du?
INGA :(

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Nej inte som jag kommer på sådär på rak arm!!

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
10 September 2009, dagen då min son föddes

8. Vad var din största framgång 2009?
Att jag födde barn hands down.. han var min största framgång
Och att jag tog studenten med bra betyg fast jag var gravid ;)

9. Största misstaget?
Bråkade med tjejer som jag inte ville bråka med

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har inte varit sjuk men jag har fått nageltrång..räknas de?

11. Bästa köpet?
Barnvagnen och locktången ;)

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Oliwer, självklart Oliwer!!!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att min son föddes och att alla mina vänners graviditeter har gått bra.
Och att Daniel och jag håller ihop fortfarande :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Sex on fire med Kings of Leon och massa annan skit
Lullaby med en jätte fin sångerska

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare för nu är jag mamma och ledsnare för att jag och en av mina bästa kompisar Elise har glidit ifrån varandra så pass mycket. Men den 2 januari blir det 20 års fest för henne och då jävlar :)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Sparat..sparat och sparat
PENGAR ALLTSÅ

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Shoppat, shoppat och shoppat

18. Hur tillbringar du julen?
Jag tillbringade julen med min familj och släkt. En underbar jul men tyvärr så var kameran trasig så det blev inga bilder från julen :( :(

19. Blev du kär i år?
Nej eller joo i min son ;)

20. Favoritprogram på TV?
Mammas pojkar, DSH, Unga mödrar, Barnmorskorna osv

21. Bästa boken du läste i år?
Bok?! Vad är de?

22. Största musikaliska upptäckten?
Min egen sångröst, säger bara OMG vad vackert ;)

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Nej jag önskade mig aldrig nått när jag fyllde 19 år men nu jävlar fyller jag 20 år och då önskar jag mig en systemkamera :)

25. Något du önskade dig men inte fick?
Nej som sagt inte det året men nästa ;) systemkamera...NU please

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Vi hade lite kalas för mig och sen var ju jag gravid så det blev no party no no

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Att jag fick en lägenhet som jag trivdes i eller trivs i!!!

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Casual ;) Nej SKOJJA.. jag menar typ .. gravid ;)

29. Vad fick dig att må bra?
Bebisen i magen och Daniel och familjen!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Åhh sugen ;) ;) Johnny Deep kanske..sexyyyyyy motha fukkka

31. Vem saknade du?
Elise :( och handbolls laget :( :( R.I.P Handbolls laget GT76 F90

32. De bästa nya människorna du träffade?
Lätt Grynet, Knoddish(denise), Sandra, Cassandra, Marie, Denice och massa fler mammor ifrån TUBENs föräldragrupp. WOHOOOOO nästa år då blir det nya tag ;) 6 januari ses vi igen på skrapan alla mammor och gravida okej?:)

Sveriges flummigaste videobloggare- LOVE, de är jag..titta in videobloggen

28 December 2009 - Känslorna kring allt + framsteg

Nu är det tre dagar kvar av 2009 sen går vi in i ett nytt år och det vill ialla jag göra med ett gott samvete.
Jag vet inte hur många av er som har läst min lösenordskyddade inlägg och det spelar ingen roll egentligen, jag skrev det inlägget för att få ut mina känslor och ja skriva av mig helt enkelt. Jag skrev absolut INTE inlägget för att E och D ska få massa hat/elaka kommentarer ifrån er läsare eller så det var inte meningen alls att de två personerna skulle få saker skrivna till deras bloggar osv osv... Jag skrev det för att jag kände att jag ville dela med mig av hur jag känner och tycker i situationen och jag valde att publicera det här på bloggen istället för att skriva det i en dagbok eller likande! Min blogg= Min dagbok så är det bara!! 

D och E är inte dåliga föräldrar och det får ingen tycka och tro om dem tills ni själva har träffat dem personerna och bildat era egna uppfattningar.
D är en jätte bra mamma åt sin dotter Joline och hon är en underbar person men vi har haft våra dispyter och det går tyvärr inte att laga verkar det som.  Jag är jätte glad att ni vill visa ert stöd för mig osv men ja vi behöver helt enkelt inte ta det längre än så...ni visar för mig hur ni känner och inte blandar in dem. 
D, E  och jag har bråkat vilket jag tycker är ett urlöjligt bråk från första början.
Här kan man verkligen säga göra en höna av en fjäder..!!
JAG personligen har velat lösa problemet men har inte fått någon respons på det och det blir bara värre och värre!! Men nu skiter vi i det här och går vidare och skriver om något roligt okej ?:)

Som tex. att Oliwer nu har två tänder, han kan rulla från mage till rygg och rygg till mage, han kan sitta utan stöd i några sekunder och sitta med stöd länge. Oliwer fyller snart 4 månader eller ja snart och snart om någon vecka eller så men ändå :) Min stora fina pojke..
Idag var vi med Aida i Kista centrum och i stan. Vi träffade på lite av Aidas släkt bl.a hennes gulliga mamma.  Oliwer blev älskad direkt av alla hennes släktingar och de gullade med honom som att de känt honom hela livet :) Så himla kul att se :)

Vad har ni gjort idag?

Im on call to be there

Hej!

Sitter här igen framför dumburken och skriver, Oliwer är påklädd i fina kläder och sitter och leker i sin hoppgunga.
Jag ska börja klä på mig sen ska jag åka in till stan och titta lite, säkert jätte mycket folk idag men vafan man måste ju prova. Ikväll tänkte jag köra en parodie på kisse,dessie, paow och kenza och kanske blondinbella och gaybloggen och krille hahaha alla stora bloggare..en nyårsspeciall ;) Den vill ni titta på väll? :)

Jag ska in till stadium idag och titta lite för där fick Daniel och jag presentkort.
Sen måste jag säga att inläggen här efter kommer vara lite tråkiga för kameran är trasig och därför kan jag inte dela med mig av bilder :(
Förhoppningsvis så hjälper det att köpa ett nytt minneskort men jag vet inte, kameran är från USA så vi kan ju inte precis åka till affären igen och fråga hehe

Jag sitter och lyssnar på grym musik på spotify, Kings of Leon
Låtarna är såklart Sex on fire, On call, Charmer

Kings Of Leon – Charmer

Lösenordsskyddat- IDIOTER

NU STÄNGER JAG NER DETTA INLÄGG FÖR FLERA LÄSARE PGA OLIKA ANLEDNINGAR

Detta inlägg är lösenordsskyddat.
LÄS HÄR


Fråga om ni vill ha lösenordet och jag väljer vilka jag vill skicka det till
Skriv mail adressen, viktigt!!

Videoblogg- Fin julklapp från gudmor Aida

Stackars lilla människa...

Vild dröm och allting stannar
Du tror för mycket om dig själv lilla människa
Kom ner på jorden och lukta på blommorna
Du svävar allt för högt.
Allting handlar inte om dig och dina vänner
Det finns en värld utanför allt
Det är synd om dig
Och det är synd om dig idag, imorgon och igår
Du borde sluta tro så mycket


Min parodie på Maria MontazamiJag är inte så bra men hyfsad väll?:)

Just de..för 3 dagar sen...

Just det för 3-4 dagar sen fick Oliwers sin första tand, den har precis spruckit upp alltså syns bara en liten bit av den men den är där.. jag ska försöka ta bild på den :) Han har ju dregglat och gnagt på allt och alla och är super gnällig så jag är inte förvånad att min stora pojke fått sin första tandsing :)

STOLT? JA MEGA STOLT

EDIT
Jag hittade en till, han har alltså två tandsprickningar på samma gång. Stackars bebis :( han är ont och de kliar..
En uppe och en nere :( Men ändå stolt ..

USH och FY- lägenheten stinker

Nej ush och fy vad jag vill flytta. Jag van trivs verkligen i våran lägenhet, får man säga att man hatar en lägenhet? För det gör JAG
Jag vet inte vad det är om det är läget som gör att jag verkligen vill här ifrån eller om det är att alla väggar typ i är vita eller tapetserade med världens fulaste tapet. Badrummet, oj oj oj herregud säger jag bara det behövs en renovering nu. Simon och Thomas, här har ni Svergies fulaste hem...enligt mig.
Alla andra som kommer hit tycker att lägenheten är så fin och den är så väl planerad det må vara så men för mig är den fulaste ful. Jag är så trött på den att jag inte ens vill åka hem. Jag vill inte köpa nya möbler och inreda för det känns hopplöst...
Jag bodde i Hammarby sjöstad för 3 månader sen och nu bor jag här liksom helt andra sidan stan.Jag är inte uppvuxen på denna sida och vill tillbaka till den "rätta" sidan :)
Jag har varit medlem på lägenhetsbyte.se och massa andra liknade sidor men hur tror ni att det går ?
JO jag sitter ju kvar här så inte vidare bra.

Jag hoppas och håller mina fingrar och tår och Oliwers tår och fingrar och alla fingrar och tår i hela världen på att vi kommer hitta en fin och lagom stor hyresrätt inom snarframtid innan jag kolar av hehe

Ingen som vill ha en lägenhet i Visättra(flemmingsberg) 20 minuter ifrån T-centralen med tåg
En trea på 81 kvm med 5299 kr i hyra ingår el och sånt? Heheh 

Ingen ;)? 
Nehe jag har försökte ialla fall ;)

Underbara jul

Nu är juletiderna ganska över och mellandagarna närmar sig, snart är det dags för att fira in ett nytt år. Men innan vi ska göra det så ska vi hinna shoppa lite på mellandagsrean och jag är ute efter en systemkamera. Jag älskar att fota och speciellt Oliwer :) Jag vill förevigas varenda dag jag får spendera med honom och just nu har kameran jag har just nu tackat för sig och tagit semester.

Gud Oliwer fick så mycket fina grejor och vi med :)
Här är listan...

Hammarby halklapp, mugg, hoodie och tröja
En uppvärmbar flaska
Små skor
Små tossingar två par
En eltandborste
En bebispulka
En tvättkorg
En flaskvärmare överdrag
En termos
1000 kr presentkort på IKEA
En fin stekpanna ifrån Le Zie
En fin kryddgrej från Le Zie
Stekspade från Le Zie 
Massa kläder fick jag
Daniel fick ett par jeans och en tröja av mina föräldrar
Ett silverarmband fick han av mig :)
En super mysig filt
En fårplät som kallas Ludde ;)
Hoppgungan fick han ju ifrån oss
Bitleksaker
En leksaksmobil
1000 euro till resan i maj
Massa kläder fick Oliwer också
Ett sparkonto
En stor gosig häst (en riktig:9 ) 
En hårfön


Har jag glömt nått?
Jag tror inte det :) Jag älskar att ge men att få är fane mig lite bättre då ibland :)
Jag köpte en bok om Michael Jackson till pappa och presenkort till mamma(350 kr på hela sickla köpkvarter)  och syrran (350 kr på H%M) . Daniel fick ett silverarmband :)


Synd att jag inte har några bilder att visa ifrån julis :(

Hoppas jag kan köpa en systemkamera på mellandagsrean :)

Juldagen :)

Hej

Nu är juldagen kommen och vi ska iväg och hämta en grej hemma hos mina päron :)
Sen ska vi äta på donken hihihih busigt

Vi hörs senare

Vad var din favorit julklapp??

Kram

Oliwers favorit var denna:

HELVETESSKITSAKMOJÄNG...

Jag är superdupernuperpuper ledsen :( Min lånade kamera, alltså min mammas kamera är helt knäpp. Man tar bilder men sen så finns bilderna inte kvar på minneskortet :( Måste alltså vara trasig eller en inställning som är helt f*ckt!! Jag är super arg för att jag hann ta bilder på Oliwer när han fick sin pulka med allt annat som jag hade velat ta bilder på idag har inte gått :( Så Oliwer första jul finns inte dokumenterat och jag kan nästan börja gråta... :( Min sons första jul och den finns liksom 5 bilder på det...

Fan fi**a... :( Ajaa
Ska försöka åka till någon butik inom några dagar innan nyårsafton ialla fall och fråga om det är minneskortet som är trasigt eller kameran.

Någon som har en gissning?

Kram

GOD JUL i 41 minuter till

Hej!

God jul på er, jag har verkligen inte suttit vid bloggen på evigheter. Inte igår och knappt idag. Jag har påbörjat ett GOD JUL inlägg tidigare men det har aldrig hunnit eller blivit en bra sammanfattning. Så himla trist, jag hade gärna önskat er en god jul innan det var 41 minuter kvar av självaste julaftonen. Jag har fått massa av mjuka paket av tomten idag :) Massa fina kläder som jag får visa er imorgon :)

Nu är jag super trött och vill bara sova. Oliwer har fått så mycket fina julklappar så det är inte klokt. Han har fått en sån där värmbarflaska med patroner till ifrån sin gammelmormor och morfar så himla praktiskt, precis det jag önskade mig i huvudet (de måste ha läst mina tankar för jag har inte sagt det till nån hehe) . och han har fått sin första pulka ...åhhhh den var så fin en röd :) Och en fårplätt som han kan ligga på och mysa, mamma och pappa köpte massor av saker till min lille herre. Han fick kläder av sin farbror och hans flickvän och så små tossingar av sin moster. Han fick kläder och sin första mobil, yeah han fick faktiskt en mobil som han kan ringa med ;) ;) av sin farmor och låtsas farfar Anders :) Sen fick han ett sparkonto av sin farfar och sin låtsas farmor och en stor stor mjukis häst hehe
Han fick också en bitleksak av min morbror och hans familj. Han fick världens mjukaste filt av min moster och hennes familj. Han har fått så mycket grejer, och han fick super mycket Hammarby grejer av min pappa idag, hans morfar vill verkligen göra honom gott :) Glöm Stockholm, det är hammarby som gäller :)

Ni ska få se imorgon alla julklapper i en videoblogg :)Kram på er och jag hoppas ni har fått och gett massa fina julklappar och har ätit god julmat och dansat runt granen. Nu ska jag och Olle hoppa in i sängen och sova för imorgon blir det nya äventyr :)

Bli Julfin i håret Julklappstips- VIDEBLOGG

JULGODIS-VIDEBLOGG TVÅ DELAR

HaHa hahahah

Finn ett fel- VIDEOBLOGG 22 December

Jag kommer säkert få hat-kommentarer efter det där med vagnen..right? :)

Om du var tvungen?

DAGENS FRÅGA:

Om du var tvungen att dricka något, du var på en öde Ö och du hade ingen mat eller dryck.
Du är vrål törstig och det ända du har är dina bröst med bröstmjölk i, skulle du försöka dricka det?

INGEN TID

HÖRS SENARE...OLIWER ÄR PANIKSLAGEN, HAN VILL UT!!

SRY MEN VI SNACKAR SENARE

KRAM

Mammor i Stockholm välkomna på liten kick off!!!

Nu blir det en liten föräldragruppsgrej här igen :)

Onsdag den 6 Januari 2010
kör vi en liten kick off för våran "nyblivna" mammagrupp. Vi är alltså en gäng unga tjejer som träffas en gång i veckan eller så och gör olika saker med våra småttingar :)
Den första gången kanske vi kan börja med att gå på ett fik och lära känna varandra lite mera.

Och då tänkte jag att vi träffas den 6 Januari vid Skrapan (skanstull/medborgarplatsen) klockan 14.00

Så vilka vill följa med?

KOMMER

Together90 (Love och Oliwer)
Oktoberbebis09 (Mikaela & Vincent)
MikuAndSaraLi (Miku och Sara-Li)
Sannis85 (Sanna och lilla V)
Emelie och Theo
Wendela och Emilia
Cassandra och Josefin
Patricia och Saga


KOMMER INTE

[Tjejerna som står på listan redan är ifrån familjeliv. Jag uppdaterar listan om någon hoppas på eller av]

BRITTANY MURPHY ÄR DÖD

Herregud den kända skådispelerskan Brittany Murphy är död. Hon dog imorse lokaltid i LA. Hjärtstillestånd, hon blev 32 år gammal. Ingen ålder precis!! Hon har tydliget haft det lite svårt på sista tiden och bland annat fått sparken från ett jobb som tog väldigt hårt. Hennes mamma hittade henne i duschen och hennes man ringde ambulansen men det var för sent, hennes liv gick inte att rädda.

Här är hennes filmer hon medverkat i...

 • 1995 – Clueless
 • 1998 – Mord i Phoenix
 • 1999 – Stulna år
 • 1999 – Drop Dead Gorgeous
 • 1999 – The Devil's Arithmetic (TV-film)
 • 2000 – Cherry Falls
 • 2001 – Pojkarna i mitt liv
 • 2001 – Don't Say a Word
 • 2002 – Spun
 • 2002 – 8 Mile
 • 2003 – Uptown Girls
 • 2003 – Smekmånaden
 • 2004 – Alla hans ex
 • 2005 – Sin City
 • 2006 – Love and Other Disasters
 • 2006 – Happy Feet (röst)
 • 2008 – The Ramen Girl
 • 2009 – Deadline
 • 2010 – Sin City 2
 • (Info tagen ifrån wikipedia)

  Skådespelerskan har varit med i filmer som Clueless, 8Mile och Just Married.(bild lånad av posh24.se)

  Första tidiga morgonen på 2 månader!!!

  Oliwer brukar aldrig vakna före 10-11 på dagarna men idag, då fick han för sig att vakna 08.00 pigg som en mört.
  Skratta och sprattla med alla lemmarna på samma gång, han ville upp. Jag provade alla metoder möjliga för att söva honom ifrån en sängliggande position men det var lönlöst... det var bara till att gå upp!!!

  Jag satt honom i sin julklapp han fick av oss igår och han tyckte det var så roligt. Han älskar verkligen den. En lyckad julklapp kort och gott!!

  Idag blir julstädning igen för att de är stökigt här hemma!!! Inte så kul men ett måste... Oliwer nös precis 10 ggr på rad..är det normalt? hehe

  Aja back to buisness :)

  KRAM


  GLÖM INTE RÖSTA PÅ DIN FAVORIT AV DET 5 UTVALDA HÄR NEDAN TILL ATT BLI
  "Veckans blogg"

  HÄR

  GLÖM INTE RÖSTA PÅ DIN FAVORIT AV DET 5 UTVALDA HÄR NEDAN TILL ATT BLI
  "Veckans blogg"  Dissa familjelivsforumidioter sombordedöö :)

  Jag vet inte hur ni uppfattar sidan familjeliv.se och deras forum. Jag menar det finns ju alltid folk som hänger på forumen bara för att sätta emot alla andra. Vill provicera och starta familjelivs-bråk. Har ni stött på sånna?
  Det har jag kan jag tala om för er. Det blir liksom ibland så pinsamt att man blir så arg att man bara vill sätta sig på tåget/bussen eller flyget till denna människa och skaka om personen, slå en lätt örfil och radera konton på familjeliv för all framtid. De är personer som har lite att göra och vill syssel sätta sig med något.

  Men tex. Om jag skulle skriva en tråd "Sätt stop på alla krig" Så skulle det vara minst en person som skulle skriva om hur bra krig är, bara för att...
  Liksom ingen riktigt anledning utan bara för att provicera lite...
  Jag skulle kunna skriva "Min son 3 månaders son blev spöad av några huliganer, jag ville mörda dem" och jag lovar dig att det skulle finnas någon person som skulle försvara dessa "stackars" huligner och finna att det är synd om dem som gjorde så emot min son och att jag är sjuk i huvudet som ens kunde tänka tanken "mörda.
  Man blir så trött... Jävla familjelivsforumidiotersombordedö ...

  Och då ska vi inte tala om alla familjelivsmorsorna.. oj oj det finns inget ställe som på familjeliv där du kan hitta så mycket råd och tips och KRITIK om dig som mamma eller förälder. Ditt sätt är aldrig rätt utan det finns alltid nått att påpeka. Och du våga inte nämna att du är ung om du nu är det för då verkar alla dina beslut korkade enligt dem. De vet bäst och har mest barn och har fött hundra barn genom att bara säga "plopp". Livet som morsa är antingen ett helvete eller ett paradis för dem och det finns inget mittimellan. Jag lovar :)

  Men det finns vettiga människor på familjeliv också. Så jag drar inte alla över en kam men ja om ni har hängt där någon gång så vet ni säkert vad jag pratar om...right?

  Känner ni igen er?

  Hänger ni på familjeliv?  GLÖM INTE RÖSTA PÅ DIN FAVORIT AV DET 5 UTVALDA HÄR NEDAN TILL ATT BLI
  "Veckans blogg"

  HÄR

  GLÖM INTE RÖSTA PÅ DIN FAVORIT AV DET 5 UTVALDA HÄR NEDAN TILL ATT BLI
  "Veckans blogg"

  Oliwer älskar sin julklapp- Fick den 5 dagar tidigt dock OOOPS


  GLÖM INTE RÖSTA PÅ DIN FAVORIT AV DET 5 UTVALDA HÄR NEDAN TILL ATT BLI "Veckans blogg"

  DET 5 NOMINERADE- RÖSTA RÖSTA

  NU ÄR RÖSTNINEN ÖVER, INGEN KAN RÖSTA MERA!!!!  BLOGG NUMMER 1- Vackertliv.blogg.se  BLOGG NUMMER 2- Jlethin.blogg.se  BLOGG NUMMER 3- Jenniesvensson.blogg.se


  BlOGG NUMMER 4 - Jigglyxoxo.blogg.se  BLOGG NUMMER 5 - enmynta.se


  webvoter-omröstning

  Vem blir "Veckans blogg"

  Enmynta.blogg.se
  Jenniesvensson.blogg.se
  Jigglyxoxo.blogg.se
  Jlethin.blogg.se
  Vackertliv.blogg.se


  Se resultat

  19 December och Oliwer har kommit på att han har en röst :P

  Hej!

  Sitter här med en åmmande Oliwer, han skriker ut glädjetjut var och varannan sekund. Han testar verkligen sin röst och hur han kan leka med den. Skit roligt men mitt allt fick han hicka inte lika roligt tycker han.
  Han hatar att ligga ner, han vill sitta eller stå och han försöker sitta själv men han är en aning fram och sidotung för att kunna sitta upp själv. Han är väldigt stark. Han dreglar också som han aldrig gjort något annat. Fan man blir ju dyngsur av allt dregel hahah :)

  Tänkte filma honom lite snart och lägga ut på bloggen.
  Om några minuter(kanske timme) så kommer det 5 nominerade bloggarna upp här på bloggen.
  Då får ni alla rösta. Man får rösta en gång och jag ser IP nummer om någon försöker fuska ;)
  Så då får alla nominerade locka röster genom att försöka locka röster helt enkelt ;)

  Kram

  Blogg Designer LOVE REKOMENDERAR

  Nu vill jag tipsa er som vill ha en liten finare blogg. Det finns en superduktig tjej som heter Anna-Sara hon gör bloggdesigner och dem blir super fina. Här hittar du några av designerna hon gjort www.grynis.blogg.se och www.knoddenojag.blogg.se !
  Så vill du ha en ny design så maila denna tjej och jag lovar dig du kommer inte bli besviken.
  Det finns flera exempel på designer hon gjort under fliken kreativ på hennes blogg:)

  Hon lyssnar exakt på dina önskemål och det kostar inte mer än från 150 kr för allt jobb hon gör samtidigt som hon tar hand om sin son, så hon lägger ner mycket tid på varje design hon gör.  Jag har provat så jag vet hur svårt och mycket jobb det är. Hon gör din blogg extra fin och hon använder dina favorit bilder och färger. Så vill du ha en ny design kontakta henne idag på annaofsweden@hotmail.com
  Eller så går du in på www.annasara.net och läser lite mera om hennes blogg och designer.

  Såhär skriver hon själv om sin verksamhet. Jag kopierar ifrån hennes blogg.  Jag har en treårig utbildning inom mediaprogrammet. Design ligger mig varmt om hjärtat och än sålänge är det bara en hobbyverksamhet påsidan av mammaledigheten, inte ett arbete. Vem vet hur det ser ut i framtiden..

  Jag tar, i den mån jag får tid, emot beställningar; framförallt bloggdesign till bloggar, webdesign av annat slag som innefattar HTML, CSS, statiska/rörliga annonser, animationer, logos, headers till hemsidor. Jag kodar dock ej hela hemsidor då det tar allt för lång tid, men behöver du hjälp med grafik till din hemsida är du välkommen att höra av dig! Jag gör även inbjudningar av alla dess slag; dop, bröllop, student, kalas ect. Har du andra önskemål kring designarbeten kan vi säkert komma överrens om något, det mesta kan jag fixa!


  Bloggdesigner gör jag till bloggar där jag får använda mig av HTML, tex. blogg.se & webblogg.se. Här är möjligheterna oändliga! Här är det du som bestämmer hur det ska se ut och nästan ingenting är omöjligt..

  * Beställer du en bloggdesign [paket 1 - 150 kr] ingår: Valfri header, valfri bakgrund, en sidobild (tex. profiltext med bild) + ett tilllägg (se nedan).

  * Du kan även göra fler tillägg så som; klocka i sidoapalt, aktuellt väder från valfri stad, klickbara direktlänkar nedanför headern, olika widgets i sidospalt, nedräkningar till datum, antal besökare (bli då medlem på susnet.nu/tjanster och bifoga inloggningsuppgifterna till mig i mejlet), bilder i sidspalt..ja, you name it. Gör du fler än ett tilllägg i paket 1 blir det automatiskt [paket 2 - 250 kr].  Bestämt dig? För att lägga en beställning skickar du ett mejl till mig där du kladdar ner det du kan komma på kring designen, eller vad du nu vill beställa. Jag vill framförallt att du skickar med ev. bilder och inloggningsuppgifter. Har du idéer kring färger, fonter du vill jag ska använda mig av så skriver du även med det :) Allt du kan komma på! Självklart kan du ge mig helt fria händer också, min fantasi tycks aldrig ta slut har jag fått höra..


  Hemma hos mamma och pappa

  Nu har jag kommit hem ifrån Sickla och sitter hemma hos mamma och pappa. Ingen är hemma eller jo min syrra men hon ska ut och åka pulka. Hon är förövrigt 16 snart 17 år gammal.......men men :) Pulka är skoj skoj skoj :)

  Nu får ni se lite bilder på söta Josefin Cassandras dotter och på söta Oliwer min son hehe ;) Om ni inte visste det så är Oliwer min son hehe 
  Det var jätte trevligt. Och vi skulle träffas igen kanske på måndag tillsammans med Denise och Marie. Hoppas på det :)
   
  Sen köpte jag en hudsalva till Oliwer idag som ska vara riktigt fet så at Oliwer slipper ha så torr hud. För Oliwer blir så ledsen när Oliwer har torr hud och mamma blir ledsen också för att Oliwer blir ledsen.. nej nu snurrade jag in mig rikigt ordentligt  hihi

  God morgon 18 December + FRÅGOR TILL ER

  Hej !

  Titta så tidigt jag är uppe för en gång skull =)
  Jag och Ollie ska iväg och träffa Cassandra och Josefin i Årsta berg vid 13.30 och sen dra till Sickla en sväng.
  Det är fredag idag men det är ju ingen Idol på TV :( Vad ska man titta på nu då?

  Jag är skit trött och jag drömde precis att jag skulle köpa ett graviditetstest igen, för jag var kanske gravid igen i drömmen. Även fast det bara var en dröm så hade jag ändå en sån där jobbig känsla att jag måste göra ett svårt beslut för att för mig är det ju inte bara "JAAA VI SKAFFAR ETT TILL BARN NU" utan jag tänker ju mycket på när och hur och om vi ens skulle ha råd att få ett syskon till Oliwer. I framtiden absolut men NU? Nej jag tror inte det.

  Nu ska jag gå och duscha göra mig lite fräsch :) Och sen klä på Oliwer och göra han lite fräsch.
  Sen så ska jag iväg men sen ikväll så väljer ut 5 st bloggar som ni sedan ska få rösta på till "Veckans blogg" och som sagt det avgörs på söndag natt. Så håll koll senare :)

  Alla ni mammor där ute och pappar också om känner för det ..
  Vad ska/gjorde du efter din mammaledighet?

  Började du jobba, plugga?

  Ni som är som jag och inte har bestämt er ännu vad vill ni göra efter mammaledigheten? Vad är drömmen?
  Titta sötnosen =)

  Oliwer är ju lite torr i huden och har fått lite torra fläkar så jag smörde in honom med lite Inotyol i ansiktet.
  Han blev så töööööt, mammas prins
  GLÖM INTE NOMINERA DIN FAVORIT BLOGG TILL "Veckans blogg" HÄR NEDAN

  Videoblogg 17 December- Paranoid?
  Glöm inte att nominera till "Veckans blogg" här nedan!!!!

  NOMINERA FAVORITEN TILL "Veckans blogg"

  Vill du eller vet du någon blogg som du vill nominera till "Veckans blogg"
  Gör det här.

  Imorgon tar jag ut 5 bloggar som ni sedan får rösta på vem som blir "Veckans blogg"
  Röstningen avslutas sedan på Söndag kväll och vinnaren publiceras på Måndag den 21 December.
  Vinnaren får skriva ett inlägg om sin blogg och publicera det här på min blogg.
  Förstår ni reglerna ?:)
  Kom igen nu nominera :)

  PS DET BEHÖVER INTE VARA EN MAMMABLOGG ALLA BLOGGAR ÄR VÄLKOMNA

   

  17 December- 7 Dagar kvar

  Oliwer AKA Blöjpojken fyller 3 månader och 1 vecka idag :)
  Och jag har tänkt börja introducera smakisar om ungefär 1-3 veckor. Han ska få börja prova lite gröt och lite potatis och majs. Lite enkla grejer. Vi får se om han gillar det och om han gör det så är de bara att köra på. Då blir det amning/ersättning som frukost och mellanmål och riktigt mat som lunch och middag.
  EDIT
  Jag har rådfrågat med min BVC sköterska om detta och det är hon som har gett mig dessa vägledningar. 
  Jag skulle inte ge något som jag visste var skadligt för honom. Gröt kan man börja med från 4 månader. De köper du på en vanlig affär. Banangröt eller havregröt finns det ifrån 4 månader !!


  När introducerade ni smakisar till era barn?

  Tyckte barnet om det eller var det svårt i början?

  Köper du i burk eller gör du din egen purè?


  Bilderna ifrån dagen :)

  FÄRG

  FÄRG 
  Jag är så exotisk av mig idag ;)

  Jag fick ganska mycket åsikter om hur jag skriver och lägger upp mina inlägg här på bloggen.
  Jag fick en kommentar att jag skriver som att jag vore utländsk och inte kan svenska ordentligt hehe
  Jag har alltid velat vara lite exotiskt så tack :) Jag tar de som en komplimang *blink blink*

  Sen fick jag höra att jag var lik Kissie och vem vill inte vara lik sveriges största bloggare ;)
  Och sen att jag härmade min kompis Sandra och andra bloggare. Ja, jag tar ju inspration från de bästa bloggarna så TACK :)
  Sen att jag använder pratbubblor på några av mina bilder, vad jag vet så har det funnits i serie tidningar lååångt innan Kissie ens var på funnen...right? :) Sen får ni alla tycka var ni vill :)

  Så jag fick ganska mycket feedback :)

  Nej sånt bryr vi oss inte om eller hur?:) Jag är tydligen en fjortis också..så om ni gillar en mamma på snart 20 år som skriver med en blanding av fjortis, Kissie och en utländsk person. Gör ni det så fortsätt läs bloggen, gör ni inte det så varnar jag er att ni kanske bör sluta läsa...har du slutat läsa? Sluta läsa då ?:P haha

  Aja snart kommer bilder upp ifrån modell grejen jag och min lilla familj var på idag.

  Kram från en glad Love ;)

  Veckans blogg vill ni det?

  Tjena förresten ;)

  Vill ni att jag ska börja med "Veckans blogg"
  Att ni får rösta fram en blogg av typ 5 stycken som "Veckans blogg" och så får den personen göra ett liten inlägg om vad deras blogg handlar om osv?

  Va tycker ni?

  Kraaaam

  Har jag gjort en förändring i mitt sätt att skriva?

  Har jag gjort en förändring i mitt sätt att skriva? Hmm kanske, jag vet inte själv. Jag reagerar inte på det själv ialla fall. Jag kan erkänna jag har försökt skojja till det lite mera än vanligt. Jag vill inte vara som alla andra 100000 tals mammabloggar som bara skriver om hur dagen varit dag in och dag ut. Jag vill vara lite roligare och sticka ut ur mängden lite mera. Är det nått fel med det? :( Jag fick en jämförelse med "Kissie", att jag är som henne ....Nej ush då blev jag ledsen. För det finns nog ingen människa i världen som vill bli förknippad med henne.

  Jag tänkte bara bli lite roligare men istället för Hiss så fick jag diss :(

  Trist..

  God morgon 16 december

  Nu är det okey att börja räkna ner till julafton. No problems liksom ;)
  Då ska vi se 17, 18, 19, 20, 21,22,23, 24
  Hmmmmm hur många dagar blir det ? :)
  8 dagar kvar för alla er julälskare, ni behöver bara vänta 8 dagar till.
  8 days...

  Snart är det 2010, vilka nyårslöften ska ni skapa er? :)

  Mina nyårlöften blir

  1. Va snällare emot Daniel, han är faktiskt underbar
  2. Köp inte upp alla dina pengar på en vecka (STORT NO NO)
  3. Spar pengar till Oliwer
  4. Hitta ny lägenhet
  5. Börja titta efter vad jag vill göra efter mammaledigheten
  6. Inte äta godis..........SKOJJJAAAA hell no
  6. Inte äta godis

  Berätta era nyårslöften, suuuuckers? :) haha nej jag skojja bara, bli inte arga men berätta gärna

  Lots of loveeeee från Love

  Kärleken till ditt barn är ovärdeligt


  Så vet du att du har världens bästa barn.
  10 sätt att lätt veta att du har rätt

  1. Han ler emot dig när du är trött, arg och ledsen och gör allt lite bättre
  2. Han blir överlycklig när han ser dig när han vaknar
  3. Han dömer aldrig dig för hur du ser ut eller vad du har på dig!
  4. Han kräver ingenting förutom din kärlek (undantag mat osv =P )
  5. Han skrattar åt alla dina dåliga skämt ;) 
  6. Han finns där när du känner dig ensam
  7. Han är världens sötase när han bajsar
  8. Han bryr sig inte om att du har mycket pengar eller det dyraste sakerna
  9. Han är snäll när du känner dig stressad
  10. Han älskar dig ovansett, över allt annat !!!


  Ett barn är ovärderligt, det finns inget bättre. Att ha ett barn är inte självklarhet utan det är något man förtjänar.
  Han är lite av er, ni två tillsammans har gjort denna människa. Ni ska finnas där i vårt och torrt för honom.
  Ni ska uppfostra barnet till att bli den bästa människan i världen. Ni ska skydda barnet från allt ont men var inte för överbeskyddande. Allt är svårt, det finns 100000 regler i världen, men ni ska skapa era egna och följa dem.
  För ni vet bäst, ni vet bäst för erat barn. Bry er inte om hur andra föräldrar gör med sina barn. Ta råd men gör dina egna uppfattningar. Ha sunt förnuft.
  Ger du han din kärlek så ger han dig allt. Ge han din hand så finns han där för dig alltid. Ge han ditt mod, egenskaper och kunskap. Ge han ditt liv, engamang och ge han din uppmärksamhet.
  Vänd aldrig ditt barn ryggen för det är den ända personen som aldrig sviker. Han finns där för er sålänge ni finns där för honom. Älska älska älska ditt barn.  Så älskar älskar älskar han dig.


   
   

  Videoblogg- MINA FINA PEPPARKAKOOOOR

  Vi har en vinnare...

  Elsiea maila mig med dina uppgifter och skicka igen vilka väggord du vill ha.
  Jag behöver ditt hela namn och din adress !!!!
  Min mail finner du här på bloggen :)

   

  Grattis grattis grattis :)

  Vilken mardröm jag hade i natt ... ush

  Jag drömde att jag och Oliwer plus mamma och pappa gick runt i stan. Min mormor och morfar var även där. Jag tror kanske min lillasyster var med också. Men ialla fall jag gick runt med Oliwer på axeln som vanligt och kollade runt i affärer.

  Helt plötsligt så var Oliwer borta, jag fick panik. Jag började leta efter Oliwer, i skötväskan i alla affärerna, där vi hade gått. Jag skrek efter Oliwer men alla sa bara lugna ner dig, det är ingen fara. Men jag var livrädd, jag bara grät och grät. Jag ville bara ha tillbaka min son. Men alla var liksom sådär "i dont care" och jag fick ännu mer panik.

  Min älskade son, var borta. Jag hade tappat bort honom på något sätt. Folk sa att jag kunde ju alltid skaffa ett annat barn eller så kom folk fram med deras barn och bara titta jag har mitt barn här. Jag grät ännu mera och tillslut fick jag tag i någon tidning som jag bläddrade igenom... barn/bebis tidning.

  Helt plötsligt ser jag en bild på Oliwer i tidningen och skriker där är min son. Det fanns ett nummer i tidningen som jag ringde och förklarade situationen.
  Hon som svarade sa att det var en man som hade kommit dit med min son och jag skrek vart bor han osv?
  Jag fick reda på allt men jag hann vakna innan jag hittade Oliwer.... fy fan jag kan gråta bara tänka på det.

  Vilken panik att förlora ett barn. Hur kan man överleva efter att ha förlorat ett barn. Pappa och jag pratade om det och jag sa om nått händer Oliwer så vill inte jag leva längre. Och jag står fortfarnade vid det. Hur kan man överleva sitt barn? Jag har ont i magen nu...

  Jag älskar Oliwer så jävla mycket.... det gör ont i kroppen!
  Men mest i mitt hjärta.. Oliwer lämna aldrig mig, jag lämnar aldrig dig.. förlåt!!


  Råd och dumma

  Hej!

  Tack för era råd igår och sånt men vill ni veta vad som hjäpte?
  Det gör mig lite ledsen men samtidigt glad.
  Daniel kom och tog upp honom och rätt som det var så blev han jätte lugn. Daniel gick till spegeln med honom tex. och fick honom till och med att skratta.

  Jag blev lite ledsen att han inte ville vara hos mig men glad för Daniels skull att Oliwer trivs så bra med honom.

  Snart avslutas väggord tävlingen!!!
  Håll i era tummar och tår för vinst :)

  Inge mer blogg för idag

  Oliwer är jätte ledsen, helt otrötslig.. vet inte vad jag ska göra...:(

  Han har ren blöja, han får mat men vägrar... jag har försökt med tutten och flaskan..inget hjälper!!!
  Det är nog inte magen.. men aa

  Imorgon avslutas tävlingen, skynda skynda

  Hej!

  Imorgon avslutas tävlingen som jag har ordnat tillsammans med PaXLux
  Det är bara 21 deltagare så skynda er, det finns en stor chans att du vinner.

  HÄR tävlar du !!!!! (tryck på här)

  Kram Love

  Videoblogg 14 december

  Lite förkyld som ni kanske hör!!!

  Snygging där svaret våtservetter

  Ett skit bra tips tjejer ;)


  Om ni har våtservetter hemma då behöver ni inte använda sminkborttagning för våtservetterna gör tricket åt dig ;)
  Ialla fall för mig hahah

  God morgon 14 december

  Jag är skit trött men jag känner att jag måste gå upp. Sömntutan ligger kvar och nanar i sängen och Daniel har åkt till jobbet för nån timme sen. Idag ska vi iväg på föräldragruppen igen och det är avslutning för i år.
  Det sägs att tomten kommer också ;) spännande!!!

  Jag är skit kissnödig också så detta inlägg blir kort

  Neeej nu måste jag gå och kissa

  BYE ;)

  Ny videoblogg- Lite töntig är jag nog allt ;)

  Snackar om verkligen ingenting hahah

  Åhhh titta vad jag fick av Marie


  Jag har fått nobelpris. Coolt va? Jag fick nobelpriset i ämnet Mammakunskap av kära Marie
  Gud jag är så glad, jag vill tacka min mamma och min familj för allt stöd jag fått hahah
  Nej men allvarligt tack :)

  Och jag vill ge följande mammor samma nobelpris
  www.grynis.blogg.se Grynet - Mamma till Vidar
  http://hanneler.blogg.se/ Hannele- Mamma till Kevin
  http://mammaochbullen.blogg.se Em- Mamma till Malva
  http://thessinwonderland.blogg.se Thess- Mamma till Savannah

  DOPAKUTEN

  Okey dokiii nu måste ni hjälpa mig med en bra låt till Oliwers dop. Anders, daniels låtsaspappa ska sjunga och jag vill ha en fin låt. Låten ska passa en kille att sjunga som ni förstår :)

  Såå kom igen nu hjälp mig!!

  Den bästa doplåten?

  Jag vet ;) haha

  "Gud va ni älskar mig, jag är ju bara bäst. Alla läsare avgudar mig ha-ha, jävla stalkers som läser min blogg liksom varje dag. Shit men ni måste verkligen ha lite liv ;) "

  Känner ni igen det där? Exakt sådär skriver alla stora bloggare förutom Blondinbella typ. Jag menar herregud det lockar verkligen läsare genom att förnedra dem. Funkar den skiten? Ja tydligen som att de har jävligt mycket läsare. Så om jag skulle börja förolämpa alla mammor och andra som läser min blogg då ska jag blir skit känd hahahaha neej men seriöst varför vill man bli "känd" på det sättet? Jag menar att bli känd på att driva en blogg som bara är elak emot den större delen av mänskligheten.
  Folk stör sig så mycket på att kissie tillexempel skriver på det de sättet, istället för att dissa henne då så vill folket tydligen göra henne rik och besöka bloggen flera gånger för det är exakt det alla som läsare hennes blogg gör. Alltså gör henne ännu mera rikare för varje klick.

  Säger jag fuck you till er då läsare ni min blogg men om jag säger Jag älskar er då orkar ni inte ens läsa längre ;)
  Konstigt det där med att provecera, att det har sån impakt på alla tjejer och killar och apor och djur som gillar att läsa andras bloggar.
  Fan bojkotta alla bloggarna som gör så, då blir de inte lika kända. Eller?


  Vilken madröm :( ush ont i magen

  Börja med att läsa denna artikel:


  Http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6281112.ab  (Bild lånad av aftonbladet.se)

  Lyckligt viss slutade det bra denna gång och alla klarade sig men tänk om det inte hade gjort det!!! Ush vilken madröm, vilket skräckscenario.. jag fick magen av att bara tänka på det. Jag tänker ju självklart på min Oliwer, min och mitt barn, tänk om det var vi som satt i den bilen. Hata vintern... lite ialla fall, Okey hata vinters vägar och all halka och alla olyckor.  Jag väntar mitt andra barn...

  i huvudet! Jag menar inte att lura er men jag sitter och tänker på det där med att vänta barn igen och när och hur det ska gå till. Jag vet att jag vill göra allt detta igen men vill jag ha ett annat barn? Ett annat barn som inte är Oliwer?
  Det är ju ändå det mest självklara men ändå det mest osjälvklara att bara för att man skaffar ett barn så vill man ha ett till eller flera. Jag ser inte mig själv som ett flerbarnmor, jag menar max 2 barn. Ibland har jag fått galenfeber och trott att jag vill ha 5-6 barn men det är ju bara knäppt, enligt mig!
  Jag vill ge all min kärlek till Oliwer, all men om jag ger Oliwer allt? Hur ska jag då kunna ge mitt andra barn lika mycket? Hur funkar det? Älskar man sitt andra barn lika mycket som sitt första? Eller kan man till och med älska andra barnet mera?

  Jag kan inte ens föreställa mig att ha två barn. Men visst en liten flicka hade nog inte varit fel. Men det får bli i framtiden...om flera år förhoppningsvis men man vet ju aldrig varit livet tar en!
  Jag kanske sitter här om 3 år och har två barn eller så har jag bara Oliwer och är lika lycklig för det.
  Jag vill gärna ha barn med Daniel igen och inte ha olika pappor på mina barn, så om det ska bli fler barn så blir det med daniel eller så blir det nog inga fler barn...men det säger jag ju nu och om jag känner världen rätt så kan allting hända. Herregud jag är ju bara 19 fucking år ;) snart 20 ;) Om 1 månad WIEEEEE


  Hur känner ni?

  Vill ni ha flera eller har ni flera än ett barn?
  Älskar man barnen lika mycket?  Graviditestet som jag har sparat :)  Vecka 26+0 med Oliwer i magen

  Oj oj oj pinnigt värre ;)

  Lördag den 12 december....

  Jag och Oliwer sitter vid datorn
  Jag har inte orkat sätta på mig riktiga kläder så jag virar täcket runt om oss, Oliwer har dock en body på sig. AVIS!!!
  Fryser lite lätt ? Svar JA

  Jag måste ner till parkeringen och parkera om bilen? Svar JA, huaa mig ush jag måste alltså klä mig och gå ner i kylan och sätta mig i en iskall bil.
  Va händer övrigt idag? Ingenting antar jag, trist.

  LEK MED MIG????

  Igår var jag och min bästa kompis Aida och lunchade på Heron city, muuuums Pizza hut hut hut
  Men ialla fall och då gick vi in i ett rum där det finns massa spel och shit och där var det grym musik ;) ;)
  Och är man lite övertrött och flummig kan de sluta sådär
  Titta in det här hahaha
  OMG OMG ERIKS TJEJ ÄR SÅÅÅÅÅ KNASSIGGGG

  Hahahah gå av scenen snälla tjejen, vafan du skämmer ut dig hahahahaha
  Hon diggade som att hon var med i en musikvideo hahaha

  hahahah
  hahahahhahaha

  Converse- no no nooooooo

  När Oliwer plutten låg i magen köpte jag en par converse åt honom. Så här ser dem ut:

  Ni tror inte att han har så stora fötter att han inte kan ha dem då????

  JOOOOOOOOOOO f*n...Jag har väntat så länge på den dagen han kan använda dem för förut var de alldeles för stora för honom men nuuuu är det för små :) WAWAA... skit trist

   

  Dagens i-landsproblem JAPP !!!!

   

  Nu är det okey igen- Mammas lilla bebis

  Nu mår Oliwer bra igen, YEEEES

  Min lilla prins sitter i knäet. Jag och Aida ska åka iväg i min lånade bil till Huddinge och käka lunch. Sen blir det fara och lämna bilen och sen hem till mina föräldrar för att titta idol. Hoppas Erik vinner för att jag har träffat honom, RESPEKT VA VA VA???:P


  Lyssna på denna låt hehehe
  Mammas lilla bebis

  Mitt barn har feber =(

  Stackars liten har feber...38,4 grader stod tempen på nyss.  Jag har gett honom lite flytande alvedon som att jag inte visste om man fick ge ett stopiller till...
  Han är jätte gnällig och ledsen så vi ska försöka sova nu... Mammas älskling..det gör så ont att se honom såhär :(
  Hoppas febern inte stiger....

  Aj aj aj mitt hjärta värker..+ Bildbomb

  Idag fyllde Oliwer AKA Blöjpojken 3 månader. Min stora fina kille. Han väger nu 7230 gram och är 61,5 cm lång.
  Och idag fick han tremånadersvaccinet, =( BÖÖÖÖHHHHH
  Gud vad det gjorde ont i hjärtat. Jag grät som en rik liten flicka som gick sönder sina nya gucci skor. Så ledsen var jag. Ush och resten av dagen har han varit jätte ledsen och otrötslig. Han har nog haft lite ont och han fick en alvedon av mig i förebyggande syfte. Ush den fick jag stoppa upp i rumpan på honom, stackars liten.
  Nu sitter han i min famn och suger på min arm. Gott va?

  Jag har jätte ont i tjejmagen, börjar undra om mensen är tillbaka men det känns exakt som eftervärkarna jag hade på BB. Så himla ont. Jag har tagit två alvedon i rumpan neeej jag skojja bara jag tog det bara de vanliga oralapillerna ;)

  Och sen fick jag ju Oliwers vinst från tävlingen Rebecca hade för ett tag sen. Fan va fin den var. Jag är så glad över den vinsten. Tråkigt bara att den var i storlek 62 som att min lilla (stora) plutt växer så fort så har han snart växt ur den:( men ett tag till så kan han den fina skapelsen =)

  Efter sprutan så åkte jag hem till Sandra och träffade henne och hennes dotter. Det var trevligt.

  Nu kommer en bildbomb
  Mamma titta jag kan hålla själv  Jag är duktig bebis  Min nya fina overall som jag vunnit  Heyyy yaaa  Oj va skönt man sover i den nya åkpåsen  Riktigt mysig faktiskt  Finns den för vuxna? ;)
  TÄVLING HÄR I BLOGGEN KOM IGEN !!!! ;)

   

  TRYCK HÄR FÖR ATT TÄVLA HÄR HOS MIG PÅ MIN FINA BLOGG
  5 DAGAR KVAR AV TÄVLINGEN

  KOM IGEN NU TÄVLA HÄR

  Barnförbud? JÄVLA PUCKON

  Jag läste Alex Schulmans blogg igår tror jag det var och lästa bland det löjligaste jag har läst på ett tag.
  Lyssna det finns inte bara barnvagnsförbud på fick nej nej utan det finns även BARNFÖRBUD.
  Det står alltså riktiga skyltar med föjande texter "Barn förbud" eller "Vi gillar barn men inte här tack!"

  Jag som är nybliven mamma förstår inte detta. Visst så var fiken runt om kring östermalm/stureplan i Stockholm och detta fenomen finns säkert inte överallt i Sverige. Men ska vi börja förbjuda allting som kanske "stör" lite?
  Kommer ni ihåg när det skulle bli mobilförbud i några av vagnarna på tunnelbanan? Hur många var de som brydde sig om det? Jag vet att jag pratat på i luren lika mycket som innan. Telefoner stör, folk som pratar högt stör och barn/bebisar stör...tydlingen.

  Jag kan förstå folk som tycker att barnskrik inte är det ljuvligaste att lyssna på men ska vi förbjuda dem på allmäna platser då? Så folk tycker ärligt talat att tills barnet börjar i skolan då ska man sitta hemma eller gå och leka i parken eller gömma sig i skogen. För tydligen är man inte välkommen bland folk, för helt enkelt man stör. 
  Man ska alltså inte få ta med sig sitt barn på en fika för kanske, kanske börjar barnet skrika och stör alla andra på fiket. Men då tycker jag vi kan insätta "tysta leken" på alla, alla ställen i hela Sverige. Den som pratar eller gör ljud ifrån sig blir förbjuden från allmänheten.

  Herregud barnen är ju vår framtid. Varför har folk så mycket hat emot barn? Vi har alla varit det där barnet som har snor i näsan och skriker efter "mamma" stup i kvarten. Vi har ju varit där själva. Ingen i världen kan säga att de inte har varit där. Folk har verkligen problem med barn men såfort folk skaffar egna barn så förstår dem grejen. Fan utan barnen så dör männskligheten, de är som sagt våran framtid. De är dem som ska skapa nya möjligheter och uppfinna nya saker. De är dem som är våran värld. Utan barn ingen värld.

  Så sluta sura och låt oss ta med våra barn på fika. Och om du inte gillar barn så tycker jag fan att du kan gå och låsa in dig själv i ett mörkt rum och dra något gammalt över dig. Kom inte ut, för jag har skapat ett nytt förbud.
  Ett förbud emot gnällspikar, den du !!!!!!  Nostalgi-attack?

  Snuskpellina det är jag det ja :) Älskar snusk låtar hahahah
  runk runk

  Ser ni ? Ser ni rutan?

  Tjejer och Killar kolla in detta.
  Ser ni denna ruta i min meny?  Follow Me- Pato Pooh feat. Adam Tensta
  Tryck för att titta in videon och rösta

  Tryck in er på den eller tryck här och gå in rösta på denna musikvideo.
  Den är gjord av några av mina skolkamrater från min gymnasieskola. Killarna som gjort denna video är mellan 19-20 år gamla. Kom igen, nu röstar ni väll? :) De är liksom grammis nominerade :)

  Imorgon fyller han 3 månader :)

  Imorgon fyller the Oliwer 3 hela månader. Han är min stora kärlek. Han är mitt livs bästa val. Han är verkligen bedårande. Jag blir chockad varje gång jag ser honom att - Herregud den där söta varelsen är MIN son. Han är av mitt kött och blod. Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag och Daniel kunde göra SÅNNA söta barn.
  Im proud. Och jag skäms inte över att jag säger så. Jag tycker min son är så himla söt och det är inget fel med att säga att man tycker att ens eget barn är sötast.

  Ingen ska behöva känna krav att säga att Oliwer är söt till mig för det spelar liksom ingen roll för mig om du tycker Oliwer är söt eller inte. Jag behöver inte den bekräfselsen av någon annan än mig själv. Och för mig är det självklart vem som är den sötaste bebisen på jorden. Lika självklart som att för DIG så är ditt barn/ dina barn det finaste skapelserna som har gjorts. Eller hur?
  Varför är människan så berkäfelse kåt? Varför måste man få höra att man är söt hela tiden eller snygg. Man borde ju veta om det själv, tycker jag.

  Jag är värdelös, verkligen värdelöööös på att ge och ta komplimanger. Jag blir ärligt talat obekväm när någon säger typ " va snygga skor" eller "va fin du är i håret". Då får jag nå flipp i huvudet och måste göra allt till ett skämt typ som att jag skulle ha svarat " Ja snyggare än dina" eller " Jag vet ;)" men jag borde ju säga enligt normerna "Men tack dina är också snygga" eller "Men va snäll du är, du är riktigt snygg i håret du med". Men för mig känns så så fel, det bara kryper i hela kroppen. Jag känner mig tvingad att säga något tillbaka. Jag älskar att ge komplimanger NÄR det kommer självmant, inte påtvingat. Känner ni igen er eller är jag helt ute och cyklar?
  Det må vara så att jag är den ända på jorden som känner såhär men fuck it då är jag väll den ända då ;) Skit samma för jag måste inte bry mig om vad andra tycker men det är väldigt lätt att göra det.

  Vill ni se den blivande tremånaders babyn?
  Ja men det är väll klart ni vill. Imorrn blir han stucken :( av tremånadersvaccinet. Jag har laddat upp med rumpalvedon och hela köret. Hoppas han inte får feber bara :( mammas hjärta.

   

     Att vara en livslevande bristning

  Hur är det egentligen att vara en vandrande bristning? Ja ni hörde rätt, vandrade bristning inte en vandrande pinne inte ens i närheten. Jag har inte tränat eller kämpat för att komma någonstans med min vikt eller utseende sen jag födde barn. Jag är inte ens i närheten av vad jag var eller vad jag vill vara.
  Jag har bristningar från vader till naveln och från naveln till brösten.

  Mina bröst är som två tomma julstumpor. Långa och ihålliga. Ibland om jag har tur så blir dem lite fylligare och blir som ett par ankelstrumpor. Men det är då mjölken har fyllts på.
  När man stog där på BB efter tredje dagen när mjölken runnit till så beundrande jag mina fina vackra kvinnliga BOOBS. Stolt som en tupp var jag. För en gång skulle så kände jag mig riktigt sexig. Men jag visste ju att det var tillfälligt och att när man ammar så blir inte brösten så any more:( Buhuuuu

  Jag har ju alltid haft små bröst och det där med bröst har varit en stor grej. Men jag fick ialla fall känna på hur det var att ha ett par bröst i några veckor ialla falll

  Men jag har ju Oliwer och han är värd mer än alla tusenmiljonertriljoner bröst i världen så .. men de skulle ju vara trevligt att tycka om vad man ser i spegeln någon gång.

  Fan sponsra mig till ett par nya bröst- kom igen snällarååååå pleaseee men schyssta???

                                                                                                              

  Trött och ..jaa

  Hej!

  Jag är jätte trött och hungrig. Men efter jag har käkat så blir det nog ett mer vettigare inlägg.

  Kram Love

  Sorry men jag är så trött...

  Bildkollage ;)

  Tuben 7 December 2009

  Idag har vi dansat baby salsa och stått i. Fy va jobbigt det var, jag trodde jag skulle dö av värk i armarna efter ha burit runt på Oliwer MEDANS jag ska hålla takten MEDANS jag dansade hehe

  Sen blev det sitta och tjöta med massa tanter (blink blink ;) ) och deras bebisar. Bilder komma upp lite senare för jag ska få dem skickade till mig först. Marie och Denise tog bilderna och jag har inte fått dem ännu.

  Men det blev super söta bilder.  Så vi hörs senare
  TODILOOOOO ;)

  Oliwer håller tal.. fan vilken trött kille

  Tjenare - Vidar lackade ur på Oliwer (hehe jeje)

  Whats up?

  Nej skämt och sido ... hur mår ni idag då? Jag mår hyfsat bra. Klev upp för någon timme sen med Ollie, han dregla lite på mig och gurglade som han alltid gör. En helt vanlig söndag kort och gott.  Igår var vi på värsta festen. Vidar bjöd över Oliwer på party igår och som att Oliwer har visa svårigheter att ta sig till ställen på egen hand så han att det var okey att vi följde med på festen. Förutom Vidar så var ju hans morsa Grynet och farsa Kevin där. Jag tror dock Vidar blev ganska besviken på Oliwer som att Oliwer somnade på festen. Not so fun. Så efter ett tag tröttade Vidar på Oliwer stil och blev förbannad. Oj oj ni skulle ha hört vilket liv det blev.
  Vi som var bihanget alltså jag och Daniel blev bjudna på faijtas, super gott. Så om man ska sammanfatta kvällen så var det roligt för oss. Vi fick åka till Arbrahamsberg, ett mysigt område.


  (Tog inga bilder men den här sammanfattar det mesta ;) )
  Imorgon ska jag och Daniel på en visning av en lägenhet i Farsta. En 3a på 79 kvm. Vi vill nämlingen byta våran lägenhet emot en annan lite närmare "vår" sida av stan.

  Påminner om tävlingen "Väggord från PaXLuX"

   

  TRYCK HÄR FÖR ATT TÄVLA HÄR HOS MIG PÅ MIN FINA BLOGG
  9 DAGAR KVAR AV TÄVLINGEN

  Följ min blogg missa inte min vardags logg

  Glöm inte att följa min blogg på bloglovin så att du inte missar nått riktigt skoj ;)
  Tryck på ikonen för att följa bloggen

  bloglovin

  ANNA ANKAS ASSITENT

  Har ni hört??? Shiit du kan ansöka om att bli Anna Ankas personliga assistent... OMG shit shit shit
  Fan vad jag (INTE) ska söka. Vem fan skulle stå ut med kvinnan?

  Jag ger det max 5 timmar innan jag skulle slita håret ur mig. 
  Men OM mot förmodar att du faktiskt vill bli hennes assistent av någon konstig anledning som jag inte kan relatera till så gå in på www.tv3.se :)


  (Inte så snyggt ritat men vafan)


  Motha fukka

  Daniel och jag (mest jag) har kommit överrens om att han inte får röka så länge jag inte får röka. Jag förstår inte ens varför jag vill det men jag avstår för att det är farligt för Oliwers lungor osv.
  Men titta här vad jag hittade vid Daniels dator .......


  AHA han röker ....den jäveln

  Han säger att han köpte det för min skull :S (Har inte rökt sen jag blev gravid liksom:S)  för att jag sa att jag var sugen men det var bara en dålig ursäkt för att han själv vill röka.. men jag har krav!

   

  1. En rökjacka som inte får komma inomhus som bara är ute
  2. Rökmössa
  3. Rökvantar
  4. Rökbalkong
  5. Tvätta händerna
  6. Borsta tänderna

   

  Det är typ kraven för att få röka i vårat hem.

   

  Daniel ska inte få göra något som inte jag får göra tycker jag (som inte jag tycker om, för Oliwers skull också såklart)


  Love: Får skrika på honom och svära
  Daniel:Skriker han på mig så blir jag galen

   

  Love: Får skjuta upp disken en dag
  Daniel: Skjuter han upp disken blir jag galen

   

  Love: Sitta i soffan och be Daniel göra ersättningen
  Daniel: Gör Daniel inte ersättningen blir jag galen

   

  Love: Byta blöja i soffan
  Daniel: Fan byter han blöja i soffan JÄVLA IDIOT

   

  Nu kanske ni tycker att jag verkar vara elak mot Daniel men egentligen så lovar jag er..ATT DET ÄR JAG!!!!

  Men jag kan vara snäll också, jag skyller på hormonerna..stackar karln !!

  HIHIHIHI

  Eh, tyst på er döm inte mig. Jag vet att ni också vill skrika, men ni vågar inte. Jag erkänner ialla fall jag är en bitch ;)


  KRAM Love

   

   

  Mitt hjärta, herregud mitt hjärta...

  Titta mitt lilla hjärtegull
  Han vill dock inte visa sitt fräna rull
  Han är så stor och stark
  Min modersmjölk är hans knark 
  Kärleken gör mig alldeles varm
  Jag vill bara ha honom i min arm 


  Glöm inte tävlingen om väggorden från PaXLuX.se
  Tävla
  HÄR du med"

  Startar en tävling om väggord från PaXLuX.se


  " Jag tävlar om väggord ifrån PaXLuX hos Love.
  Tävla HÄR du med"


  Nu kör jag igång ett samarbete med PaXLuX där du kan vinna ett valfritt väggord till värde av 200 kronor.
  Det har ju blivit väldigt populärt med väggord och nu har du chansen att vinna ett( eller flera små bara det inte överstrider 200 kr) till att dekorera ditt hem med.

  Reglerna är enkla.

  1.Du går in på PaXLuX och tittar efter just det väggordet(väggorden) du vill ha. Och sedan kommer du tillbaka hit och lämnar din kommentar där du skriver att du är med och tävlar och vilket(vilka) väggord du skulle vilja vinna.

  2. (Frivilligt)Sen om du vill öka dina chanser att vinna lite så kan du även länka tävlingen från
  din blogg. Kopiera bilden ovan och texten " Jag tävlar om väggord ifrån PaXLuX hos Love. Tävla HÄR du med"
  Du ska länka min blogg, tävlingen och självklart PaXLuX.

  Men det viktigaste är att du är med och tävlar och glöm inte lämna dina kontaktuppgifter så att jag kan
  höra av mig till dig om du blir den lyckliga vinnaren.

   

  TÄVLINGEN AVSLUTAS: 15 DECEMBER 2009

  Aldrig dagis i Italien..

  Herregud, jag skulle aldrig lämna min Oliwer på dagis ialla fall inte i Italien

  Kolla här

   

  Fy fan

  Jobb som rimmare?


  Jag är fett grym på att rimma. Jag är bäst på att göra rim alltså. Jag har kommit på en ny egenskap hos mig själv som jag starkt funderar på att skriva upp på mitt CV

  Så här skulle de se ut då :

   

  Nej men allvarligt, jag kan rimma. Try me? Skriv vilket julklapp som helst jag lovar dig att jag kan komma på ett grymt rim. Här har ni några förslag som jag kan visa er thihi

   

  I den här kan du älskling sitta
  Och på dina fina djur du kan titta
  Och du kan gunga riktigt hårt
  till din favorit låt

  Hemliga ordet: Babysitter

  Denna har jag gjort åt dig
  Det har tagit mycket jobb av mig
  Pyssla, slita och förvandla
  Nu du kan låta dina tankar vandra

  Hemliga ordet: En helt ny fin blogg

  Ur detta du kan smutta
  Inte lika skön att snutta
  Hårt och men ända skört
  Tappar du den så är det kört

  Hemliga ordet: Ett glas


  Det är så himla kul med julrim =) Älskar det!!!

  Kram  Viktigt meddelande från blöjpojken

  Hej

  Jag fyller faktiskt 12 veckor idag, så det så!!!

  Det var 12 veckor sen jag kom ut ur min mammas "you know what".
  Jag är en stor kille nu. Ska jag berättad vad jag kan göra? Nej???

  Eh jag berättar ändå.
  Jag kan :

  1. Stå i mamma och pappas knä helt själv (lite stöd kanske)
  2. Flyga flygplan
  3. Ha kul med mina babygym och min sitgrej
  4. Kan hålla upp huvudet jätte högt och länge ...
  5. Skrika jätte högt
  6. Bajsa och kissa på mamma
  7. Dregla
  8. Vända mig från rygg till mage och i sängen tvärtom

  Ser ni???? Jag kan jätte mycket juh

  /// Oliwer AKA Blöjpojken

  Blöjpojken

  Blöjpojken är på rymmen, stäng era dörrar och lås era fönstren för han är lös. Hans kännetecken är att han droppar använda blöjor lite överallt. Hans anses vara l(ukt)ivsfarlig och det sägs att han har medbrottslingar över hela landet.
  Han är ganska kort ungefär 60 cm lång och har ganska mycket hår på huvudet. Han spelar väldigt glad och kan charma dig men låt dig inte luras.... vänta jag tror jag hör något ?!??!

  Jag har hittat något vänta...titta in det här:

  Det här var allvarligare än vad jag trodde

   

  Där är han, han har en blöja på huvudet

  Oroa er inte den är inte använd.

  Akta er dem tar över landet... hjälp ...hjä.......


   

  Sparvöga

  Du lilla sparvöga flyg över ängarna
  Dröm dina drömmar så länge du känner liv
  Du lilla sparvöga flyg över ängarna
  Dröm dina drömmar så länge du känner liv
  känner liv  Vår tid är nu, en svartvit bild
  som blir till färg om du vill
  Så många val, så svårt o se
  när dina bruna ögon vill se mer  Du lilla sparvöga flyg över ängarna
  Dröm dina drömmar så länge du känner liv
  Du lilla sparvöga flyg över ängarna
  Dröm dina drömmar så länge du känner liv
  känner liv  Tiden den går, livet är så kort
  Allt för kort för att gömmas bort
  Så gör det du vill och blomma ut
  Njut av din spegelbild, vår tid är nu  Du lilla sparvöga flyg över ängarna
  Dröm dina drömmar så länge du känner liv
  Du lilla sparvöga flyg över ängarna
  Dröm dina drömmar så länge du känner liv  Du lilla sparvöga flyg över ängarna
  Dröm dina drömmar så länge du känner liv
  Du lilla sparvöga flyg över ängarna

  Marie Fredriksson

  Välkommen Till Jorden

  Välkommen Till Jorden 


  Det var den vackraste dagen i mitt liv
  den morgonen du såg mig och jag kände mig
  så stolt som en människa kan bli
  den morgonen du såg på mig, och jag på dig


  Jag lyssnar efter dina andetag
  så lätta som en fjärils vinges slag
  jag ska alltid minnas den dan
  jag ska alltid finnas här för dig


  Du är välkommen till jorden
  välkommen min vän
  Må lyckan följa med dig på din väg från himmelen
  för som en ängel har du landat här i vårat hem
  Välkommen till jorden min vän, välkommen hem


  Allt känns så skört som trädens första blad
  när våren ännu tvekar och slår tillbaks
  Du stannar väl du lovar att va kvar
  som en del av min morgondag, vår morgondag


  Jag lyssnar efter dina andetag
  så lätta som en fjärils vinges slag
  jag ska alltid minnas den dan
  jag ska alltid finnas här för dig


  Du är välkommen till jorden
  välkommen min vän
  Må lyckan följa med dig på din väg från himmelen
  för som en ängel har du landat här i vårat hem
  Välkommen till jorden min vän, välkommen hem


  (Text & Musik: Lotta Ahlin)

  Tantaluntor och gubbigubbar

  Har man aldrig haft en barnvagn och barn så kommer man nog inte finna mycket sympati till mig men jag börjar bli så trött på gubbar och tanterna. Lever de personerna i en egen värld? Har sina egna regler?
  För smått börjar jag tro det för det finns liksom ingen respekt bland dem för någon annan än dem själva. Nu menar jag verkligen inte alla gamla människor men det finns f*n en del som borde tänka sig lite för.

  Nu syftar jag inte på de gamla människorna med rullator eller svårigheter att ta sig fram men tex. gamla människor som kan gå själva och kanske är i åldern 50-60 år eller lite äldre som alltid ska ta hissen upp fanns med finns rulltrappa eller trappor. Jag menar jag har en vagn jag kan släpa upp vagnen för alla hundra trappsteg men det finns ju en hiss för en andledning. 1. För handikappade 2. För gamla med rullator eller de som har svårt att gå 3. Barnvagnar... hallå???? 4. För lata människor som bara inte orkar gå
  Så såg ni där att jag och alla andra barnvagnar kom på 3 plats före lata människor. YES, jag vinner.

  Nej men tex när man ska gå på bussen så finns det speciella platser för handikappade och barnvagnar men ibland bara ibland finner jag några gamlingar sittandes JUST DÄR. Och blir det glada när man kommer där med sin barnvagn? Nej inte ofta va... utan det gnäller på mig att nu måste det visst flytta sig osv. Det finns liksom andra platser på bussen som är lediga än just där. Vart ska jag sätta barnvagnen annars eller? Inte precis att jag kan slänga upp den på ryggen och sätta mig på ett vanligt säte.

  Och sen idag var jag på Daniels jobb, han jobbar i en hantvärkaraffär. Men ialla fall där sitter en ung tjej och väntar på sin tur snällt. Det kommer in en äldre dam och frågar hur kön funkar, tjejen säger att det är hennes tur nu efter kunden som Daniel hjälpte just då. Men konstigt nog så ställer sig damen ialla fall vid kassan och vad gör hon inte när den kunden var klar? JO hon hoppade helt flux flax före tjejen... fast hon visste att det inte var hennes tur. Hur funkar hennes kö system? Äldst först eller? Daniel blev så förbannad på henne så han sa det är din tur. Sen när det väll blev hennes tur då tyckte hon att det var för dyrt med 40 kr för en lagning av hennes väska så hon gick surt. WTF?
  Vad tror hon? Att det är någon jävla åldersrabatt?

  HERREGUD...

  Förlåt men jag var tvungen att avreagera mig någonstans.. och det är min blogg och mina känslor.

   

   

  Förlåt alla gamlingar som läser detta, ni kanske inte är så som jag tror.

   

   


  Aida 21 år gammal....todayyyy

  Idag fyller Aida 21 år. Grattis girlfriend *snap* haha
  Jag och Ollie ska dra dit och fira henne, Daniel ska också självklart med. Vi har köpt en fin rolig present till henne jag och Oliwer. Han sov dock under själva köpandet men hans hjärta och själ var med under själva väljandet.
  Oliwer är på rätt bra humör så jag ska passa på och duscha och göra mig i ordning. Hon har ju ändå fest så jag vill inte komma dit i mjukisar precis. Oliwer ska också ha fina kläder på sig


  HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY

  Tillbaka blick till den 8 September 2009 två dagar innan mitt hjärta föddes (långt)

  Tisdag den 8 September 2009 satt jag på mitt gamla lags handbolls match i sköndalshallen.
  Vi satt och snackade om när han skulle komma ut, jag var höggravid och trött på att vara gravid.
  Fanny en i laget hade drömt om att jag hade fött barn men nej fortfarnade gravid var jag.
  Helt omedveten om vad som väntade mig bara några timmar senare tog jag bilen hem till Daniel och gick upp i lägenheten och sov. Dagen innan måndag den 7 September 2009 hade min slempropp gått och jag var inne på förlossningen för vad jag trodde var en vattenavgång men tydligen inte. Väldigt mycket slempropp fick jag höra av de på förlossningen.

  Men men tillbaka till den 8 September, jag gick och la mig tillsammans med Daniel. Jag hade tjatat mig till lite sex innan matchen för att starta igång allt och käkat en hel annans hade jag gjort också.
  Jag vaknar mitt i natten att jag känner att något rinner ur mig, jag tänker "NEJ har jag kissat på mig nu eller" men någonstans i bakhuvudet så hade jag en känsla på att det kanske var vattnet som hade gått. Jag går upp och tänder lampan och ser på lakanet en stor fläck med blod.

  Jag känner och ser att det rinner en röd vätska från mitt lår och ner på golvet. Det bildar en liten pöl och jag känner hur paniken blir större och större i kroppen. Jag skriker och far runt i rummet "Daniel Daniel jag blöder" Jag grät och jag halkade i allt men det kändes inte.
  Jag satt på toaletten och skrek "Hämta din mamma" och hon kommer in trött som man är klockan 03.40 på natten och säger "Det där är fostervattnet" . Hon säger att jag ska ringa till förlossningen och jag gör som hon säger.
  Dem på förlossningen ber oss komma in pga av allt blod som rann ur mig. Orolig som fan vad jag.. rädd för att något var fel med mitt barn. Men jag var ändå ganska förväntasfull, nu har det äntligen börjat.

  Jag kommer in till förlossningen klockan 04.00 och blir inskriven direkt. Jag får ligga med CTG kurva för att titta till Oliwer.. hon säger att han mår bra. Skönt. Sen kom det in en drös med människor med bl.a en ultraljudsmaskin. Läkaren var lite orolig för allt blod och ville titta till Oliwer och så att inte moderkakan hade lostnat.. för det är jätte farligt. Det hade menas med ett akutsnitt om fallet var så men som tur var så såg allting bra ut. Hon undersökte mig men hon kunde i lokalisera blödningen.
  Jag får ändå inte äta något eller dricka något pga att det fortfarande inte vet om de vill snitta mig eller vänta eller sätta igång mig.

  Som att man är ganska förväntasfull och när barnmorskan sa " Du kommer inte åka härifrån innan du får din bebis". Man var glad och orolig och man var som ett flipperspel. Men timmarna gick och jag satt och väntade på att ronden skulle komma till oss för då skulle jag få reda på hur allting skulle gå. Under hela förlossningen fick jag träffa 3-4 olika skift av personal. Men klockan 09.00 ungefär så kom det in en läkare med beslutet, och hon sa att jag skulle bli igångsatt.

  Det börjar med att jag får en gele på livmodertappen för att jag ska mogna lite till för att de sen ska kunna sätta in ballongkateter (rushkateter) Jag får lite mera ont och går upp och går lite. Till slut får jag ganska ont och sammandragningarna kommer ganska tätt så en barnmorska förselår lite "värktabletter" och jag tackar ja.
  Jag tror jag hann duscha här en gång också.
  Jag tror dock det gjorde att allt försvann för sen hade jag inte lika ont.

  Sen var det dags för att sätta in rushkatern som ska göra att man öppnar sig till 3 cm och den gjorde så jävla ont. Jag har aldrig haft så ont i hela mitt liv. Jag skrek rätt ut direkt " TA UT DEN" "NU" " JAG DÖR" och vid det här laget hade Daniel börjat få lite problem med att stå på bena.. han var rädd. Han grät nästan, han tyckte inte om att se mig ha så ont. Efter ungefär 20 minuter kommer barnmorskan in och jag skriker nu att "nu fan tar du ut skiten" "jag står inte ut mera" och precis när hon skulle ta ut den så lossna den av sig själv och jag var nu öppen 3 cm .. äntligen lite framsteg. Under hela förlossningen hade personeln en noga uppsikt över Oliwer och hur han mådde. Så under många stunder så satt jag fast med CTGn.

  Men sen så hann jag duscha en gång till och gå runt i korridoren med gåstolen. Fan va ont jag hade...
  Sen minns jag inte mera, jag fick lustgas och jag tror att den har gjort att minnet har försvunnit lite.
  Det sista jag minns är att jag ska börja krysta. Mamma berättade att när jag fick upp Oliwer på bröstet så sa jag bara " Min son, min son, titta det är min son"
  21 h timmar låg jag inne. Hela 9 september och 50 minuter in på 10 september.

  10 September 2009 00.50 blev jag mamma, till Oliwer.
  Herregud jag har en son som jag ska få följa med under hans livsresa. Det är fortfarnade helt sjukt. Jag kan inte riktigt förstå hur jag kan ha fött en sån söt och fin människa.

  1 December

  Hej!

  Redan december, herregud Oliwer blir 3 månader denna månad om 9 dagar .. och då är det dags för första vaccination sprutorna =( Stackars mammas hjärtegull
  Idag satt jag vid facebook och då frågar Denice mig om jag ville följa med henne och hennes dotter Hedda på babyallsång i kulturhuset. Och jag hade inget annat för mig så jag tyckte det lätt skit roligt så jag klädde Oliwer och mig snabbt och rusade ner till tåget. Vi hade jätte trevligt och timmarna flög förbi och sen var klockan helt plötsligt 17.30 och jag åkte till Daniels jobb för att möta honom.
  Babyallsång var populär mycket barn mellan 0-1 år och det var ett allmänt trevligt ställe att vara på.
  Sen såg vi också skådespelarna från årets julkalender, det var där och skrev autografer till små barnen.

  Nu sitter vi här efter en middag bestående av köttbullar och penne och själklvart JULMUST =)

  Här har ni lite bilder från idag :


                                                Här sitter Denice och dottern Hedda
  Oliwer dreglar ner sin fina body


  Kram

  Mykidoo tävlingen är avslutad och vinnarna är .....

  Första pris:
  Vinnaren av en Xylofon


  Andra pris:
  Vinnaren av stapelringarna

   

  Grattis tjejer :) Maila mig fort nu med era uppgifter
  Så ni får era priser :)

   

  Kram Love

  För mer informationer om mykidoos produkter så finns det här www.mykidoo.se