VIDEOBLOGG NUMBER 2 FOR WEEK 24+3

Hej

Här kommer videobloggen number 2 för vecka 24+3 :)



KRAM

Vackert halsband och morsdag

Hej!

Igår kom Daniels föräldrar hem från Grekland efter 2 veckor. Och jag inte förväntad mig att jag skulle få något av dem men det hade köpt ett jätte fint halsband till MIG. Jag blev så glad.
Det är gjort i grekland :) 
Och idag är det morsdag. Så grattis alla mammor där ute



Kolla mitt fina halsband

Tjuvar en idé från Sandra

Hello

Jag ska tjuva lite nu från Sandra min gravida kompis, hon snackade jätte mycket om att ha babyshower och hennes bästakompis skulle annorda en för henne och först var jag rätt negativ och förstod inte själva grejen.
Jag hade liksom inställningen att det var girigt på något sätt att ha en babyshower och att det är ju mest i USA som man har sådana festligheter. Men efter lite snack med min bästis Aida så har vi kommit överrens om att hon ska få annordna en till mig (L) .. hon hade en annan tjejkompis som precis fick barn som absolut inte ville ha en babyshower och när jag sa till Aida att jag funderade på det så sa hon att hon gärna ställde upp som värdinna för den.
Hon är ju även på listan för eventuell Gudmor åt lillkillen i magen så det skulle vara perfekt.

Så har ni några tips eller synpunkter om detta så säg till, ni får inte vara så snåla mot mig :( ? :)

Kom igen och släng över mig med massa kommentarer om bra, dåliga och sånt ang. detta??

STUDENTHJÄLP

Hej!

Nu ni mina läsare ska ni få göra lite nytta hära :) Jag behöver nämlingen er hjälp lite om vad vi ska skriva på vårat studentflak.. alltså banderollerna som hänger längst flaket. Vi ska ju ha nått där det står Mediagymnasiet 3B eller nått men sen ska vi ju även ha någon/några roliga texter .. eller vad jag vill ialla fall.
Och här har jag några förslag
Rösta i kommentarerna vilket ni tycker är bäst och roligast

1- Medvetslös idag, arbetslös i morgon

2- Ni är bakom

3 - ett flak studenter - 20 flak öl" och en bit till höger stod det något i stil med "vi kommer betala er pension, hur känns det?

4 - vårt staket är fastskruvat

 5 - Ses på komvux -

6 -När ni i sommar går till ert kneg, är vi i Troppan och bränner deg

7 - scan utmärkt, på väg mot slakt

8 - Vem vare som kasta?!



------- HAR NI NÅGRA ANDRA FÖRSLAG SÅ SKRIV VI ÄR EN MEDIAKLASS OM DET HJÄLPER NÅTT? -------



(lånad bild)

Förlåååt

Hej!

Förlåt alla för jag inte skrev något inlägg alls igår men jag var verkligen upptagen från morgon till kväll och jag är jätte ledsen och besviken på mig själv att jag inte skrev nått.
Jag var på modevisning igår och gick modell för ett märke som heter Sobea som gör både barn och vuxen kläder.
Jag gick i en dress som var gjord för gravida som var så skööön jag hade velat fått behålla den men det fick jag inte.
Modevisningen arrangerades av Megan Lundbäck och det var en rolig grej ...mycket barn överallt i alla åldrar.

Sen efter så träffade jag Daniel för då var klockan redan 19.00 och vi åkte hem till mig för att käka middag och fann oss att ha väldigt tråkigt så vi drog hem till Daniel. Och sen så råååå däcka jag i sängen. Jag var så trött så det var därför det inte blev något inlägg igår och jag hade ingen kamera så inga bilder heller.
Idag är det 30 maj och det är 4 dagar kvar till studenten =) SHIT

Jag ska ta bild på mig i klänningen sen och lägga upp så får ni seeee :)

KRAMAR LOVE

PS. Ett ny videoblogg kommer komma upp snart

VECKA 24+0 BILDER PÅ MAGEN

Som att syrran snodde kameran med sig till sin bal så får ni nöja er med lite bilder från mina super bra(dåliga) webbcam i min dator. Det är bilder på min mage från idag, alltså rykande färska för 24+0 alltså början på vecka 25. 
Bilder tagna i lite olika vinklar =)
Förlåt ifall någon tar illa upp av mitt showade av BH samt bröst haha




 









Videoblogg för vecka 25 del 1


Hej !

Här kommer videobloggen del 1 för denna vecka alltså graviditetsvecka 25(24+0)
Jag gjorde bara ett kort kort inlägg pga av min syrra ska ha kameran med sig på balen.
Så det kommer ett längre och bättre PLUS snyggare mig imorgon.
Jag är jätte ful i detta inlägg och ser sliten ut och USH men skit samma.
KRAMAR LOVE



VECKA 25 (24+0) IDAG WIE

Vecka 25


JAG:
 Placeringen av livmodern är vid denna tidpungt ungefär 2-3 fingerbredder ovanför naveln. Barnmorskan mäter magens mått på ett speciellt sätt som kallas symfys-fundus mått. Man mäter det från blygdbenets topp upp till livmoderns övre del. Siffran skrivs upp och bildar sedan en alldeles egen tillväxtkurva. Vid den här tidpunkten är det vanligt att man får höra barnets hjärtljud på MVC för första gången, genom en apparat som gör att ljudet hörs i hela rummet. Barnets puls ligger omkring 140-150 och hjärtljudet låter som en galloperande häst.

BEBIS: De flesta av barnets organ är färdigutvecklade vid denna tidpunkt och barnet kan nu överleva om det skulle födas. För tidigt födda barn har emellertid svårt att hålla värmen och lungorna är långt ifrån färdigutvecklade. Om man misstänker för tidig födsel kan mamman få cortisonbehandling för att påskynda lungutvecklingen. När barnet är fött måste det sedan behandlas på neonatalavdelning tills lungorna är färdigutvecklade. Könsorganen för både pojkar och flickor är färdigutvecklade.
fetal development at 24 weeks




SENARE IDAG KOMMER VIDEOBLOGGEN FÖR DENNA VECKA
HÅLL UT









Grönalund igår

Hej!

Igår var jag på Gröna lund med Friends i skolan, jag är nämligen kamratstödjare i skolan och har varit det mina 3 år på gymnasiet. Så igår hade vi avslutning och det hade vi på grönan. Sen träffa jag
Aida min bästa tjejkompis som var där med sin lilla syster Ava. De hade varit på grönan hela dagen och Aida var minst sagt slut efter alla åk hon gjorde.
Jag kunde ju inte åka något igår men vi körde 5-kamp med skolan och det var ialla fall rätt kul.
Sen gick jag och Aida(och aidas syrra) till Hasselbacken där det käkade middag och Aida bjöd mig på en cremé brulee :) MYSIGT TACK AIDA... MAT är den bästa prestenten jag kan få just nu :) I love it...
Jag åt ganska mycket igår, ush alltså hamburgare och en pizza slice snacka om tjockis Love..
Måste bättre mig nu :)


Vägen till Djurgårdsfärjan



Fin bild från färjan av Gröna lund

Några knäppisar på grönan


Jag på Hasselbacken

Och Aida



KRAM

TACKIII

Hej!

Vill först och främst bara meddela och taaaacka er för vinsten i veckan blogg tävling hos
http://lindhanilsson.blogg.se/  
Tack vare er så vann jag ... TACK PÅ ER SÖTISAR

NOTIS
-------------------------------------------------
Nej min syrra är verkligen inte gravid, hon är bara 16 år min lilla syster (min lillplutt)
 
SYSTER

Min mamma

Jag ville bara säga att jag älskar min mamma och jag hoppas jag blir lika vacker som hon när jag blir STOR =) . 
Hon är bara 38 år och hon har mig en 19 åriga dotter som är gravid själv plus min lilla syster på snart 16 år.
Och ändå så är hon så vacker ... kolla själva:) 
I love you 

(Lyssna på låten som finns längst ner)


Min mamma


Vi är rätt lika, kolla själva här lite bilder på mig från tidigare tillfällen






Min gårdag ...

Igår träffade jag Sandra efter jag hade varit i skolan ett tag och vi hade ju skit kul haha vi tog ialla fall massa bilder. Och vad tror ni stod i fokus när två gravida tjejer leker med två kameror JO massa bilder på magarna :) . Senare drog vi till Farsta centrum. Jag käkade en jätte god kycklingsallad med pasta och hon beställde en kokosboll och en latte men hon gillade varken eller så en halv kokosboll åkte ner i min mage också EFTER jag hade ätit upp pastasalladen haha 
Efter det så ringde mamma och sa att hon hade köpt min studentklänning från Sisters och jag åkte hem för att prova den, tyvärr blev det inga bilder i den pga att jag inte fick på mig den.. jag var för stor så hon ska byta den till en storlek 40 hahah :) Hoppas på bättre lycka denna gång. Men annars var klänningen helt fabules, underbar och fin :) Jag kommer bli så söt på studenten (L)

Oliwer gubben var i fullrulle igår hela dagen från morgon till kväll och Daniel frågade till och med "vad håller du på med där inne". Det såg ut som Oliwer gjorde sig väldigt bekväm och blev aldrig nöjd hur han skulle ligga riktigt. Han böka runt..armar och ben överallt magen stack åt olika håll. Tyvärr så han jag inte få någon bra film på det som vanligt.

Nedan har ni bilder från min och Sandras dag







Nu igen läsare...

Hej!

Ni slutar helt plötsligt att kommentera mina inlägg haha gör jag något fel igen eller? Jag kommenterar nästan alltid tillbaka till er som skriver till mig. Och nu har jag fått 1 kommentar om dagen typ ... har jag varit elak mot er?
Tipsa mig gärna om vad ni vill att jag ska skriva om :) Det är svårt ibland att komma på något intressant.

Kram

Ny tävling

"Jag är med och tävlar hos Carolina om 1 valfri body/t-shirt från Plastisocks nya kollektion! Tävlingen ordnas i samarbete med Tuffatilda.se och det blir hela 2 vinnare! Var med och tävla du också!"

Jag är med och tävlar hos Carolina om 1 valfri body/t-shirt från Plastisocks nya kollektion! Tävlingen ordnas i samarbete med Tuffatilda.se och det blir hela 2 vinnare! Var med och tävla du också!

Måndag och idrottsdag

Hej !

Kom hem från idrottsdagen för ett litet tag sen och gud va fint väder det var. Jag är så trött nu, för mycket sol så jag blev helt utmattad haha fast jag klagar inte. Jag slog även nytt skolrekord för årskurs 3 i kast med liten boll. ...WIE grattis till mig. Oliwer har varit igång super mycket idag min lilla "zlatan" i magen .... så mysigt. Nu börjar ju även sparkar och buffar komma ovanför naveln så det är ju bra. Mamma sa att hon såg en fin klänning på sisters som vi skulle kolla på imorgon kul.

Hoppas det fina vädret håller i sig nu till studenten osv. Snart ska Daniel och jag åka till SÖS där Victor ligger och hälsa på. Daniel slutar jobba kl 16.00 så efter det ska vi åka.

Kram

FÖRRESTEN GLÖM INTE RÖSTA PÅ MIG
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT RÖSTA I KOMMENTARERNA PÅ HENNES BLOGG NEDAN

Aj foglossningar

Hej igen

fy fan vilka foglossningar jag börjar drabbas av..det var helt sjukt..krälade på golvet för att komma till badkaret för jag trodde att det minskar det onda lite. Och det är så jobbigt med foglossningar... bara på ena sidan vänster sida var det idag...ush. Daniel var så snäll och tog hand om mig och lagade mat och gav mig alvedon och det blev tillslut bättre.
Slutade med att jag somnade igen.. 2 timmar sov ..så skööönt. Är så trött sen i natt och allt.

Imorgon är det idrottsdag och sista veckan i skolan börjar nu... studenten om 10 dagar och nu blir det leta studentklänning imorgon eller tisdag. Känns så jobbigt att man har lite uppgifter kvar att göra som man har skjutit upp men men sånt är livet.

Jag gick även vidare i finalen i tävlingen jag bad er rösta på mig i ...WIEEE och nu måste ni rösta på mig och min blogg
hos
http://lindhanilsson.blogg.se/  och om ni vill hjälpa mig vinna och bli det nummer one blogg i hennes tävling så måste ni rösta på mig HÄR..det står mellan mig och en annan blogg bara nu så kom igen alla snälla söta läsare för
min skull ..rösta (L)
Så rösta via denna blogg, klinka på bilden eller där det står HÄR för att rösta :) PLEASE (L)




Ambulans tack...

OJ OJ OJ säger jag bara igår var det kalabalik...Vi var på fest och jag som var chafför bestämde att klockan 01.00 åker vi hem för jag är skit trött.. Ni som är gravida förstår hur tufft det är att vara uppe tills klockan 01.00 så.. ialla fall vi åker hem och jag ska släppa av Daniels kompis Victor och hans tjej hemma hos honom men då kommer han på att han inte har några nycklar men vill så gärna hem.. men vi andra råder han att vi åker hem till Daniel och väntar tills hans mamma kommer hem ifrån ett 50 års kalas hon var på. Men Victor envisas och säger att han ska prova klättre upp på balkongen via kattplankan för balkongdörren är öppen, alla säger nej men med lite öl i kroppen bestämmer han sig ändå för att göra det.
Daniel och jag sitter kvar i bilen för jag var lite grinig och Daniel ville lösa det när vi plötsligt hör världens braaaak.. vi bara SHIT .. vi går ur i bilen och finner hans flickvän gråtande och victor nedanför balkongen på marken.. han har alltså ramlat 3 meter ner på marken. Ena armen är helt av...alltså helt av.. bara mos typ kvar för det var den han tog i emot sig med men man var ju rädd att han skulle slagit i ryggen eller nacken.. men ialla fall ringer Ambulansen och det kommer och hjälper honom. Han fick massa droger för smärtan osv men ialla fall iväg till sjukhuset... efter i en egen bil såklart .. vi kommer dit och klockan är 03.00 typ på natten och jag är super trött men ändå blivit lite piggare med tanke på vad som precis hänt.
Han åker in som Trauma fall och får röntga sig osv och för att göra en lång story kort så hittade dem än så länge att armen i av som vi redan visste och att han även har frakturer på revbenen och det har gjort att han har punkterat lite av ena lungan.
Nu ligger han kvar på sjukhuset och kommer nog ligga där minst till imorgon.
Så jag önskar honom all lycka och hoppas allt går bra.. håller tummarna..men han får ju räkna med gips hela sommaren... USH

Klättra inte på kattplankor... 

KRAM

Nu är det bajen match

Hej!

Nu ska jag på match Hammarby- Halmstad på söderstadion och sen ska vi ut och äta lite mat familjen.Daniel drog med en kompis på en 50 års fest. Och sen får vi se vad som händer med mig, jag vet inte riktigt vad jag ska göra ..tyvärr.
Det är ialla fall näst sista lördagen innan studenten så om 3 lördagar då är jag färdig med gymnasiet WIEE :)
Vi ska även börja kolla lägenheter nu och jag tänkte ta och skriva ett inlägg om hur jag ser på förlossningen osv.
Men det får bli när jag kommer hem :)

KRAM

Fredags update

Hej

Nu är jag hemma igen och har varit iväg och gjort lite saker idag:) ROLIGT.
Först bakade jag ju bullar hos farmor och dem blev jätte bra och goda och de såg riktigt proffsiga ut.
Sen efter det så åkte vi och köpte lite middags grejer och så kom Daniel på middag hos farmor och det vart
lyckat. Kött, potatis och cocktailtomater ...gooooooooooooood.
Sen åkte vi hem till mig och Daniels kompisar ville åka och bowla och det gjorde vi. Det var discobowling haha bra musik men jag kom typ sist... och sista slag/kast eller vad det heter så ramla jag ...på rumpan.
Det var bra stötdämpare hahah sen satt vi kvar lite Daniel och hans vänner drack öl och snacka en jävla massa skit och efter mycket om och men fick jag äntligen åka hem och lägga mig i sängen som jag ligger i nu :)
Oliwer sparkade en del under bowlingen ;)

Nu är jag äntligen hemma och ska sova....


Kram

Nu åker jag..

Nu åker jag till farmor och bakar bullar. Hon vill att jag ska bli en bullmamma =)
En av mina kusiner är hemma hos henne, hon vill mysa med magen så jag och magen pallar oss över till Tyresö och kommer hem senare ikväll.
Skriver mera då :) KRAMAR

Vecka 24



3 bilder tagna nu på morgonen vecka 24(23+0) är magen liten och fin eller? =)

VECKA 24

JAG: Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, sk. förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.
BEBIS: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 cm långt, barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.

GRAVID VIDEOBLOGG VECKA 24 (23+0)

Imorgon är det ny vecka :)

Hejsan!

Imorgon går jag in i v.24 och då är det dags för en ny videologg eller videoblogg och jag tänkte om ni har några funderingar och ni vill att jag ska ta upp det imorgon i videon så har ni chansen nu :)
Så skrev i kommentarerna om det är något som ni vill att jag tar med så gör jag det.

Idag var jag på "vänta barn" gympa på Friskis och svettis för andra gången och det var skönt och roligt och sen när jag kom hem hade min syster och mamma  hyrt en film så det blev lite familjemys. Sen vill jag även nämna att bajen tog ytterliga 3 poäng idag mot BP och i söndags 3 poäng mot Malmö så braaaa bajen :) HEJA HAMMARBY

KRAM

Skoldiscooo the last one ever

Hejsan!

Idag är det onsdag och det är skoldisco i skolan hahha med tema kändisar. Alla som vill ska klä ut sig sen kan man vinna ett pris om man har den bästa utklädnaden men jag kom inte på vad jag skulle vara så jag skiter i det.
Men det här det sista skoldiscot vi har  vi som tar studenten för det lär ju aldrig bli några fler, och det är 13.30 idag :)
Det är obligatorisk närvaro för alla så :) Men det kommer hända lite skojiga grejer som luftgitarr tävling och limbo.
Så det blir ju kul... 2 veckor till studenten.

Fint väder idag :) Skriver mera senare idag :)

KRAM

RÖSTA PÅ MIG NU PÅ Http://lindhanilsson.blogg.se

Hej!

Jag är med i en tävling via
www.lindhanilsson.blogg.se och nu måste ni mina läsare ställa upp för mig och rösta på mig och det gör ni genom att trycka på bilden och rösta på nummer 2 i hennes kommentarer under inlägget :) ..så snälla hjälp mig att komma vidare till final nu :)
KRAM FRÅN LOVE

HJÄLP MIG (L)




Tisdag 19/5-09

Nu är det 15 dagar kvar till student dagen är kommen, häftigt... det känns så snart.
Man har liksom gått 13 år i skolan. Lågstadiet, mellanstadiet,högstadiet och nu gymnasiumet. HÄFTIGT :)
13 år av min 19 åriga liv haha alltså mer än hälften av mitt liv har jag gått i skolan.
Och nu ska jag bli förälder för resten av mitt liv, ett jobb jag ser framemot men jag kommer även vilja bli något annat. Jag vill bli något bra och om jag måste plugga några år till för att bli det så let it be liksom.
Jag funderar på yrkena arkeolog, inom sjukvården, skådespelerska, mäklare.
Det är mina 4 funderingar och nu när Oliwer kommer har jag lite extra tid att tänka på vad jag vill bli.


Vet ni redan vad ni vill bli eller är ni något redan? Och ni som är gravida vad är era mål efter era barn börjar på dagis osv?

KRAM

Vad har hänt...?

Vad har hänt med er läsare? inga kommentaren nästan på tre dagar eller något? Har jag gjort något eller börjar jag bli tråkig? Hoppas det blir ändring eller att jag kan få en förklaring så jag kan bättra mig :)
Kramar Love


Lässskigt :(

Hej

ush va hemskt det var imorse. Jag ska börja från början....
Jag är ju sjuk och det blev värre imorse/natt .. när jag vaknade på natten så var min mun full av blod och torkat blod och jag vet inte vad det kom ifrån men jag gick och la mig igen efter jag sköljt av munnen och allt sådär. Men när jag vaknar sen vid 10.00 typ så var jag så täppt i näsan och min hals gjorde så ont som att jag hade vatten eller något i halsen för det kändes som jag hade drunknat eller nått och min röst var helt konstig. Jag ringer min mormor som säger ring till vårdcentralen. Jag går till vårdcentralen som har öppenmottagning, jag bor precis bredvid nästan så jag gick dit.

Efter ett tag får jag komma in till läkaren och hon pratat med mig och undersöker mig. Men hon sa att jag var svullen i näsan och det tyder på en vanlig förkyldning så hon sa att jag skulle köpa näsdroppar eller nått sen undersöker hon mitt hjärtljud och hon finner ett litet blåsljud och undrar om jag har astma och det har jag inte vad jag vet ialla fall.
Då säger hon att jag ska gå och andas in något medel genom en tub som ska göra det lättare för mig att andas och så gör jag det och hon säger då att om 15 minuter ska du göra samma sak igen och så ser vi om det blivit bättre.
Men redan efter några minuter börjar hela kroppen darra, mitt hjärta börjar slå jätte snabbt och mina tårar bara rinner och rinner från kinderna jag är skit rädd för jag visste inte vad som händer med mig. Sen kommer läkaren och ser mig sitta i väntrummet och gråta och darra och frågar mig vad som händer och jag förklarar och hon säger det är en vanlig bieffekt på medicinen och att jag ska gå hem och ta det lungt för att sedan komma tillbaka senare och göra nästa dos.

Det var alltså inget farligt men ush vad rädd jag blev :( jag har aldrig varit så där förut och det skrämde mig. Jag berättade ju såklart att jag var gravid i v.23 långt innan så ingen jag gjorde var farligt för Oliwer(Bebisen) men jag blev mer rädd ändå. Men har ni varit med om det någon gång? USH hoppas det inte händer igen.. jag är fortfarnade jätte skakis och mår dåligt. Daniel ringde precis och frågade hur jag mådde och jag blev jätte glad att han ringde från jobbet, han brukar aldrig ha tid men nu ringde han och visade att han bryr sig om mig. Och jag var lite rädd för jag kände inte Oliwer något alls under hela morgonen så jag trodde ju nått dåligt men såfort jag kom hem och la mig på soffan så började han visa mig(mamma) att han visst är i magen och lever rövare. Jag blir så lycklig. Han bökar på och sparkar och trycker allt vad han kan och han är så duktig och jag älskar honom redan så mycket. Han och Daniel är min värld. Jag älskar dig min son om 17 veckor så träffas vi :) 17 veckor måste du hålla ut där inne i mörka  magen :) MAMMA ÄLSKAR DIG

Blogggeeen

Heej bloggen :)

Idag har jag varit hos mormor och morfar, solat och käkat. Vi åt biffar med potatis och en grekisk sallad och till efterrätt åt vi vaniljglass med varma hallon. Det var så fint väder, satt och sola magen lite men jag ville inte sola för mycket på magen pga av olika anledningar. Jag är fortfarnade jätte täppt i näsan så irreterande.
Hela veckan är jag ledig från skolan, eller tisdag så har jag en lektion men det är det ändå. Min mamma och pappa kommer hem från Milano på tisdag och tänkte överraska dem med att städa hela lägenheten och sen för mig egen skull göra alla min övriga läxor. Jag känner på mig att denna vecka blir bra med plugg :)
Snart är det dags att shoppa studentklännning FUN :)

Har ni som ska ta studenten hittat era klänningar ännu ? :)

KRAM

Prutt höft

Hej!

Här skit ont i höften så att det inte är sant. Som jag sa tidigare så var jag med i en olycka för kanske 4-5 år sedan och min höft skadas svårt.  Höften hoppade ur led för en kort stund men det skapade en massa problem för mig senare i livet. Är ju en handbollstjej eller föredetta ...slutade i julas ungefär. Och de var ju ett problem där och fick ha höftskydd osv men nu med graviditen så har det kommit tbx jätte mycket. Det är helt sjukt hur ooooont det gör. Det känns som att det kommer bli värre bara. Ska gå till SÖS där har de kurser eller sjukgymnastik som kan ge mig tips och sen kanske ett höftband eller nått... 140 kr kostar det typ.

KRAM

Ny dag :)

Hejsan!

Tack för era snälla och stöttade kommentarer jag ska absolut göra så att den personen inte kan komma in på min blogg som ni rekomenderade mig. Jag har blivit sjuk :(...jag är förkyld, ont i halsen och har en konstant blodsmak i munnen WIERD. Idag ser de ut som att det blir fin väder men ibland så tycker jag att det luras lite för det ser varmt ut men det är kallt, ni vet ju vad jag snackar om. Det skulle bli 15 grader med sol idag hörde jag från en skolkompis, I HOPE SO:)

Ikväll är det final i eurovisionsong conest :) HEJA SVERIGE :) Jag gillar även Icelands bidrag jätte mycket så jag har några favoriter. Och Armenien tycker jag om också. Här nedan får ni se mina favoriter.






 
------------------ Vad tycker ni om eurovisionsong conest 2009? Något bidrag ni gillar? -------------------

DU MED IP IP: 217.151.193.17

SKRIVER DU EN DUM KOMMENTAR TILL SÅ SÖKER JAG UPP DIG OCH SÅ KAN DU OCH JAG PRATA PÅ TELEFON OM DINA PROBLEM GEMTEMOT MIG? FÖR JAG BÖRJAR TRÖTTNA PÅ DINA ANONYMA KOMMENTARER. JAG VET ATT DIN DATOR FINNS NÅGONSTANS I STAN, STOCKHOLM OCH JAG BEHÖVER BARA GÅ LITE TILL MED NÅGON SOM ÄR KUNNIG INOM DATOR PÅ ATT TA REDA PÅ BÅDE DITT NUMMER OCH ADRESS. JAG HOPPAS DU SLUTAR FÖR DET ÄR GANSKA TRÖTTSAMT OCH INTE SPECIELLT ROLIGT. DU ÄR EN FEG MÄNNISKA SOM INTE KAN STÅ FÖR DINA ÅSIKTER. DU ÄR DEN SOM BORDE BLI VUXEN FÖR JAG TYCKER ATT JAG REDAN ÄR DET.
JAG ÄR 19 ÅR OCH RÄKNAS SOM VUXEN OCH VAD ÄR DU?

SÅ DU MED IP: IP: 217.151.193.17 SLUTA SKRIV I MIN BLOGG OM DU INTE HAR NÅGOT VETTIGT ATT SÄGA.


Ni andra läsare tack för att ni läser och kommenterar min blogg. Jag är super glad för er. Ni är så snälla och goa människor. Men ni förstår kanske min irritation från denna anonym som skriver hela tiden konstiga och elaka kommentarer i min blogg av ingen andledning. KRAMAR PÅ ER OCH BUUU PÅ IP IP: 217.151.193.17 

FREDAG

Hejsan!

Idag är de fredag och det är super skönt. Sitter i skolan och väntar på min sista lektion som börjar kl.13.50 ...trist!
Jag har verkligen massa små läxor att göra innan studentens vingar kommer över mig med stormsteg.
Jag har börjat bli sjuk också känns det som.. när jag vakna imorse hade jag ont i öronen när jag svalde om ni vet vad jag menar, jobbigt är det ialla fall.
Idag åker mamma och pappa till Milano, Italien. Mysigt för dem, de firar sin 20 års dag som gifta lite tidigt där borta egentligen är det först 1 juli men men :) Det gifte sig när mamma var 19 år och pappa 23 år och jag var i magen :)

Jag har tänkt lite på det där med kön. Jag fick ju reda på RUL att min bebis var en kille men alla säger ju att det inte kan vara 100% säkra på att det är rätt kön som de säger vid RUL. Men jag räknar ju med att det är en kille/oliwer och säger han när jag talar om bebisen. Men tänk om jag ligger där på förlossningen och ploppar ut en liten Olivia istället haha va chockad jag skulle bli men det spelar ju inte någon större roll för mig om det skulle vara fel. Kön är ju bara ett kön.
Men jag har ju ställt in mig på att det är en son jag ska få för BM på RUL sa det. Och sen kommer jag bara köpa neutrala kläder för det mesta. Typ beige, gult, rött, vitt osv. 
Har ni varit med om att det har kommit ut det andra könet än vad ni trodde ? Skriv då till mig och berätta 

KRAM

God natt från mig

Nu går jag och lägger mig orkar inte skriva något vidare långt inlägg.
Men hoppas ni tyckte om videobloggen för vecka 22+0 och så vidare. Ni får gärna säga om det är något mer ni vill att jag tar upp i videobloggarna fram över.
Jag har varit på resturang idag med min familj och käkat gott så nu är jag super mätt och super trött.
Imorgon är det fredag :) SKÖNT

KRAM

GRAVID VECKA 22

LIWERS UTVECKLING - gravid: 22 veckor
Information tagit ifrån http://se.babycenter.com/


Nu väger bebisen nästan ett halvt kilo, cirka 430 gram, är drygt 27 centimeter lång från hjässa till häl och har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom bebishullet inte utvecklats ännu. Innan detta sker, ser huden lite skrynklig ut, men bebisen lägger på sig lite varje dag nu. Läppar och ögon är formade, men iris (regnbågshinnan) saknar fortfarande pigment. Bukspottkörteln utvecklas stadigt.

Redan nu finns tandämnen i käkarna och det dröjer inte så länge innan bebisen är född och så småningom får sina
första tänder.

Hittills har du förmodligen ökat i vikt med mellan 5,5 och 7 kg, men från och med nu kommer du att öka snabbare i vikt - räkna med strax under ett kvarts kilo per vecka. Det är vanligt och helt normalt att få sug efter specifik mat och ökade (men inte blodblandade) flytningar.
fetal development at 22 weeks

*GLÖM INTE TITTA MIN NYASTE VIDEOBLOGG *-------------> NEDAN




Videoblogg 2

Svar på frågor bl.a ang. veckorna

Sara frågade

Hej! Det är en sak jag undrar :) om du vill svara. Jag fattar inte det där med veckorna... Om du nu är i vecka 21, hur kan det då bli vecka 23 imorgon :S Jag fattar att du är i vecka 23 när det är 22+1 då du börjar fylla vecka 23... men det är ändå lustigt på något sätt. Alla siffror och + gör mig lite förvirrad, haha. Kan du hjälpa mig få lite rätsida på det? Kram! PS. Jättebra blogg!


Mitt svar: Så här är det nämlingen jag vet att det kan verka förvirrade men jag ska försöka göra det lättare.
Nu imorgon går jag in i v23 men jag har alltså gått 22 FULLA VECKOR men jag går IN i min 23vecka.
Idag är jag 21+6 alltså jag har gått 21 FULLA VECKOR men 6 dagar inpå min 22 vecka.
Så har du gått 22+0 alltså 22 FULLA VECKOR så är du alltså inne på din 23 vecka och när den är slut har du gått din hela 23e vecka :) Gjorde jag det något klarare? :) Jag försökte ialla fall :)

Mia frågade vart min klänning är köpt som jag har på mig i inlägg "Magbild special inlägg WIE" (april)
 

Mycket fin tröja vart du köpt den?

Mitt svar: Tack, den fick jag av min pojkvän när vi var på gina tricot under påsk. Så den finns på Gina tricot om ni vill inhandla en likande. Finns även i rött vet jag :)

WOW TÄVLING



KOLLA in detta häftiga USB-minne det kan bli din om du tävlar med Le Joss på hennes blogg.
Tävla du också klicka in
här för att läsa mera om reglerna

God morgon

Hejsan!

Onsdag idag och jag har namnsdag. Jag heter nämligen Love Linnéa Ann-Sofie och Linnéa och Linn har namnsdag idag.
Min lilla gulliga syster heter Linn så vi delar namnsdag idag tsm med min mormor som också heter Linnéa :)
Så grattis till oss :)

Tycker att vi börjar närma oss sommaren med jätte steg och det är super skönt tycker jag. Jag vill bara att sommaren ska komma och att jag kan börja räkna ner till bebisen kommer. Jag hoppas på en fin sommar även om jag kommer vara höggravid och svettas som en gorilla säkerligen. Det blir mycket långa luftiga klänningar för min del.

Redan imorgon går jag in i ny vecka igeeen. Jag är idag 21+6 och går in i v22+0 alltså vecka 23 imorgon.
KUL :) Det går lite fortare just nu än tidigare hoppas det fortsätter så här.

Svar på fråga

Zanna frågar:

Hej !! Det här har väll inte något med inlägget att göra.. men tänka jag skulle fråga lite om din blogg. för tänkte börja blogga framöver jag med. är bara i vecka 6 just nu. så blir framöver. Hur gör man för att starta en blogg?? Kostar det någonting?? Skulle uppskatta svar JÄTTE mycket :D Är en trogen läsare ;) KRAM

Mitt svar: Nej det kostar ingenting att göra det.Att blogga är gratis. Du startat din blogg genom att bl.a gå in på www.blogg.se och där står det hur du gör :) Super enkelt :) 

MODELLBILDER :)



 


TVÅ BILDER FRÅN MIN MODELLTID :) TÄNKTE DE VA KUL ATT SE HUR JAG SÅG UT I KROPPEN INNAN :)

TÄVLING HOS http://alskadehjartegryn.blogspot.com



Jag är med och tävlar om dessa coola grodbyxorna var med och tävla du med och få chansen på det fräcka brallorna.
Tävlar gör du
HÄR 
Tävlingen arrangeras av www.alskadehjartegryn.blogspot.com 

Morgon hos DaNNe BOY

Hejsan!

Va kul att ni gillade videologgarna :) JAG SKA ABSOLUT fortsätta med det. En gång i veckan eller oftare är frågan? :) Ni får gärna svara på det. Idag har jag skola så jag ska försöka pallra mig iväg snart till skolan. Sen vet jag inte vad som händer, tisdag ..känns rätt segt. Jag ska nog plugga eller jag måste plugga eller ialla fall försöka haha 
Studenten är om exakt 22 dagar idag tror jag och de går fort. Jag börjar fundera på det här med att åka flak? Om man som gravid kan åka flaket eller om man bör avstå? hur har ni andra gjort eller kommer göra?

Daniel stack till jobbet för några minuter sen och jag och Sandra sitter och chillar. Hon kom hit igår kväll och kollade på film med mig och daniel och sen så stannade hon hos oss.. vi bar upp en extra säng och det verkar vara super väder idag hoppas det blir det också då kanske vi går ut ett tag.

Kram

Tävling WIE



Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om
2 paket nappar från Namnnappen.se
Var med och tävla HÄR du med!

VAD MED DU MED :) KOM IGEN TÄVLA


VIDEOLOGG

Im back from BM

Hejsan!

Besöket gick bra och nu är jag hemma igen. Hon gav mig lite information som jag tänkte gå igenom idag med er bloggläsare:) Först och främst så har jag fått tider för min föräldragrupp den 8/7 och 9/7 och då ser jag framemot förutom att Daniel troligen inte kommer kunna följa med pga att han har butiken helt själv runt den perioden och kan alltså inte lämna butiken ganska förståligt så jag funderar på att ta med mig mamma istället eller helt enkelt gå själv.. men jag vill ju att Daniel ska följa med men det ser inte ut som det just nu:(

Sen fick klämde hon på min mage och lyssna på lillgubbens hjärtljud som låg på cirka 140slag/minuten och det är ju alldeles perfekt. Livmodern ligger precis nu lite ovanför naveln bara och växer på som den ska, so thats good.

Jag fick även en lapp om att få gå till en sjukgymnast typ och få lära mig övingar som kan hjälpa mig med min höft och fogilossningarna. Det kostar dock 140 kr men min BM rekomenderade det ialla fall.

Nu ska jag snart åka in till Ropsten för att hämta biljetter och affisher till våran slutskiva i skolan och lämna en dep. avgift på 3000 kr för flaket som våran klass vill åka :) Segt men de är bra att ha det gjort. Hela flaket kostar dock 19700 kr men aaa hahah de är dyrt att ligga på topp. Slutskivan är på "Ett ställe" på södermalm och kommer säkert bli jätte trevligt.

PUSSSSS

Nytt försök hos BM

... nu ska jag snart be ge mig till min barnmorska för försök nummer två hahah jag tror verkligen att jag har rätt denna gång ialla fall :) Hoppas hon vet det också denna gång. Sen är jag ledig idag för jag har bara en lektion för den missar jag när jag har min tid hos barnmorskan. Jag börjar verkligen känna lite press för skolan då jag inte är färdig riktigt ännu med allt som behövs i skolan för att få bra betyg i mina ämnen. Det är alltid lite stress så här tätt inpå ...jag har räknat ut att jag har endast 9 RIKTIGA skoldagar kvar innan studenten och det är ju bara sjukt.

En annan fundering är att jag kanske ska avboka mitt 3D/4D ultraljud för tillfället för jag behöver pengarna till annat just nu och sen senare kanske boka ett ny tid pga att man kan göra det ända fram tills vecka 32 och jag kommer få pengar i sommar från min skatteåterbäring som ligger runt 4300 kr så .. vi får se ;) 

Och fortfarande stora frågan är vad jag ska ha på mig på studenten? Gärna de som har tips så får ni skicka till mig för jag är i behov att grov hjälp. Men gärna inom en rimlig prissumma.

29 dagar kvar tills man är under 100 strecket och då känns de verkligen inte som att de är lång tid kvar tills lillen är färdig gjord i ungen och färdig för att komma till mamsen och papsen :) ÄLSKAR DIG LILLKILLEN (L)


Magbilder vecka 21+3 :)

Hej !

Här kommer bilder från idag 21+3:)


Kram

Söndag

Hejsan!

Söndag idag. Söndag menas också plugga... är hos Daniel just nu men ska börja be ge mig hemåt alldeles strax.
Imorgon är det ett nytt besök hos BM och förhoppningsvis så har hon rätt tid denna gång hahah.
Då ska vi snacka lite om föräldrargrupp och hon ska känna på magen och lyssna på lillkillens hjärtljud.
Så 10.30 imorgon har jag tid hos min BM och jag tänker ta med mig den där lilla lappen och visa henne så hon vet att jag skötte mig ialla fall. Jag missar aldrig en tid, jag är så bra med tider. Är det möte 10.30 då är jag där kanske 10.00 så därför var jag så himla chockad när hon sa att jag var SEN... jag bara ALDRIG för jag är bra med tider haha och är alltid i tid.
Nu är det inte alls lång tid tills studenten ungefär 3 veckor:)  MYS

Vill ni se ny magbild ikväll?:)

Kram Love

Lördag morgon...mys

Daniel ligger och sover och jag sitter vid datorn och har suttit här nu i nån timme.
Jag somnar så pass tidigt på kvällarna att jag inte kan sova så länge. Min älskling i magen sparkade och bökade jätte mycket igår under hockeyn och sen när jag gick och la mig i sängen också. Daniel kom och kända och pussade och sa att han älskar honom i magen.. så gulligt och jag blir så glad. Så igår kväll somnade jag när jag låg och kända hur min prins rörde runt i magen. Det blir bara tydligare och tydligare för varje vecka som går och det är underbart. Magen min stack åt alla olika håll igår kväll när han sparkade och så... så roligt att se.
Jag älskar Oliwer så himla mycket och han är mitt allt, jag gör allt för honom och att han ska ha det bra det är nummer ett på min lista. 130 dagar kvar tills BF :) 


*Håll ut där inne och stanna i minst 4 månader till ialla fall för mammas skull, okej ? :) Älskar dig din mamma (L)*

Kolla min lilla prins sparka fjärrkontrollen :) och lite till

IRRITERAD

Hej!

Jag är så irriterad just nu, jag gick upp super tidigt för att gå till min barnmorska och jag hade fått en tid 8.45 den 8/5 och så kommer jag dit 8.30 glad i hågen som jag är och så säger hon till mig du skulle varit här 8.15 och de kommer en annan tjej kl 8.45 så vi får köra snabbt bara lite och så får du komma tillbaka en annan dag....*GRRRRR*
Men jag sa till henne att jag hade en lapp där hon skrivit 8.45 till mig och de är min tid och hon bara nej men det är inbokat i min dator 8.15 och jag bara jaha :S men jag är säker på att jag har 8.45 hemma på min lapp från dig men ialla fall så fick jag mitt moderskapsintyg och mina provsvar från inskrivningen.
Alla provsvar var bra men jag har blodgruppen rH-negativ och det är en väldigt ovanlig blodgrupp men jag har redan tagit en spruta för det förut så det är lungt med barnet osv. Men jag gick en ny tid på måndag 11/5 kl 10.30 KOM IHÅG DET NU ALLA 10.30 10.30 haha :P Och då skulle hon känna på magen och lyssna på Oliwers hjärta osv och snacka om mammagrupp bl.a
Men kolla här på bilden jag tog av lappen jag fick av henne förut och läs vilken tid det står och skriv gärna en kommentar om det 08.45 eller 8.15 så erkänner jag då om jag hade feeeel :( Men jag ser ialla fall att det står 8.45







BM

Hejsan!

Nu går jag till min barnmorska och jag rapporterar när jag kommer hem vad som hände där :)
Min MVC ligger bara 2 hus bort typ, jag bor på nr 25 och MVC är typ på nr 20 eller nått hahah :)

Kram

Svar på tal

Hejsan igen..

Nu kommer svaren på era frågor :) Tack för frågorna och tack för att ni läser min blogg... gullisar:)




Finns pappa till barnet med i bilden?
Ja pappan finns med i bilden, han heter Daniel och är 20 år jag tror de står lite om honom här och där i bloggen :)


Ser du fram till förlossningen, om nej, varför?
Ja det gör jag faktiskt, jag ser fram emot allt. När vattnet går och värkarna sätter igång men det lär jag ju ångra sen kanske hehe;) men det får inte ske förrän om 19 veckor ungefär :)

Hur kommer det bli för dig när bebis kommer ?
Jag kommer vara hemma med Oliwer tills han är tillräckligt stor för att börja på dagis, men innan dess kommer jag också försöka plugga lite distans hemma, ämnen som jag inte fick chans att läsa på mitt gymnasium.
Jag och Daniel kommer flytta ihop och Daniel har ett  fast jobb som vi får pengar ifrån och sen kommer jag få in föräldrapenning, barnbidrag och eventuellt bostadbidrag.


Du tog Studenten nu va ? Om inte hur har du planerat att göra med de ? Hur är det med pappan och så ?

Japp den 3 Juni 2009 tar jag studenten :) WIEEE
Pappan jobbar på ett skomakeri just nu men är även utbildad snickare och kunskaper inom plåtslageri.
Han vill helst jobba som snickare men med låg konjukturen så ...blev de så här istället :)


Hur kom det sej att du bestämde dej för att behålla barnet? Var det en självklarthet eller funderarde du på att göra abort?
Varför jag behöll barnet i min unga ålder var pga många anledningar men den största var att 2008 Juni gjorde jag en abort i v.8-9  och de var de absolut JOBBIGASTE jag har gått igenom. Det slutade med att Daniel och jag gjorde slut(uppehåll), jag förlorade ett jobb och jag stängde in mig. Jag ville inte göra abort men lät mig tvingas till det.
Och när jag och daniel började träffa varandra igen så sa jag det till honom, jag kommer aldrig göra en abort till som om jag på något sätt blir gravid igen så kommer jag behålla barnet. Och så blev det.
Men för mig när jag fick pluss på stickan så var det en självklarhet för mig att detta barn ska jag behålla och kunde inte vara lyckligare.



Vad var era tankar när ni fick reda på att du var gravid?
Oj, när jag såg plusset blev jag överlycklig men Daniel hade det lite svårare att acceptera att han skulle bli pappa när han bara var 20 år gammal. Daniel var väldigt chockad och de tog ett tag för att de skulle sjunka in men nu så är han glad och lycklig. Han älskar sin son i min mage.



Har ni funderat på namn o så än?
Som många vet kanske så är det ju Oliwer han ska heta.
Oliwer Axel Daniel Nordgren
Hade de varit en tjej så hade hon fått heta Olivia :)



SÅ DÄR, nu har jag svarat på era frågor och hoppas ni är nöjda med svaren :)

KRAM

TIPS

Hejsan!

Tips för er som är gravid eller bara nyfikna på barnfödsel.
Här finns en länk till ett progam som är som barnmorkarna här i Svergie fast på norska då och de är jätte lätt att förstå dem och det är helt underbart att se och kanske intressant också.
Kolla in länken och kolla på avsnitten :)

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/285193

Kram love

HEJSAN

Hej igen !

Tack för alla frågor ni ställt och svaren kommer ikväll efter skolan, skola först:). Sen tänkte jag bara forsätta att tanka och buga till 191 läsare igår :) Och lämna gärna en kommentar vem ni är och eran blogg så läser jag gärna den.
Idag går jag in v.22 alltså (21+0) och imorgon ska jag till min barnmorska 8.45.
Lägger upp bild på magen senare också :)



Vecka 22: 7 maj - 13 maj 2009

Kroppen: Vissa MVC håller ett sk. informtionsmöte för gravida runt den här tidpunkten. En dietist brukar gå igenom vad man bör äta och vad man ska undvika, men man brukar få en broschyr hemskickad redan i början av graviditeten så att man inte äter något skadligt. Arbetsterapeut och sjukgymnast brukar också vara med på mötet och informera om hur man kan lindra besvär från rygg och bäcken. Man kan t.ex få hyra ett stödbälte för att minska bäckenbesvär.

Barnet: Från och med den 22:a veckan kallas det lilla livet "barn" istället för "foster". Runt denna tidpunkt börjar barnet ha en regelbunden rytm med sömn och vaket tillstånd, men kan väckas av moderns rörelser. Barnet dricker och kissar som en del av fostervattnets rening.

Kram

Hej!

Hej!

Sista dagen idag på att frågor ska komma in till frågestuden, så fråga på nu och passa på så kommer alla svar upp imorgon.
Torsdag den 7/5-09 samma dag som jag går in i v22 (21+0) imorgon alltså :) 

Studenten börjar närma sig och de menas också att mitt 3D/4D ultraljud närmar sig.
1 juni 3D/4D Ultraljud
3 juni Studentdagen

Jag har börjar må jävligt illa igen helt plötsligt från att ha mått toppen från v.14 och tills nu så börjar de smyga tbx.
Jobbigt, hoppas de är tillfälligt.
Brösten läcker råmjölk men ännu inte så farligt men de börjar bli mera kanske borde köpa inlägg snart.

KRAMAR LOVE

159 läsare wow för mig :)

Hej

Gud va glad jag blir när jag kollar på statistik... hela 159 unika läsare igår och i förrigår 154 :)
Ni är så välkomna och hoppas ni gillar min blogg. Tänkte ha en frågestund här på bloggen så om ni undrar något så fråga på... jag ska svara på alla frågor :)
Välkomna alla nya läsare och hoppas ni stannar kvar hos mig

Tipsa gärna mig om andra bloggar för jag älskar att läsa bloggar
och om ni vill nämna vem ni är och hur ni hitta min blogg så gör det jätte gärna ?

Lite bilder...:)

Lite bilder från v6 framåt :)



Såg att siffrorna syns dåligt men det står så här i ordning under bilderna:
V6, V13, V16, V18, V20

V= VECKA

NÅGON SOM SKULLE INTRESSERAD AV DETTA?



ETT HELT NYTT PÅSLAKANSET FÖR BARNVAGN ELLER SPJÄLLSÄNG
100 KR ELLER HÖGSTA BUD AV MIG

NÅGON INTRESSERAD?

KRAM

Barnvagn snack? är de tidigt tycker ni ?

Hej!

Jag har tittat på blocket på en barnvagn som jag verkligen fastat för ...den nedan på bilderna.
Det är en BRIO SING DUO-08 använd endast ett 6 månader och de är både ligg och sittdel, skötväska, regnskydd för både ligg och sittdel. Och de vill ha 3700 kr för allt detta...
Jag vill jätte gärna ha den men vad tycker ni ? :) Dela med er av er åsikt :)

Kram Love
Klicka för att se nästa bild  
Klicka för att se nästa bild

Eller denna Bugaboo Gecko 05 med Bugaboo Gecko med
-sittdel
-liggdel
-skötväska
-åkpåse
-parasoll
-regnskydd
-myggnät       allt det där för 4000 kr


SNÄLLA HJÄLP MIG

SER NI??? MIN FINA DESIGN

ÅHH TACK ANNA www.annasara.net vilken fin blogg jag har fått mig :)
Den är helt underbar och fiiiin :) Tycker ni inte andra det?
Anna är super duktig på designa bloggar ju :) TACK IGEN ANNA :)

Kramar Love

God morgon!

Hejsan svejsan!

Lördag och solen skiner, mysigt. Är hungrig men finns inget att äta hemma hos Daniel... thats sucks och igår shoppade jag massa kläder som jag tänkte lägga upp här senare när jag kommer hem.
Imorgon är de bl.a bara plugga som gäller...har så mycket att göra.
Endast 3 1/2 vecka kvar till studenten ungefär och man vill ju ha så bra betyg som möjligt.
Oliwer har sparkat på nu och jag är fortfarande överlycklig över att ha honom så nära mig och veta att han finns där hela tiden .. och jag älskar honom så mycket redan. Om 4 månader så träffas vi förhoppningvis :)
Ska eventuellt åka kolla på en barnvagn idag... en begagnad dock men bara använd i 6 månader, En BRIO vagn kan lägga upp bilder också senare. Jag provade köra en sån på en affär igår och jag tyckte deras handtag och allt var mycket bättre än vad Bugaboos är ... bugaboos handtag är hårda och fyrkantiga på något sätt och gör ont i handen... men BRIOS var mjuka och sköna att hålla i . I vagnen som jag vill kolla på idag så ingår sitt och liggdel, skötvätska, regnskydd till både ligg och sitt och de köpte den 2008 och de vill ha 3700 kr för vagnen som jag tycker är super bra precis för den vagnen.
Den är svart och olivgrön :) och sittdelen är blå :)

Förresten gick det bra med Sandra igår, hennes lilla prinsessa lever :) och båda mår bra :)

Kramar Love

Hej

Jag har varit inne i Sickla köpkvarter idag i det nya butikerna och köpt lite kläder till mig själv och Sandra var med på ett hörn ... vi ska snart åka in till SÖS pga en olycka som hände igår gemtemot Sandras lilla mage och kolla så att allt ser bra ut och de tror jag men vi åker in för säkerhetsskull. Dem på förlossningen rekomenderade henne att åka in och jag följer med som sällskap och stöd.
Jag rapporterar mera sen...det kanske blir sent.

Kram Love