Luftrörsinflammation

Oliwer har luftrörsinflammation och ska få äta pencilinn(stavning?) 10 dagar. Mitt lilla hjärta, han mår så dåligt. Han har jätte hög feber och vi ligger hemma igen i sängen. Behandlingen vi fick på SÖS jämfört med A- Lindgrens barnsjukhus var ju så mycket bättre. Vi blev tagna på allvar för första gången. De gjorde direkt ett näs-prov för att ang. RS viruset osv och de tog alla prover som de kunde. Testet visar dock att Oliwer INTE hade RS utan han har luftrörsinflammation. Han är inte tillräckligt stark för att bryta ner sjukdomen själv och alvedon bräcker sig inte på hans feber längre, så nu ska han börja på sin antibiotika kur. Förhoppningvis blir han bättre nu och frisk snart. JAG HATAR ASTRID LINDGRENS BARNSJUKHUS...ger en falska diagnoser bara för att bli av med mig. Oliwer hade kunnat bli riktigt riktigt sjuk om inte han får denna penicilinn kur, tur att SÖS finns.
Hade läkarna bara tagit sig tid att undersöka Oliwer extra mycket hade de säkert kunnat komma fram till samma sak. Oliwer är alltså röd i öron, hals och de betyder luftrörsinflammation. Hon sa dock att han har alla symptom på RS-viruset förutom att testet var negativt men hon sa att de kan hända ibland och att om Oliwer nu har RS så måste han ändå få pencilinn som att han inte klarar av att bli frisk på egen hand.

Blir han inte frisk så ska vi åka in igen om 2-4 dagar. För efter 2 dagar med denna medicin ska jag märka skillnad och att han börjar bli bättre. Slutar han kissa och blir okontaktbar måste jag åka in igen ..akut!!

Nu ska jag ta hand om min son..vi hörs

9onde dagen

Nu är vi inne på 9:onde dagen med sjukdomen och de blir inte bättre..bara sämre. Jag ska åka in till SÖS idag och berätta som de är och kräva fler tester. Visar testerna något så kommer jag fan ringa varenda tidning om Astrid Lindgrens jävla beteende och deras nochalanta inställning. Jag hoppas dock inte på nått allvarligt egentligen men fan han kan ju inte må såhär dåligt för ingen vidare anledning.  Igår steg febern till 39,3 och sen dess har de skiftat mellan 39 och 38,8 osv
Han äter dåligt men han får i sig lite ialla fall.

Oliwer stackars lilla bebis nu ska du inte behöva vara sjuk mera, mamma ska fixa det här. Jag klarar inte av detta mera, ärligt talat..vi sover ingenting här hemma varken jag eller Oliwer. Jag är så orolig för att han ska sluta andas eller nått pga hans andningsvårigheter. Jag klarar inte av detta hemma längre.

Hör av mig när jag vet mera, hoppas SÖS tar oss seriöst

HERREGUD ASSÅ!!!

Anonym om Svar på tal ang. Oliwers sjukdom:
Men du var väl på Tuben med honom i måndags trots att han var sjuk? Tänk om han smittat någon då...
IP: 90.233.38.29
Ursäkta men kan man bli mer okänslig. Tycker du Anonym att de är lägligt att skriva "tänk om han smittat något annat barn" när min son, MIN SON ligger i 39 graders feber och inte får läkarvård? Tycker du de? VA?
Jag är redan under mycket press ska jag behöva tänka på alla på öppna förskolan nu också... Jag visste inte att han var så sjuk som han tydlingen är i måndags..nu vet jag det!! Gud asså, människor!!!!!!!! Förlåt men jag blir så upprörd... min son är jätte jätte sjuk skaffa dig lite empati och tänk efter när de är läge att skriva som du gör..
Jag skulle ju aldrig gått dit om jag visste att han smittades... :(

HJÄLP

Nu vill jag bara klar göra att jag är extremt orolig för Oliwer. Vi har varit inne på Astrid Lindgrens barnsjukhus Solna tre gånger och de gör inga flera tester än blodprovet och lyssnar på han och tittar temp och allmänt tillstånd. Nu har han varit sjuk i 8 dagar, 8 DAGAR med feber och hosta, nysningar och allmänt jobbigt att andas osv. De skickar hem mig varje gång med samma diagnos och igår fick vi diagnosen RS-viruset utan ens en prov tagit utan läkaren tyckte han hade alla symtom för de. Men de är så himla nonchalanta där och jag börjar tro att jag är galen. Han har 38,8 i feber jätte ofta på dagarna och visst tempen går ner med alvedon men ändå. Nått är ju fel när en 4,5 månaders bebis är sjuk med feber/hosta/nysningar/andningsbevär i 8 dagar. När ska jag och Oliwer bli tagna seriöst? Vi har varit inne 3 gånger. Och vi har inte fått nån hjälp förutom "diagnosen" och att de kommer gå över.

Jag kommer aldrig mera åka till Astrid Lindgrens barnsjukhus... :( Jag får panik, vad ska jag göra för att bli tagen på allvar? Han är ju sjuk, nått måste de kunna göra för honom. Han äter ju ingenting.... han har ätit 1 flaska idag på hela dagen. Han brukar äta minst 4-5 flaskor. Jag får allvarligt talat panik.........jag vill inte åka in igen och bara få samma sak sagd till mig. Jag håller på galen. Gör min son frisk...nu

:( :(

UPDATE
Nu har han 38,7 grader igen :( när ska detta sluta
UPDATE
39 grader nu

Svar på tal ang. Oliwers sjukdom

Anonym om Videoblogg 28 Januari om Oliwer sjukdom:
Du vet väl att barn som är sådär små får rs-viruset för att man är ute bland folk för mycket. Hänger i gallerior osv. Du skrev i förra inlägget att du inte bara vill sitta hemma heller, om han blir frisk till helgen så ska du deffinitivt inte gå ut på en vecka i alla fall. Speciellt inte till ställen där det finns andra barn. Du kan smitta andra!!!! Man går inte ut bland folk med en bebis som har feber!!!
IP: 95.209.113.84
Hej Anonym !!
Även om jag tror jag vet vem du är pga IP adressen. Jag hänger inte "ofta" i gallerier, visst de händer då och då men inte mer än vanligt eller mer än andra mammor. Jag vet hur man kan få RS jag har också google och kan läsa på vardguiden. Jag är inte korkad. Jag vet att de smittar varför tror du då jag ringer folk med barn som har varit nära Oliwer? Jag kommer gå dit jag vill när Oliwer är frisk. De första tre dagarna är de värsta smittodagarna. Jag kommer inte gå ut med honom förrens hans feber och hosta är borta. Du behöver inte oroa dig, jag kommer inte på tuben på måndag om Oliwer fortfarnade är sjuk. Jag vill verkligen inte smitta någon annan men jag kan väll ändå "önska" att få gå ut och träffa folk även om jag nu inte gör de. Så hoppas detta stillar din oro :)

KRAM

Videoblogg 28 Januari om Oliwer sjukdom

Utmanad- utmanar

Blev utmanad av Denise, Elsie, Thess
1. Kopiera utmaningen på er blogg
2. Länka till den som gett er utmaningen
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
4. Välj 7 andra bloggar som du vill ge utmaningen till
5. Länka till deras bloggar
6. Lägg en kommentar i deras blogg om att du har gett dom en utmaning


7 saker om mig, intressanta eller inte, det får ni avgöra:)

1. Är världens mest paranoida människa gående i ett par skor. Jag tror alltid någon kollar på mig genom webcamen eller följer efter mig från tunnelbanan. Jag håller alltid nycklarna när jag går själv ifall någon skulle komma. Jag känner mig ofta förföljd. Och tror för mycket helt enkelt.

2. Jag tror på spöken,andar och saker som inte tillhör denna värld. INTE AILENS men spöken osv.
Jag är rädd att när de är mörkt och Daniel och Oliwer somnat att något/någon ska försöka kontakta mig. Jag är livrädd för mörker för mörker betyder spöken för mig.

3. Jag vill operera brösten och har alltid velat vika ut mig i någon tidning. Nu vet jag att de aldrig kommer hända för min kropp är så uglyyyy
Päron= OHH HALLELULJA YES

4. Jag fick MVG i Fysik och Biologi och VG i Kemi i skolan ;)
Jag hatar hatar hatar Mattematik

5. Historia och arkeologi är jätte stora intressen för mig. Jag har alltid velat lära mig mera historia speciellt svensk historia. Jag hade en dröm när jag var liten att bli arkeolog ev. historiker. Jag kan lite historia om stockholm-stad

6. Är uppvuxen i Haninge

7. När jag var 17 år så gick min tumme urled när jag hoppade studsmatta på tomten. AJ AJ AJ

Jag utmanar: Aida, Jessica, Cassandra, PatriciaKlara, Sandra , Nicole  

Ensam:(

Oliwer är inne på sin sjunde dag med feber, han har just nu 38,7 grader och han har svårt att andas i näsan. Ska ge han lite näsdroppar. Jag var inne på sjukhuset i natt igen med Oliwer för att alvedonen inte hjälpte. De tog nya prover och inget tyder på en infektion men de hon tyckte var mest allvarligt var hans andning och hosta, inte själva febern. Hon sa att de kanske kunde vara RH-viruset :( men jag ska hålla koll på honom och hur mycket han äter. För har han fortfarande hosta,feber och äter dåligt imorgon så ska vi åka in igen antaglingen imorrn eller på lördag. Förkylningen kan sätta sig i lugnerna och då kan man få luginflammation :( jag är så orolig för honom och jag vill bara att han ska bli frisk. Jag vill att han ska må bra nu, de räcker nu. En veckas feber för en liten 4,5 månaders bebis är inte kul. Jag känner mig rätt ensam också, ingen att prata med eller träffa på dagarna. Jag bara sitter här och dör. Jag dör pga av att Oliwer mår dåligt och jag dör av att inte få göra nått, jag är så otroligt rastlös av mig. Jag försöker göra saker här hemma men så fort jag gör något så blir Oliwer ledsen och då är de bara att sluta med de jag gör. Jag är trött nu. Oliwers pappa jobbar ju och kommer hem 18.50 ungefär och de är många timmar tills klockan blir 18.50.  Just nu skulle jag behöva en vän... en vän som orkar sitta här med mig och hjälpa mig och ge mig lite backup.

Min blogg suger snopp just nu och jag vet men som sagt tills Oliwer är frisk så är inte bloggen frisk. Jag ska försöka ta lite bilder och lägga upp men vi får se. Blogglusten har liksom snöat in i mig. Den finns inte där längre pga att Oliwer dumma dumma dumma sjukdom. Nu tycker jag att han ska bli frisk.  NU NU NU NU NU NU NU

Korkade mig !!!!!

Var och "stor" handlade för några timmar sen på City Gross här i Bromma. Det gick bra och jag är nöjd när jag går ur affären, notan gick på 850,50 kr
Och jag tyckte själv att jag fick mycket sakerna för pengarna men när jag kommer hem inser jag att de inte var så jävla mycket. Besviken? JA

Jag köpte:
Stinas kyckling Vitlök
Stinas kyckling Örter
Köttfärs 1 kg
Dolemio sås
Spagetti
Ketchup
5 x 1,5 liter läsk =35 kr
3 gullökar
4 tomater
Gurka
Smörgåsgurka
2 x formfranska (rostbröd)
Haklapp
Barnmatsburk x 3
2 x våtservetter
Tvättmedel vit
Tvättmedel colur
3 x tvål (erbjudande)
Hushållsost
Hushållspappers-hållare
2 x 2,5 kg pommes (erbjudande)
Ägg
Filmjölk x 2
Flingor
Tamponger
Borste&kam (erbjudande 10 kr)
Taco"bröd"x 2
Taco-chips
Chips x 2 (erbjudande)

Sen tror jag inte de blev mera... :( Jag ville ha köpt pyttipanna, hamburgare, köttbullar, schitzel, fiskpinnar osv osv men nej jag ska aldrig mera handla själv. Jag klarar tydlingen inte av de. 850 spänn för typ inge mat alls :(
Jag är sämst

En ny dag

Oliwer har feber idag också, han vaknade med en låg feber på 38,1 och fick en supp alvedon 09.45
Han har kvar sina hosta och han massa snor i näsan. Så doktorn kan ju bara ta sina 5 dagar upp i r*ven.
Däremot vill jag säga att denna natt var den bästa natten på dessa 6 dagar. Han var så trööööött igår natt så han sov faktiskt rätt mycket i natt men han vaknade sen hostan och börja gråta igen. Stackars liten.
Men jag vill säga TACK för alla era kommentarer och uppmuntringar och råd & tips jag uppskattar verkligen det.
Och jag är ledsen att bloggen har varit så deppig på senaste men som sagt anledningen finns ju där. Men jag lovar så fort Oliwer är frisk då blir bloggen frisk. Hoppas ni läsare stannar kvar och kommenterar vidare trots mina senaste trista blogginlägg. Jag ska försöka få min son frisk först och främst sen kommer bloggen och allt annat.

Nu väntar jag på att läkaren ska ringa. Och då ska jag fan ta och berätta att han inte är frisk idag heller.

kram

Ledsen mamma!!!

Jag håller på dö... jag är så trött och utmattat så jag vet inte vad jag ska göra. De sista dagarna har verkligen varit tunga mest för Oliwer men även för mig. De är jätte jobbigt att ha ett barn som är otröstlig och inte vill sova, bara skrika och ha ont:( ... De känns som jag dör inombords bit för bit
Jag tycker allt är så himla jobbigt just nu, ansträngade. Dont get me wrong..jag älskar Oliwer och han kommer alltid i första hand så måste jag offra min högra arm så gör jag självklart det. Men de är så himla chockande och jobbigt för sen Oliwer föddes har han alltid varit så lugn. Alla vi träffar säger jämt hur lugn han är och snäll och ja jag vet... han är hur snäll som helst och gråter och skriker nästan aldrig. Men nu sen han blev sjuk har han skrikit hela tiden i vaket- tillstånd. Somnar skrikandes och vaknar skrikandes.. jag är helt chockad, jag känner inte igen min son. Men han är sjuk så de är ju förståligt. Men jag som mamma är ändå utmattad..helt slut.

Jag vet ärligt inte hur jag ska orka fler nätter och dagar som dessa 6 senaste dagar. Mina dagar består av skrik som både skär i öronen men mest i mitt mammahjärta. Vill att min son ska bli frisk nu! Ingen mer feber,ingen mer hosta, inge mera ont. För de gör ont i mig!  

My heart breaks every time you hurt

Tbx från sjukhuset

Nu är jag hemma sen kanske några timmar. Oliwer och jag blev hemskickade med diagnosen Luftrörskatarr.
Han har alltså enligt dem ett virus. Men de konstigaste tycker jag var att han sa att de är ingen fara och att barnet brukar må dåligt 3-5 dagar, då sa jag men han har ju haft feber nu i 5 dagar då sa han ja men vi räknar inte så.. vi räknar från andra dagen..EH :S Jag bara okej.. men så han ska ringa oss imorgon och fråga hur Oliwer mår.. asså går inte febern bort snart så ..vafan ska man göra då?
De tog blodprov, kissprov och de visade inget allvarligt fel. De lyssnade på honom och de lät lite rassligt och sådär. Men ja... hur ska jag göra nu då? Vad händer om Oliwer forsätter ha feber men de hittar inget större fel på honom..vilket är skööönt men varför har han feber då?

Min lilla bebis mår dåligt och då mår jag dåligt! Så hoppas ni förstår att bloggen inte är prioterad just nu :(

Kram

Nu åker jag till sjukhuset

Nu åker jag till sjukhuset med Oliwer.. han har haft feber i 5 dagar nu...
Vi hörs senare

"Dagens blogg" torka :(

Jag har helt tappat insprationen för "Dagens blogg"..så jag behöver lite tips på vilka bloggar som skulle vara värda "Dagens blogg" här hos mig. Skriv i kommentarerna om du eller du har någon blogg du vill tipsa om för detta!! KRAM

Nu sitter jag här...

Nu sitter jag här i min nya lägenhet, andra natten väntar. Shit va töntig jag var igår, efter vi snackat om spöken och sånt så fick jag för mig att den förre ägaren dött här (trots jag vet att han lever för han snodde med sig hatthyllan, den jäveln) men ialla fall jag fick för mig att han blev mördad här och att han spökar här. Jag var så löjlig, Daniel var skit sur och jag förstår honom. 20 årig tjej med barn är livrädd för att släcka lampan för att sova i nya lägenheten.. hur mycket säger inte de om mig? haha
Daniel sa nått roligt " Ja jag tror också han spökar här, fast han är inte död utan hans ande spökar här ändå" IRONI hehe Tillslut så när Oliwer lugnat ner sig efter sin skrikperiod så somnade vi alla klockan 02.30 med SLÄKT lampa WUHUUU I DID IT!!!

Jag och Oliwer ligger i soffan och myser. Det är fjärde dagen idag som liten har haft feber. Han och jag var på vårdcentralen imorse och läkaren sa att Oliwer har en vanlig förkylning och att febern är ofarlig. Men om han inte är bättre på onsdag så ska de ta blodprov på honom. Men förhoppningvis så är han helt frisk innan dess, mammas älskade lilla hjärta. Min mamma och pappa ska komma hit snart och hälsa på och Daniel och jag ska laga lite pasta carbonara ikväll. Sen, sen är jag redo för min nästa natt..i den mycket mycket läskiga lägenheten ;) på 43 kvm.

Och för att sammanfatta detta inlägg, de första inlägget efter flytten så säger jag bara en sak.
Mamma Love bor nu i Islandstorget i Bromma med sin mycket mycket perfekta familj.
Och sen vill jag bara slänga ut en stor ROS till alla mina kära mammavänner Grynet, Cassandra, Jessica, Amanda, Denise och alla er andra.


Titta liten liten liten Oliwer på BB

KRAM

Vi flyttar

Just nu flyttar vi och därför blir de inte mycket till inlägg denna söndag. Så nästa gång jag bloggar gör jag det ifrån våran nya fina lägenhet :)

KRAM

Spöken...WOHOOOOO

Nu snor jag lite inspration igen men denna gång från alla vårans stora pappabloggare Alex Schulman. Han skrev om ett mirakel som hände honom. Och sen bad han sina läsare berätta om sina historier.
Här kan du läsa hans inlägg.
Jag kan ju börja med att säga att jag tror på spöken och de övernaturliga. Jag är otroligt rädd för de men jag tror på de. Jag är en sån som gärna sätter på "Hemsökta hus" eller "De okända" men kan få svårt att sova med lampan släkt sen senare på kvällen hehe
Men ialla fall åter till berättelsen. Det har hänt mig lite saker under mina år här på jorden som har fått mig att tro på ja..spöken.

Story 1
En grej hände för ungefär 1 1/2 år sen hemma hos Daniels mamma och pappa. Vi hängde ofta där och jag sov där jätte ofta. Men ialla fall jag och Daniel hade gått och lagt oss och helt plötsligt så vaknar jag av att en gammal gamml man med öppen mun åker emot mig. Jag blev livrädd och blundar men han är fortfarande kvar och kommer närmare. Jag blir skit rädd och försöker väcka Daniel men det är helt omöjligt. Jag lägger mig under täcket och är skit rädd. Och detta är glasklart för mig, jag kan än idag se honom. Och efter lite omtanke så tror jag att gubben jag såg var min mammas morfar eller farfar. Jag fick bara den känslan.

Story 2
Min mamma berättade att när hon var liten vaknade hon upp en natt av att det satt en indian med öppen mun vid hennes sängkant. Han försvann aldrig, utan han satt där och tittade på henne. Hon blev också jätte rädd. 

Story 3
Vi var på klassresa till nått gammalt ställe. Jag tror vi gick i 5an. Men ialla fall det första som hände var att jag och min kompis satt och spelade kort medans de andra i klassen gick på tipspromenad. Helt plötsligt kommer en tofs flygande förbi oss, som att någon hade skjutit den emot oss. Vi gick och kollade och ropade men det var inget förut vi där. De var så läskigt , vi sprang ut till alla andra och berättade om vad vi just hade upplevt.
En annan sak som hände var att när killarna skulle sova så bad den ena killen en annan att stänga fönstret för det drar så himla mycket. Det blir liksom kallt. Och den andra killen går upp för att stänga fönstret och ser att fönster redan är stängt. Och de blåste i rummet fast de inte fanns något som kunde ha skapat den vinden. Sen den sista grejen jag minns var den dagen vi skulle åka hem så fanns det en jätte stor sten på tomten av detta hus och alla vi klättrade upp på stenen och lekte typ herren på täppan. Och i detta gamla hus fanns det en vind, den vinden kom vi inte upp på för vi hade ingen nyckel. När jag fick ställa mig på stenen så kollade jag upp mot fönstret på vinden av någon konstigt anledning. Och jag möts av en människa som stirrar på oss och sedan när jag skriker då är den borta. Åhhh var rädd jag var.

Det är tre saker som jag kan berätta om, som jag kan tycka är riktigt läskigt.
Sen finns de folk som tror på sånt här och de som inte tror på det. Lika normalt båda två. Men jag är ialla fall en troende spökälskare =)

Har det hänt något som du tycker är övernatuligt? Skriv och berätta

Minnen- tankar BILDBOMB

Jag tittade lite på Patricias blogg där hon har bilder från 2008 och hur hon minns det året med glädje. Och det fick mig att titta tillbaka lite. Jag höll ju på med massa saker för bara över 1 år sen. Jag spelade handboll och jag höll på fritidsmodellade lite. Nu sitter jag här med barn och familjeliv. Det hade jag inte trott. Men jag är otroligt glad för hur livet ser ut idag. Jag är nyss fyllda 20 år och jag har gjort saker folk i sina sena 30 år inte ens haft en tanke på att göra ännu. Men mitt liv började i den här enden istället för den andra. Enligt mig har livet två vägar efter studenten. Jag valde den här vägen. Jag valde min väg där jag och min sambo fick barn tidigt. Men herregud jag är 20 år och jag har all världens tid att komma på vad jag vill göra med mig själv. Jag har mycket framtidsmål i mitt liv. Jag ska bli nått. Oliwer är min välsignelse och verkligen ingen börda. Han har ändrat mitt liv totalt men till det bättre. Jag säger inte att den andra vägen med plugg och jobb är sämre än den vägen jag valde men den här vägen var rätt för mig. Jag kallar mig ibland "ung" mamma men egentligen är jag ju bara mamma. Inte ung eller gammal, bara mamma. Mamma är ingen ålder, det är de bästa jobbet en människa kan få. För barn är inte en självklarhet utan barn är något man förtjänar sig. Barn är underbara. Jag undrar lite smått hur mitt liv hade sett ut om jag inte blev gravid. Vad hade jag gjort idag?
Jobbat? Pluggat? Men man ska inte frågesätta allting hela tiden i sitt liv utan ta det som de kommer och göra det bästa av situationen. Men de sista jag vill säga är att livet verkligen inte tar slut bara för att du får barn tidigt. Livet har bara börjat.

Bilder på mig från mitt tidigare liv

Jag modellade lite
Och spelade handboll i GT76Jag var i Ayia Napa 2007


Jag var i Åhus 2007


Jag gick ut 9an och hade bal 2006
(jag i rödklänning nere till vänster)


Jag började 3an 2008 och hade spexfoto "Tjejerna var killar och viceversa"
(Gissa vart jag är) tryck på bilden


Jag tog studenten 3 Juni 2009 (Vårat flak)


Min kusin tog studenten 2008


Vi var på handbollstunering i Italien 2006


Jag och Elise hängde på ICE


Jag var prod-ass under en musikvideo-inspelning 2008Jag var på Halloween party 2008 utklädd som PiratJag var tuffing ;)

Mitt barn, mitt lilla barn - dumma feber

Oliwer har haft feber två dagar i rad nu. Igår hade han 39 graders feber och nu har han 38,4 graders feber. Jag har gett han en alvedon. Han är oroligt gnällig och otrötslig. Han är så liten mitt lilla hjärta.
Igår skrek han jätte mycket och idag är han bara allmänt gnällig. Jag undrar varför han har feber... Stackars liten.
Han är lite hostig och så men tror ni det beror på de? Jag är lite orolig för min lilla prins...

Oliwer mitt hjärta, mitt liv4 månader 1 vecka och 5 dagarDem bästa 4 månaderna 1 vecka och 5 dagar i mitt liv.

Min sida av storyn för sista gången.... nu är de slut på skiten!!!!!

SISTA GÅNGEN DETTA NÄMNS PÅ BLOGGENSISTA GÅNGEN DETTA NÄMNS PÅ BLOGGENSISTA GÅNGEN DETTA NÄMNS PÅ BLOGGENSISTA GÅNGEN DETTA NÄMNS PÅ BLOGGENSISTA GÅNGEN DETTA NÄMNS PÅ BLOGGEN

Jag har fått otroligt mycket skit för inlägget nedan, alltså där dessa personer fick skriva sin sida av storyn. Jag blir otroligt irriterad när folk säger till mig att jag ska lägga ner och att jag är omogen och att jag bör skaffa mig ett liv. För mig såg storyn helt annorlunda ut, och jag tänker inte vila för ens jag har fått sagt mitt. Jag kan ta det från början jag med. Jag skiter hur omogen ni tycker jag är, men det är min blogg och mitt liv.

Det började som sagt med att jag och person 1 snackade via bloggarna och msn, hon berättar om tuben och säger att jag ska komma dit någongång och jag bestämmer mig för att gå dit. Träffar då person 1 och pratar och har trevligt. Det var inget mer med det. Vi gick runt i farsta centrum efteråt och bara gick runt och snackade. Vid det här laget led jag fortfarande av min förlossningsdepression så jag var väldigt "inne" i mig själv och mitt barn. Hade precis börjat gå ut och träffa människor och socialisera mig. Veckan efter bestämmer jag att jag ska gå dit igen och då hör person 2 av sig till mig och frågar om hon kan möta upp mig och gå dit tsm och jag säger att det går bra! Det var även en annan mamma som gick med oss dit den gången. Fortfarnade inga problem. Jag har aldrig varit mamma förut och jag vet inte vad som är "lagen" i mammagrejen att man måste gå till alla och säga att barnen är söta. Men hey thats just me. Veckan efter är jag och min sambo överbjuden på middag hos person 1 och har jätte trevligt, vi pratar om gemensamma saker och personer. Vi hade kul. Sen fortsätter det så vi går till tuben och sen gick vi någongång till en annan öppenförskola tillsammans och alla tre mammor också jätte trevligt och jag som aldrig hade varit där och inte heller person 2 tyckte det var ett mysigt ställe där vi kunde prata med alla. Fortfarande inga problem. Fortfarande så är vi tre som pratar och så på tuben, men sen så börjar ju även person 1 och person 2 bjuda över varandra på middagar och det är ju inga problem. Jag hade tänk då bjuda över alla dem på middag hemma hos mig men det blev liksom aldrig av. Men jag känner att person 1 och person 2 gillar varandra och pratar mycket och jag drar mig tillbaka. Jag är inte lika framåt men jag mår fortfarnade rätt dåligt av depressionen. Det går upp och ner. Men sen så får jag reda på att person 1 och person 2 går till föräldragrupp 2 och jag känner mig lite stött att de inte ens orkade fråga mig om jag ville följa med. Det var ju en föräldragrupp vi började att gå dit tillsammans och jag tror jag frågade person 1 om detta och hon säger nog att de inte tänke på det. Men de hände varje gång och de "hela" stora började med att jag och dem satt på föräldragrupp 1 och person 1 satt och fotograferade och pratade och det kändes som att jag inte ens fanns. Ingen pratade med mig eller frågade mig saker, jag kan erkänna att jag inte heller gjorde ett stort försök på att prata med dem jag heller men de var för att jag kände mig utstött och jag konfrenterade person 1 på kvällen på msn och frågade om  hon hade något problem med mig eller om jag hade gjort något emot dem? Och jag fick till svars att jag var "egenkär", "självupptagen" och bara brydde mig om mig själv och min son. Och jag blir otroligt stött över detta som att jag inte alls ser mig som självupptagen och försöker förklara mig. Jag frågar även person 2 om hon hade något problem med mig men vid det laget sa hon "Nej det har jag inte" bla bla bla... Tiden gick och föräldragruppen fortsätter men nu så sitter jag inte längre med dem så ofta på förälddragruppen utan umgås med lite andra mammor. Gapet mellan oss blir allt större. Men tillslut så kommer det till denna gång när den verkliga bomben släpper. Vi riktiga föräldragrupp är stängd så vi gick till en annan och där spelar vi pingis och har kul. Äter bullar och har tuneringar. Och jag trodde problemet var löst och att de inte hade problem med mig för de verkade ju som att ja att problemet var över. Men jag fick höra att de skulle gå på barnvagnsbio dagen efter med den nya föräldragruppen och de jag försökte vara övertydlig med hur roligt jag tyckte de lät för att de kanske skulle "bjuda" med mig men de hände aldrig. Men de hade ju redan biljetterna och allt så jag tänkte inte på det. Sen frågade jag person 2 om hon skulle ta tunnelbanan och då sa hon "Ja" för hon skulle även förbi konsum och köpa nått(hårfärg) och person 1 och hennes kille skulle gå för de bodde inte så långt därifrån. När jag säger till person 2 ska vi gå dit tillsammans då säger hon "Nej men jag tror jag går istället med dem" Och jag som vet vart alla bodde vet att person 2 inte bodde och det håller och tyckte det var otroligt konstigt att hon ändra sig när hon fick reda på att person 1 inte skulle åt det håller som jag skulle och därför ville hon inte gå med mig. Så jag antog att hon undvek mig helt enkelt. Som att jag inte märkte några problem från henne på pingisen så konfrenterade jag henne på kvällen och frågade vad jag egentligen har gjort emot henne och då bröt helvetet löst. Oj oj oj ..jag fick höra så mycket skit den dagen från båda hållen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Tydligen hade dessa personer stört sig så mycket på mig att de inte kunde stå ut mera. Jag kanske inte var så snäll alla gånger tillbaka men hej hamnar man i den situationen så försvarar man sig själv till fullo. Men jag tyckte de var otroligt falskt, först låssas som ingenting och vara trevlig och sen har så mycket "hat" emot mig. Det kallar jag falskt och jag känner ärligt talat att vem vill ha någon som är glad åt dig på utsidan men inte står ut med dig på insidan, då klarar man sig ju bättre utan. Eller? Jag blev otroligt ledsen och tog upp detta med några som gick på våran gemensamma föräldragrupp som att jag kände mig otroligt sviken och ensam. Jag vill inte gå tillbaka till tuben igen för jag skämdes så mycket för att jag hade trott att vi var "vänner" men vi var aldrig vänner. Och den ena personerna jag pratade med sa att jag kunde hänga med dem istället och jag tog modet till mig och började umgås med två eller vi var 4 andra mammor tillsammans ibland 5 och det var jätte trevligt och de var otroligt sköna personer. Vi började hänga på fritiden och person 1 och person 2 satt själva hela tiden och ibland så hoppade en i person jag umgås med imellan oss och dem. För folk som inte hade med bråket att göra ville ju fortfarande umgås med båda. Förstårligt.
Sen började person 1 och person 2 anklaga mig för att jag gick runt om pratade om detta bråket med "ALLA" men i själva verket var de de 3 mammorna jag umgicks med. Jag kände att jag ville ventilera mig lite och att de skulle ha koll på läget och veta vad som hade hänt i mellan oss för de märkte ju själva att nått hade hänt. Jag såg aldrig det som ett problem att berätta för dem men de tyckte person 1 och person 2. De blir otroligt arga på mig. Nu började de löjliga biten. Istället för att bara låta varandra vara så började tafjsa på msn och på facebook och ibland via bloggarna. Våra gemensamma vänner kom i kläm. Men de är helt onödigt att ta upp. Men jag kan säga såhär mycket att de sas väldigt hårda ord från båda sidorna. Men till det sista och avslutade kapitlet "BLÖJORNA".
Jag skrev en story till liberoklubben om min föräldragrupp och jag kunde välja 7 st att ta med. Om vi vann så skulle vi vinna 8 paket blöjor vardera. När jag tävlade var vi inte alls lika osams men jag skrev ända upp alla jag kände och sen de jag visste som hade liberomedlemskap bl.a person 1.
Helt plötsligt får jag ett mail där det står att vår story har vunnit och jag blir så himla glad. För 8 paket blöjor motsvarar ungefär 1000 kr. Rätt mycket pengar att bara få sådär hipp som hopp. Jag fick tag i alla personerna förutom person 1. Jag ringde och jag smsade, jag ringde hennes sambo och smsade, jag lämnade meddelade på tel2 svar och detta var på dagen typ vid 12.00 tiden. Men inget svar från person 1. Tillslut för jag förslag att jag ska skriva till henne på bloggen och jag gör det. Jag lät säkert väldigt upprörd men jag var redan irrieterad på att hon inte sms tillbaka. Jag skrev till hennes blogg någongång efter 12.00 tiden och på kvällen eller eftermiddagen får jag svaret från henne. Det var inget tack eller sånt utan det var ett "toppen". Hon förklarade att hon mailade henne och det var toppen med blöjorna. Inget tack alltså. Men tiden gick och sen blev så trött på att hon inte hörde av sig och de blev en massa skit och tillslut fick jag råd att skriva ett mail på facebook åt henne. Helt normalt skriver jag att jag tycker hon är otacksam och att hon åtminstonde kunde tacka hon behövde alltså inte bli min bästa vän men att ringa och säga tack hade ju inte skadat. Sen skrev de lite till. Hon svarade otroligt upprörd och hon skrev så elaka saker till mig så jag tappade hakan. Självklart berättade jag det för mina närmaste vänner inte bara i föräldragruppen utan även mina privata vänner. De var extremt grova ord från henne. För att jag kallade henne otacksam och hon tog även upp de lösenordskyddade inlägget jag skrev. Jag vet inte hur många av er som läste det men de stod faktiskt inte så mycket skit om just dem utan mera vad jag tyckte om sitautionen men visst folk kan tolka det som dem vill och efter detta fick person 2 väldigt mycket skit taskgia kommentarer på hennes blogg som jag ber om ursäkt om jag har orskat dem vilket jag inte tycker. Jag har aldrig velat att hon ska få såna saker skriva till henne. De är så mycket skit i detta bråk och om dessa personer påstår att inte jag har velat avsluta detta bråk tidigare så har jag bevis. Jag har sparat konversationer mellan oss. Jag har aldrig velat bråka dem. Utan jag känner att de blev en höna utav en fjäder, helt ärligt.
Jag har säkert inte spelat alla mina kort rätt men jag tycker att bråkets innehåll är otroligt överdrivet och löjligt. Jag tror även att de två personerna de handlar om tycker samma sak. Jag tror bara vi har missuppfattat varandra och bråket har blivit större än vad de behövde bli. Jag vill att detta ska sluta. Jag vill inte bråka med dem. Jag vill att alla ska kunna samsas, inte umgås på fritiden och bli bästa vänner utan bara samsas. Träffas på föräldragruppen utan att de blängs på varandra med "dödens" blick. Utan att vi kan sitta vid samma bord, vi behöver inte prata med varandra men vi behöver inte hata heller.

Nu har båda parterna fått sitt sagt. Jag har säkert glömt något men de har dem också gjort i sin story. Jag vill bara klargöra detta att alla personer inblandade i detta är otroligt bra mammor. De gör sitt bästa för sina barn och de vet bäst för sina barn. Jag tycker att personerna är säkert otroligt snälla människor men jag fick tyvärr aldrig chansen att lära känna dem och kommer nog aldrig få den chansen heller. Jag ber om ursäkt för allt som har hänt. Som att jag inte längre kan kontakta dem privat pga att lösenordskyddade bloggar osv så skriver jag det här. Jag ville aldrig att de skulle bli så stort. Båda parterna har varit otroligt elaka emot varandra. Vi har sagt saker man inte ska säga till varandra. Ingen av oss tre har varit änglar och ingen av oss tre är oskyldiga. Alla har gjort lika mycket i det här bråket och så är det bara. Dem tycker säkert att de inte har gjort nått fel och jag tycker samma sak. Jag har är inte självupptagen men jag kunde säkert ha framstått som det som att jag mådde dåligt. Alla som har haft en förlossningsdepression borde veta hur man är. Man är i en "bubbla". Du sitter där men du är inte där. Så nu är det sista gången detta bråk ens näms någonstans. Jag hoppas att vi kan lägga detta bakom oss och gå vidare i våra liv. Och ta hand om våra nära och kära och att alla kan gå till tubens föräldragrupp och känna sig trygga. Kan vi komma överrens om det? Snälla? JAG säger iallafall JA !!!!

Storyn från de två personerna som har problem med mig!!

Här har ni de två personernas sida av saken. Jag publicerar detta inlägg för att visa att jag verkligen inte försöker vända folk emot dem eller whats so ever.
Här har ni deras sida av hela skiten. Ni får gärna läsa detta och se för er själva.
 
KOM IHÅG ATT MINA SIDA AV STORYN ÄR HELT HELT ANNORLUNDA FRÅN DERAS. JAG HAR MYCKET ATT TILLÄGGA.MEN SKA JAG VERKLIGEN GÖRA DE? HAR JAG INTE NOG MED ATT TA HAND OM MIN SON. JAG HAR SÅ MYCKET SVAR PÅ TAL. BEHÖVER JAG SKRIVA DEM? TYCKER NI?

Tar du bort detta nu Love så är du väldigt feg, låt folk höra bådas sidor. Men så här började allting: Jag, Love och den andra personen detta handlar om gick på samma föräldragrupp (både jag och Love fick reda på att den fanns genom den andra personen detta handlar om).. Jag valde att möta upp Love innan då jag inte kände någon och tyckte att hon verkade vara en snäll tjej. Det första jag reagerar på är när vi möts vid tunnelbanan, vi säger hej och jag går fram till hennes vagn, tittar ner på hennes son och säger att han är söt. Love vänder inte ens huvudet emot min vagn, hon visade noll intresse för varken mig eller mitt barn. Lite konstigt tyckte jag då jag är van vid att folk visar intresse för varandras barn och framför allt när man ses på detta sättet. Hur som helst, allt flöt på och det fanns inga större problem. Jag kände dock att Love inte riktigt var min typ av person, det var något som inte klickade. Tyckte hon bara pratade om sig själv och sitt barn och visade inget intresse för någon annan, avbröt mig och andra mitt i meningar.. Ja, visade helt enkelt inget intresse för någon annan, vilket man borde göra när man går till en föräldragrupp. Men jag tänkte inte mer på det, man behöver ju inte umgås på fritiden tänkte jag. Vi fortsatte att synas på föräldragrupper, men jag kände dock likadant för henne men klickade däremot med den andra tjejen som är inblandad, så vi valde att ses på fritiden och gå på en annan föräldragrupp. Tanken slog mig aldrig att vi var tvungna att fråga Love, för vi hade ju endast träffats ett par gånger. Love däremot tog väldigt illa upp av att vi sågs utan henne och tog upp det med oss och sa att hon kände sig utanför för att vi träffades utan henne (Love hade bland annat frågat mig vid ett annat tillfälle om vi skulle ses, men just den gången hade jag andra planer, men detta tog Love också upp och tyckte det var dåligt av mig och trodde inte att jag ville vara med henne). Vi sa att det inte var med vår avsikt, men detta fortsatte tyvärr. Flera gånger efter vi träffats på föräldragruppen så började Love ifrågasätta oss, undrade om vi inte tyckte om henne, undrade om hon gjort något fel. Vi förstod då ingenting, för ingenting hade ju hänt, vi hade bara träffats utan henne men inte med avsikt utan bara för att vi trivdes väldigt bra ihop. När vi sedan hade träffats på en föräldragrupp, pratat spelat pingis (jag, den andra personen och Love) och fikat så valde jag att gå en promenad med den andra personen och hennes pojkvän istället för att gå samma väg med Love till tunnelbanan. Det gjorde jag endast av den anledningen att jag ville fortsätta vara med den andra personen och hennes pojkvän, vi hade mycket gemensamt att prata om. Det hade alltså inte med Love att göra, men det trodde hon även denna gång. Så igen så började hon ifrågasätta det jag valde att göra och denna gång brast det för mig (när man ständigt blir ifrågasatt blir man tillslut arg)... Jag förklarade att hon inte var min typ av person men att det inte var anledningen till att jag inte valde att gå med henne. Minns inte allt som sas, men antagligen många ord som inte borde ha sagts från bådas håll. Detta slutade i alla fall med att Love gick och pratade med den ansvariga på denna föräldragrupp som vi gick på, så hon valde att ha ett samtal med oss. Vi fick ännu en gång då förklara att vi inte kände att vi klickade som personer, men att vissa saker vi sagt antagligen var fel av oss, men mycket sas i stundens hetta. Inget mer med det, vi kände oss dock rätt illa till mods, vi är faktiskt vuxna och behöver inte en fjärde vuxen person som reder ut saker åt oss, vi kände oss även orättvist dömda då vi först och främst endast svarat på det Love ville ha svar på och det var att vi inte ville vara mer än bekanta med henne och träffa henne på föräldragruppen.
Jag kan tyvärr inte minnas allt i detalj, men jag började i alla fall reagera på att Love gjorde väldigt liknande inlägg som mig och den andra personen och när detta hänt x antal gånger så skrev jag ett inlägg i min blogg om det och sa att jag ansåg att hon var fantasilös och att hon borde komma på något eget, nämnde ALDRIG något namn. Men snabbt så var Love där och tog direkt åt sig, vilket jag tycker säger en del om henne. Hon skickade ett väldigt otrevligt sms och hela cirkusen var igång igen. Love valde då att skriva ett lösenordsskyddat inlägg om oss, mig och den andra personen, där om nämnde våra namn och även den andra personens barn. Efter detta började jag att få massa hatkommentarer i min blogg om att jag var en dålig mamma, mitt barn var det fulaste dom sett, jag var störd och mycket mer. Jag har aldrig fått en enda elak kommentar innan detta, så det hade ju endast att göra med att Love skrivit detta inlägg. Hon valde även att länka till min blogg hos en tolvårig tjej som har blogg, som genast började skriva saker om mig och gjorde inlägg om mig i sin blogg, helt utan att veta nånting om mig överhuvudtaget. Detta tycker jag är så fel som det kan bli. Hon pratade även om oss med andra personer i vår gemensamma föräldragrupp, vilket också är fel för ingen annan hade ju med detta att göra och det gjorde hon antagligen för att få dom på sin sida.
Sen är minnet lite suddigt igen, men om jag inte minns fel handlade nästa sak om blöjor. Love hade av någon anledning skrivit in den andra personens namn så hon skulle få gratis blöjor. Den andra personen hade inte hunnit svara på mailet hon fått angående det och Love ringde upp henne, hon satt då i ett möte och kunde inte svara. Love blir då arg, skriver en arg kommentar i hennes blogg om att hon förstör för dom andra om hon inte hör av sig och massa annat. Den andra personen svarade då och skrev att hon inte hunnit, men nu hade hon svarat på mailet och hon hade inte svarat i telefon pga att hon satt i ett möte, men hon var tacksam för blöjorna...
Efter detta hände det ingenting förrän Love skickade ett otrevligt mail till den andra personen där hon sa att hon var jävligt otacksam för att hon inte tackat för blöjorna, vet inte allt som skrevs, men många ord från bådas sidor som inte borde ha skrivits. MEN, vad hade hon egentligen för anledning till att vara tacksam? Love hade en kort tid innan skrivet ett inlägg om henne (oss) där hon även nämnt hennes dotter, hon hade ju trots allt inte bett om dessa blöjor och faktiskt skrivit ett tack i kommentaren hon skrivit tidigare. Nu var hela cirkusen igång IGEN! Det slutade med att vi stötte ihop med varandra på stan här om dagen, två av tjejerna hon var med som är gemensamma vänner till oss kom fram och konfronterade oss (den andra personen) om dessa mail som hon och Love skickat till varandra. Love hade alltså ännu en gång valt att ta upp detta med andra som inte hade med saken att göra, vi förklarade oss och dom förstod nog bådas sidor. Vi fick även då höra att det var någon annan mamma som pratat illa om den andra personen, utan att ens känna henne. Love och hon hade tydligen på något sätt kommit in på henne när dom träffats på ett lekland. Den andra personen tog otroligt illa upp, hon har aldrig tidigare blivit talad illa om och blev uppriktigt sårad. Jag valde då att skicka ett sms till Love där jag bad henne sluta prata/skriva om oss med andra, ingen annan hade med detta att göra. Vi ville helt enkelt ha ett slut på detta. Love påstod då att hon endast pratat om detta med tre personer, vilket hur som helst är tre för mycket. Jag valde att inte svara på detta sms då jag sa att hon inte behövde svara, jag var inte intresserad av att höra vad hon hade att säga utan ville bara att hon skulle sluta prata om oss. I morse när jag loggade in på msn så började Love självklart skriva igen och ta upp allting. Vi kom ingenstans och jag sa flera gånger att det enda vi vill är att hon slutar prata och skriva om oss, vi vill inte ha med henne att göra. Inget mer om saken! Efter det så kommer först inlägget under upp och sedan detta videoinlägg. Jag vet inte hur vi ska göra för att få fram att vi INTE vill ha mer med detta att göra. Väldigt tröttsamt att hon envisas med att fortsätta och prata om oss. VI blir orättvist uppfattade och självklart väljer alla att tro på henne då dom endast hör hennes sida.
Det här var det enda jag ville ha sagt, så ni som kommenterar om att vi ska känna oss små med mera kan ju tänka om. Det är inte vi som startat detta, vi valde endast att inte umgås med Love och det gillade hon inte. Punkt slut.

PIZZA :) ÅHH

Idag ska vi äta pizza, jag har precis beställt från pizza.nu
Ska bli så himla gott, jag har fått någonslags craving på pizza hela dagen... ska bli gott
Jag beställde en pan pizza som heter USA och den består av Tomatsås, skinka, salami, oxfilé, fläskfilé, mozzarella, bearnaisesås och Daniel beställde den som heter American med Salami, Tomatsås, Mozzarella, Lök, Jalapeño, Feferoni.

Asså detta blir den sista gången på länge vi kan äta pizza, de är ju rätt mycket pengar för en måltid. 155 kr med hemkörning för två pizzor. Men ibland så får man unna sig lite pizza. Är de någon som tänkt på hur många gånger jag sa eller nämde ordet "Pizza" i detta inlägg? Ja ganska många... jag är SUGEN PÅ PIZZA...

Åhhh..tjockis Love:(

Klara upp allt lite i en videoblogg

Dagens blogg:

Dagens blogg: Denna brud är super cool, rolig och fånig på en och samma gång. Hon har exakt samma humor som jag. Vi är lika skruvade båda två. Hon bor med sin sambo Staffan och deras lille Wilgot i en lägenhet i Orminge(en bit utanför stockholm).Hon fyller 22 år i år och heter Denise. Hon är ett jätte härlig tjej men båda fötterna på jorden, händer då och då att hon flyger iväg lite men vem gör inte de ;)? 
Hon skriver kanske 2-4 inlägg om dagen ibland bombar hon bloggen med två inlägg på 10 minuter heheh nej men allvarligt den är bra uppdaterad. Hon har mycket bilder och hon fotograferar gärna. Wilgot är 3 månader gammal och en supercool grabb, han är kompis med Oliwer. Så denna blogg ska ni verkligen besöka. Hon har även lite tävlingar då och då.
Här kan du titta in hennes blogg


                                                   Denise och hennes älskade Staffan

Folk känner inte mig.. arg, ledsen förvirrad

Folk som tror sig känna mig och veta vem jag. Folk tror sig kunna döma och göra föruppfattade meningar som de vill. Fine säger jag, tro att du vet vad jag ägnar min tid åt och tro vad du vill. Men säg aldrig att du vet, för folk vet oftast ingenting om mig. Men de finns folk som känner mig, som kan säga "Jag känner henne". Och vem är jag som person? Jo jag är det här, de du ser men mycket mycket mera.

Jag är helt enkelt mig själv till 100 %
Tyvärr har jag rätt lätt att bli missuppfattad eller att folk ofta dömer mig lite för fort. När tycker du att man känner någon? För mig tar de ett tag, kanske flera flera månader kanske till och med år. Man kan göra en uppfattning men man måste kunna ändra den uppfattningen för ibland stämmer inte första intrycken. Jag och som många andra som verkligen känner mig vet att jag är otroligt förlåtande. Jag kan bli sur men jag kan även förlåta, jag är inte långsint och jag glömmer lätt. Jag är inte vad man kallar en som "ältar" problem utan jag vill lösa problemen och gå vidare. Men för nått år sen var jag lite mer explusiv och kunde bli riktigt arg och säga och göra saker i stundens hetta och jag kunna vara riktigt omogen. Men nu har jag barn och jag är mamma så den stilen passar inte längre, folk skulle undra vad jag var för människa om jag slängde ur mig saken som "döda, äckel och hata" osv. Jag försöker vara ödmjuk emot alla och ge alla en chans, jag hatar när folk känner sig ledsna eller utstötta. Jag är en vad man kan kalla "robin hood" fast utan pengarna, utan när jag ser någon som är svag då vill jag göra den stark. Jag gillar inte mobbning, jag är extremt emot mobbning och mobbning förekommer ända tills du dör.  Man tror de bara finns i skolor men det finns överallt. Även bland mammor. Sen är jag snäll, jag tänker på mina medmänniskor jätte mycket och vill dem otroligt väll. Vill nån ha ett jobb då försöker jag fixa ett jobb åt den, vill nån försöka hitta en lägenheten då håller jag utkik efter en bra lägenhet åt dem. De kallar jag vänner, att man bryr sig och går den där extra milen. JAG ÄR VERKLIGEN INTE FALSK, ADLRIG. Jag hatar folk som pratar bakom ryggen och sen spelar som ingenting sen när man träffas. De kan jag kalla äckligt.

Jag är otroligt trött på folk som tror sig känna mig och veta vad jag vill. Jag är otroligt social av mig och de kan ibland uppfattas som att jag snackar med folk för att få folk på min sida, för mig är det bara mitt sätt att ventilera mig. Nu orkar jag inte babla på mera men om de är nån som läser min blogg som känner mig, kan ni ju förklara hur jag är för folk som verkar ha fått saker om bakfoten. Hur är jag? För tydligen vet jag inte ens det själv.

ÄNTLINGEN, MIN KÄRA DATOR

Äntligen har jag fått min dator tillbaka, åhh jag är så glaaaaad. Nu kan jag blogga på riktigt igen =D
Jag ska sova nu men först ska min kära älskade sambo göra saft åt mig (L)

Imorgon kommer "Dagens blogg" och allt igång igen. Bilder från bion och mera inlägg. Ska bli kul att dra igång igen på riktigt :) Min kära dator.. åhh IM HAPPY

Kram

Nu blir de bio

Nu drar jag och Oliwer på bio, see you later alligator ;)

Vi är super coola och ska se "Har du hört ryktet om Morgans" 

IDAG SKA JAG HÄMTA HEM MIN DATOR (L) KÄRLEK(L)

KRAM

Barnvagnsbio

Imorgon blir de barnvagnsbio på Söder, kl 11.00 :) Men vi måste vara där klockan 10.00 för att hämta ut våra reserverade platser. Shit va tidigt morgon, så tidigt brukar jag aldrig vara utanför hemmet. Men de ska bli kul, vi ska se "Har du hört ryktet om Morgans" med bl.a Sarah Jessica Parker. Jag har aldrig gjort detta barnvagnsbio grejen förut ska definitivt bli intressant och se hur det fungerar. Spännade, minst sagt.

Så det blir jag, Jessica+ barn  och Cassandra, sen Grynet+ barn och Amanda+ barn, sen kanske om vi får med oss Denise+ barn. Patricia skulle varit med men hon har varit sjuk :( så hon smittas fortfarande...

Har ni varit på barnvagnsbio? Hur funkar de?

KRAM

BARNADISET I BILDER- BILDSPEL

Bilderna har blivit sämre pga youtube.com men de får ni ta ;)

 

DAGENS BLOGG- BODIL- enmynta.se

DAGENS BLOGG:
Hon gästbloggar hos mig, alltså Bodil som skriver bloggen enmynta.se
Hon vann veckans blogg tävlingen hos mig för ett par veckor sen så här är hennes inlägg bättre sent än aldrig.

"Jag vill börja med att säga tack. Tack till Love för att hon låter mig besudla fina blogg med ett av mina inlägg. Tack till alla som röstat på mig. Och tack till alla mina värdiga motståndare. Jag vann, jag är bäst!! Men ni är rätt bra ni med.

En sak har jag insett sedan jag för ett gäng år sedan började blogga. Ju sunkigare, fulare och äckligare jag är, desto fler läsare ger sig till känna. Men, eftersom jag har en vision om en hyfsat seriös blogg om en hyfsat seriös människa och hennes hyfsat seriösa liv så tänker jag inte skriva om räkskalen som står och stinker på min köksbänk sedan fyra dygn tillbaka. Och jag tänker inte skriva om mögelodlingen i avrinningshålet i kylskåpet. Och jag tänker inte skriva om den dagen min son (min Vilhelm, mitt allt, mitt livselexir) skurade golvet med toalettvatten.

Nej, för ovanlighetens skulle tänker jag skriva om något viktigt. Det här blogginlägget vill jag tillägna Victor, som den 14 april 2008 lämnade jordelivet på tok för tidigt. Jag har läst Victors mammas blogg i ganska precis ett års tid. Hennes ord har berört mig massor, och tårarna rinner ofta. Mycket mörker och hopplöshet, glimtar av hopp och oändligt mycket kärlek. När Victor dog var han precis lika gammal som Vilhelm är nu. Det är smärtsamt att tänka på, att en liten person så fylld med livsglädje, glada leenden, upptåg och bus kan försvinna. Det går inte att föreställa sig. Till minne av Victor har en insamling startats, i skrivande stund har den kommit upp i smått otroliga 322 095 kronor.

Ta vara på varje dag, varje minut. Lev i nuet, njut och var tacksam över vad du har! Jag är inte alltid bra på det, men tack vare Victor, den starkaste stjärnan av dem alla, så har jag blivit oändligt mycket bättre på det.

Bodil - enmynta.se"

Föräldraträff/ mensvärk

Jag har gått runt och trott att jag varit gravid igen, jag har haft teckena illa mående och svullen mage och otroligt trött har jag varit och sen att brösten har varit lite svullna... så imorse fick jag den efterlängtade mensen, lingonveckan, tant röd, röda niagrafallet ja ni fattar. OJ OJ sitter här med mensvärk som står härliga till.
Så jag hade helt enkelt PMS.

Nu klockan 13.00 ska jag och Oliwer vara på en föräldraträff i Högdalen, på barnadiset. Ska bli jätte kul och mysigt. Träffa massa mammor, nu är jag ju ett år äldre också. haha

Sen har jag ju en massa massa massa att ta igen nu under de 2-3 dagar jag har varit off från datorn. Jag ska lägga upp "Dagens bloggar" och massa mera bilder från dopet. Oj oj oj vad jag har att stå i.
Och i helgen då flyttar vi och jag ska bestämma mig om jag ska hyra ut lägenheten vi bor i nu eller säga upp den helt. Jag ska titta över massa pappersarbete och jag ska skicka tackkort till alla som kom på dopet. Ja rent ut sagt ett helvete massa att göra haha =)

Men en sak i taget, duscha och sen åka på föräldraträffen allt annat får vänta ett litet tag till.

KRAM

Avslutar med en bild på mitt charmtroll

Blandade dopbilder del 1 SMAKPROV

Bilderna är lite utsprida men de är ialla fall bilder:) Inte i rätt ordning kommer betydligt mera bilder imorgon, detta är ett smakprov

Anders(daniels styvpappa han med skägget) och Henke sjunger på dopetKyrkan utanför


Gudmor Aida och lilla dopbarnet Oliwer


Kyrkan innuti


Jag


Min kusin Bella, Syrran Linn, jag och kusin Dompan och lille Oliwer


Oliwer och prästen (lejonkungen stuck):)


Linn häller upp dopvattnet


Oliwer blir välsignad (Gudmor och Gudfar Aida och Dennis)


Skönsjungade mamman och pappan


Vi kommer in i kyrkan


Gudmor Aida och Oliwer innan dopet

DENNA KAMERA FICK JAG CANON EOS 450D -VACKER

Ingen dator

Min dator är hemma hos mina föräldra och därför blir de inga bra inlägg och bilder förrens tidigt ikväll eller imorgon, jag får abstinens snart :S JAG MÅSTE BLOGGA, jag får ångest när jag tänker på hur dålig uppdateringen har varit...

Jag är ledsen men så fort jag får tag i min dator så jävlar :)
Hoppas ni förstår

KRAM

Tack för kommentarena och en underbar dag!!

Tack för alla grattis-kommentarer och liknade, så roligt:) Dopet gick SUPER BRA :) Det var så vackert och fint, Oliwer sa inte ett ljud. Han bara skrattade och log emot prästen och ja helt underbar var han =) Så stooolt över honom, kommer skriva mer info om dopet imorgon och så vidare.

Min födelsedag var också underbar jag fick så mycket fint. Jag fick en helt underbar systemkamera från Canon av min mamma, pappa, syrra, mormor, morfar, farmor, farfar, faster+familj, mostar+familj och morbar+ familj..helt underbar var den :) Den får ni se mer av imorgon :) Sen fick jag lite euro av Daniels mamma och Anders och Daniels Pappa+ Madde till resan i Maj :) Och sen fick jag en vacker klocka av Aida och Johan och ett vackert armband av Elise+ familj

HELT UNDERBART

Skriver mera imorgon och då kommer även bilder. Kyrkan var helt otroligt vacker ska ni veta.

KRAM PÅ ER

JAG FYLLER ÅR IDAG =)

JA MÅ MIG LEVA JA MÅ MIG LEVA JA MÅ MIG LEVA UTE HUNDRADE ÅR ... NU ÄR JAG 20 ÅR GAMMAL...GRATTIS MIG!!!


20 år gammal WIEE

Sry

Har haft så mycket med dopet så att jag hinner inte blogga idag. Men imorgon så försöker jag slänge upp något efter dopet. Jag fyller ju 20 år imorgon :) WIEEE
Min födelsedag och dop på samma dag, underbart!!

Hörs då :)

kram Love

NOMINERAD 2009:s GRAVIDBLOGG

familjebloggarna.se  (mlish@familjebloggarna.se) om Dagens blogg:

Grattis! Du är en utav dom nominerade till 2009:s Gravidblogg! :)

Tipsa gärna dina läsare om detta!
http://familjebloggarna.se/2010/01/family-blog-awards-2009/

Mvh Familjebloggarna.se
IP: 79.136.44.46


Titta vad jag fick för kommentar när jag loggade in på bloggen...WTF
JAG, LILLA JAG ÄR EN AV DE TRE NOMINERADE TILL 2009:s Gravidblogg
HERREGUD ..GUD VA GLAD JAG ÄR =)

Så nu måste ni läsare se till att rösta rösta rösta på mig.

Varför ni ska rösta på mig som 2009:s gravidblogg är att jag är den ända bloggen som har videobloggat om min graviditet varje vecka. Visat mina trosor varje gång och flashat både de ena och de andra. Jag har delat med mig av min graviditet i bilder och text. Det är därför ni ska rösta på mig!!! :)

Läs mer om detta HÄR 

Röstningen avslutas den 20 Januari. Tänk på att jag fyller 20 år på Söndag detta kan vara eran fördelsedagspresent till mig. (L)Dagens blogg

Dagens blogg: Denna tjej fyller 21 år idag och därför så får hon denna plats som "Dagens blogg". Hon heter Denice och bor en bit utanför Stockholm i Tyresö. Hon bor i en 3:a tillsammans med sin sambo Tim och deras gemensamma son Hampus. Där bor även mormor Eva och deras två hundar Kitty och Lizzy. Denice och Tim blev tillsammans den 25/2 2008 och deras son föddes 11/4 2009. Hon skriver kanske 1-3 inlägg om dagarna och de handlar till mestadels om deras vardag tillsammans. Idag fyller hon som sagt 21 år, så passa på att gratta henne.
Här kan du besöka hennes blogg


Oliwer torrsimmar och jag asgarvar åt stackarn =P

Jag kunde inte låta bli att skratta när Oliwer helt plötsligt börja göra dessa moves.
Jag tycker de hysteriskt roligt. Så skit i min fåniga berättarröst och titta på Oliwer ben istället ahaha

 

Älskar dig mamma- hyllar min familj

Jag vill bara ge en ros till min mamma. Den mest underbaraste mamman som finns. Hon kan ibland lägga sig i lite för mycket i hur jag tar hand om min son och hon vill gärna hjälpa till. Ibland så skäller jag på dig mamma men jag älskar dig otroligt mycket. Du är mitt största stöd, du är det jag alltid vänder mig till.
Du är bäst !!!!
Hela min familj är bäst inkl. min nya familj Daniel och Oliwer. Jag kan säga såhär jag har de bästa människorna runt mig. Min pappa betyder också jätte jätte mycket för mig. Han är min pappa, och jag ser upp till honom. Han är så duktig och akademisk.

Min mamma fick mig när hon var 19 år, fyllde 20 ett halv år efter jag föddes. Hon och jag har en jätte bra relation, som bästa kompisar och som mamma och dotter. Hon är otroligt duktig och snäll människa.
Hon är född 1970 och har två barn, mig och min lillasyster på 16 år.
Mamma jobbar som säljare på det stora amerikanska företaget IBM

Snart fyller jag 20 år och jag har också barn, min son.

Min pappa var 23 ungefär när jag kom. Född 1966 och jobbar som civilekonom.
Han har som sagt samma barn som mamma ;) Syrran och jag.
Han är en gammal fotbolls målvakt men valde att börja plugga och satsa på de akademiska istället när han blev 30 år ungefär.

Syster heter Linn och är 16 år gammal. En skit jobbig,störig tonåring men världens underbaraste tjej. Men vilken tonåring är inte störig emot sin stora syster ibland ? hehe inte många
Annars är hon är en urgullig och glad människa. Pluggar gör hon på Fryshuset första år på gymnasiet.
Född 1993 :)


Min familj i bilder :

Jag och Linn
Linn och Mamma


Mamma och OliwerPappa och Linn


Dagens blogg

Dagens blogg: (en liten kändare blogg) Denna blogg drivs av Anna som har gjort min bloggdesign. Hon är ett jätte go tjej från Sundsvall. Hon fick en son tillsammans med sin sambo Daniel den 15 Juli 2009. Han fick namnet Elis, Elis kom 16 dagar efter beräknad födsel. Hon är jätte duktig på att tipsa om olika saker som kläder, mat, inredning och annat roligt.
Hon publicerar alltid recept när hon har lagat något på bloggen, så behöver du inspration så har du hittat en bra blogg att läsa. Sen är hon en j*vligt bra bloggdesigner. Hon har bl.a gjort min som jag har just nu.
Hon är 21 år gammal och hon beskriver sin blogg/sig själv såhär " Mammaledig med Elis, Matfantast, Kaffe är gott. Goda middagar & långa duschar är en vardags lyx. Träffa vänner över en fika eller två. Drar vagnen och lilleman sover sött. Njuter till fullo av livet som mamma och bakar gärna om de är dåligt väder. Målar tavlor. Pysslar. Pillar design. Film. Foto. Shopping är också trevligt. Myser gör vi hela dagarna"
Hon är otroligt kreativ. Här kan du läsa hennes blogg 


Här är Anna som driver bloggen

Ett år sen vi fick beskedet...åhh(L)

 

Ett år sen vi fick beskedet, ett år sen allt vändes upp och ner, ett år sen jag blev den lyckligaste tjejen på jorden, ett år sen jag gjorde testet. Herregud det var ett år sen jag fick reda på att jag bar på den dyrbaraste skatten i hela världen och jag visste redan då att jag skulle vänta på dig och ta hand om dig för all evig framtid.
Kommer aldrig glömma 14 Januari, aldrig!!!!

Förlossning

Satt och titta på bilderna från förlossningen och jag kunde inte låta bli att gråta. Jag är så stolt över min son så att jag spricker. Han är den vackraste skapelsen jag sett i mitt liv. Hans näsa är perfekt, hans öron, ögon, kinder, panna, huvud är perfekt och hans ben, armar och mage är perfekt. Allt är perfekt, han är perfekt.
Min förlossning var inte lätt men herregud va värt de var.. allt var värt det!!
Han är mitt livsglädje och de är sjukt att veta att han är min och Daniels son..herregud vi har skapat honom.
Jag minns när de la honom på mitt bröst, han var alldeles mjuk och varm..otroligt varm och lite kladdig. Jag såg bara hans huvudform och jag vill se honom, min son. De bar upp honom så jag fick se honom och shiiit jag blev kär. Han var välskapt och otroligt söt.
Imorgon är det exakt 1 år sen jag fick reda på att Daniel och jag skulle bli föräldrar.

Här är lite bilder som får mig att minnas.

Här är jag i vecka 36+5

 Mitt graviditetstestOliwer på BB, så sööööt

Tre genrationer; Jag, Mamma och Oliwer


Precis när jag fick upp honom på bröstet
(känsliga bilder)Bajsa med öppen dörr?

VARNING ÄCKEL FRÅGA VARNING ÄCKEL FRÅGA

Bajsar ni med öppen där hemma?
Ja de är faktiskt min fråga. Jag har lite nudist i mig så jag kan gå runt naken hemma utan att de är any problemas liksom och jag bajsar och kissar med öppen dörr. USH VA?
Nej men jag känner mig ensam annars.. Okej då lite äcklig är jag väll dåååååå

Okej jag bajsar ju inte precis med öppen dörr när jag är på resturang det skulle ju vara lite knäppt..

Jag - Tja... vad tänkte du beställa då? Köttet här är suveränt ..
Resturanggäst - Ehh jo okej!!
Jag - Jo och här sitter jag och bajsar..vilken slump
Resturang gäst - Mmmm
*Stön och pust*
Jag - Nej nu har man lämnat av barnen vid poolen, ska bara spola!!

Nej inte precis sådär utan mera hemma med din sambo eller familj. Hur är de?
Jag är inte pryd för 5 öre..är du?

Så bajsar/kissar du med öppen dörr hemma?

Lånande denna från google.com

Dagens blogg

Dagens blogg: Denna tjej är en gullig tjej. Hon är ungefär lika gammal som mig och är tillsammans med Jonathan 20 år. De fick en son tillsammans den 11 Augusti som fick namnet Melker. Den 12 december 2009 blev den lilla familjen inlags på sjukhuset, Melker mådde dåligt. Melker hade fått njurbäckeninflammation. Men han blev frisk och nu lever familjen på som vanligt. Hon skriver minst ett inlägg varje dag och är en bra bloggare.
Här kan du läsa hennes blogg

Föräldraträff nummer 3 - ÄNDRING

Vi ska inte träffas på Waynes coffee längre utan vi kör på ett annat lekland istället.
Vi ska åka till Barnadiset, och Barnadiset ligger i högdalens industriområde och är ett jätte skoj ställe.
Där får vi alla plats och barnen får chansen att springa av sig. Barn under 1 år går gratis och föräldrar med.
Om man vill betala för sitt barn så kostar de 60 kr om barnet är 1-3 år gammal.

Vi träffas den 19 Januari klockan 13.00 på Barnadiset.


Lättast att titta dit är följande;

Vi finns på Stallarholmsvägen 31 i Högdalens industriområde i Höganäshuset.
Med Tunnelbana: Tunnelbanestation Högdalen och 5-10 min gångväg. Tag vänster när ni kommer upp från tunnelbanestationen och gå igenom Centrum. Passera övergångstället och gå rakt fram igenom bostadsområdet, korsa Trollesundsvägen. Forsätt rakt fram och gå igenom grönområdet. När ni kommer till industriområdet tag till vänster och ni befinner er på Stallarholmsvägen. Gå ca 300m och ni finner oss på höger sida - nr 31.
Med Buss:
Buss 172 (Från Högdalen i riktning mot Skarpnäck och från Hökarängen och Gubbängen riktning mot Högdalen) stannar precis utanför porten - hållplats Kvicksundsvägen.
Med bil:
Magelungsvägen:
Sväng mot Högdalen och ta första vänster in på Harpsundsvägen. Följ Harpsundsvägen tills den tar slut och du kommer fram till en T-korsning. Tag till vänster och efter 30m vänster igen. Efter bara 10m finner ni vår besöksparkering uppför backen.
Örbyleden:
Sväng in vid Högdalens industriområde. Åk rakt fram och efter ca 200meter ser ni en stor tegelbyggnad som står Höganäshuset på och i den byggnaden finns vi.

Parkering utanför entrén och till vänster om entrén uppför den lilla backeSåhär står de på deras hemsida om leklandet.

"Det här är Barnadiset!

Hos oss får barnen träna motoriken i olika klätter- och balansaktiviteter med svårighetsgrader anpassad efter olika åldrar ( 0-12 år). Barnen får motion genom att springa omkring (försök få dem att gå!) på våra öppna ytor som är vadderade så att de inte slår sig när de faller omkull.Se barnen rulla runt i ett av våra bollhav med cirka 50 000 bollar.Medan dina barn leker kan du självklart ta med dig din dator och surfa gratis på vår trådlösa internetanslutning samtidigt som du fikar eller äter något gott från vår servering.Varmt välkommen önskar:
Daniel, Denny & Micke med personal."

Kommer
Jessica
+ barnen Nellie och Oliwer
Cassandra+ Josefin
Ruby+ Milo
Tossan+ hennes dotter+ bebisen i magen
Diana+ hennes dotter  

Johanna+ Majken
Anna+ Isabel och Antonio(familjeliv nick;AnnaT)
Emelie+ Theo
Sanna+ Emilia

Kommer inte

Abort?!?

Sitter och tittar på ett program på kanal 9, de handlar om en tjej som är FÖR abort får vara och jobba med folk som är EMOT abort i 30 dagar.
Så här beskriver tv.nu programet
"Amerikansk dokumentärserie från 2006. Avsnitt 5 av 12. Abortion. En kvinna som genomförde en abort för sex år sedan får bo i ett grupphem för gravida kvinnor som drivs av den amerikanska pro-life-rörelsen"
Jag har gjort en abort förut, juni 2008. Jag har aldrig mått så dåligt efter ett val förut, men nu kan jag ju i efterhand säga att jag är glad att de slutade som de slutade för annars hade jag inte haft Oliwer eller haft tid att ta studenten.
Jag kan känna att de är hemskt med abort och jag kan känna att jag tycket allt för många använder abort som något slags preventivmedel och de är fel. Man vet hur barn blir till, varför inte skydda sig då om man nu inte vill bli med barn? Är vi inte smartare än så? Vi människor som skryter om vår intelligens ?
Så hur känner ni??

Tycker ni abort är bra eller dåligt?
Tycker ni inte att de är för många som använder abort som preventivmedel?
När tycker ni att de är för sent för att göra en abort, vilken graviditetsvecka?
Har ni gjort en abort? Hur kände ni efter åt?

Oliwer gapskrattar åt mamman sin :)

Visdomsord

Att skratta ofta och mycket är att vinna respekt
från intelligenta människor och tillgivenhet från barn;
att förtjäna uppskattning från uppriktiga kritiker och tåla att
falska vänner sviker;
att kunna uppskatta skönhet;
att se det bästa hos andra;
att få lämna denna världen litet bättre-
antingen genom ett barn eller en trädgårsplätt
eller bättre sociala förhållanden;
att veta att åtminstonde en människa
har andats lättare, därför att du har levt-
detta är att lyckats.


Skriven av Ralph Waldo Emerson
(1803-1882)

Tänk på den där, den är otroligt bra

Dagens blogg

Dagens blogg: Denna blogg är skriven av en tjej också som är  blivande tvåbarnsmamma. Hon heter Johanna och hennes sambo heter Jonas.
De bor tillsammans med deras lilla busiga dotter Minna som föddes den 24 november 2008, hon hade bråttom ut och kom 9 dagar förtidigt.
Nu väntar de deras andra gemensamma barn tills den 11 Juli 2010 om allt går vägen :) Johanna och Jonas har varit ett par sen ungefär 2005. Hon skriver om allt möjligt i sin blogg men mycket är om hennes graviditet.
Här kan du läsa hennes blogg

Mor och dotter

Idag blir det skoj!Idag ska Oliwer och jag på äventyr, roligt va? Vi ska till Andys lekland i sickla köpkvarter och vi ska vara där klockan 12.00 om typ 2 h så det är lite bråttom. Jag ska försöka ta lite bilder och sånt för att sedan visa er hur kul vi hade.
Seee you later ;)

Shiiiiit om 5 dagar så döps Oliwer och jag fyller 20 år. MASSOR ATT GÖRA!!!!!!
Det som är fixat nu är 

Tårta- Check
Musiker till dopet- Check
(Anders och hans polare ska spela och sjunga Marie Fredriksson - Sparvöga)
Dekorationer- Check
Dopklänning-Check
(Min farmor sydde än till Oliwer och broderade in hans namn och datum)
Mat och fika- Check
(Smörgåstårta, pajer)
Pappersdukar-
Kyrkan- Check
(Adolf Fredriks kyrka)
Dopinbjudningarna- Check
(För längesedan klara och skickade)
Lokal till dopfikat- Check


Sen är de säkert mera som jag glömt men de tar vi sen. 

IMORGON FÖRÄLDRATRÄFFEN PÅ ANDYS

IMORGON TRÄFFAS VI KLOCKAN 12.00 PÅ ANDYS LEKLAND I SICKLA KÖPKVARTER
MITT TELEFON NUMMER KAN NI FÅ OM NI MAILAR MIG
love.nordgren@hotmail.com

Jag uppdaterar listan lite, vi syns imorgon ;)

ANDYS;
Är stort och luftigt och man får plats med många barnvagnar. Jag rekomenderar att man tar med sig något att käka med det finns Waynes coffe där och även Willys precis nedanför. EDT: JAG VET ATT MAN EGENTLIGEN INTE FÅR TA MED SIG EGEN MAT IN DÄR SOM ATT JAG HAR JOBBAT DÄR TIDIGARE HEHE MEN DE ÄR SVINDYRT MAN FÅR VÄLL GÅ UTAN FÖR INGÅNGEN OCH ÄTA I VÄRSTA FALL

Hur du läst kommer dig söker du på sl.se och då ska du gå av vid Sickla köpkvarter. Eller åker till Nacka station med bussarna från Slussen eller saltsjöbanan också nacka station. Några frågor så är de bara att fråga mig.

Barn under 1 år kommer in gratis med vuxen men de är ju bara att säga att barnen är under ett år. Det gjort vi sist hehe. Det finns chans för barnen att leka av sig och för oss "vuxna" ;) att snacka och socialsera med varandra. Toppen kul.
Och vi tänkte köra träffarna var tisdag från och med nu.

Så nu är de bara att säga till om ni vill komma eller inte.

Föräldragruppsträff den 12 Januari klockan 12.00 på Andys lekland


Kommer

Jessica+ barnen Nellie och Oliwer
Denise & Staffan+barnet Wilgot
Cassandra+ Josefin
Patricia (gravid)
Matilda + Mercedes och bebisen i magen
Marie + Elsa(familjeliv)
Johanna + Majken och ev Svea(familjeliv)
Anna+ Isabel och  ev Antonio
(familjeliv)
Therese(gravid)
Miku & Sara-Li (familjeliv)
Jenna+ Viggo (familjeliv)
Mikaela+ Vincent (familjeliv)
Ruby+ Milo
Emelie+ Lukas (kompis till Ruby)
Nicole+ Chloe
Monica- Felice
Jag+ OliwerKommer inte

Bild lånad från andyslekland.se

Friska blåbär...skööönt

Satt och slö tittade på TV när reklamen för Skånemejeriet kommer upp.
Det gör reklam för sin nya "Vaniljyoghurt Blåbär"

Och då säger reklamrösten bl.a

- Med friska blåbär

Jag tänker då HERREGUD va skönt att de är friska, phuuu nu kan vi slappna av blåbären är FRISKA HALLELULJA  Vem vill ha sjuka blåbär liksom?Äkta Vanilj Blåbär
Skånemejeriets nya yoghurt med FRISKA blåbär
Åhh va sköönt

Dagens blogg:ar

Som att jag inte skrev "Dagens blogg" igår så blir det bubbel(macka) idag.
Enjoy

1 Dagens blogg: Detta är en tjej som precis fått en liten son den 9 december. Han fick namnet Levi och de är så stolta över honom. Levi fick en jobbig start i livet, han syresätter sig dåligt och nu är det väldigt övervakade av läkare osv. Lilla familjen är hemma på permission och det verkar bli bättre med stackars Levi.
Denna tjej heter Sofia och hon är en otroligt go tjej, aldrig träffat henne på riktigt men hon började följa min blogg för länge länge sedan och nu har hon äntligen fått sin egen lilla stjärna.
Hon är förlovad med sin sambo och hon verkar ha sin familj runt om kring sig. Jag önskar lilla Levi att han blir frisk snart så att den lilla familjen kan få slappna av lite. Här kan du läsa hennes blogg 

                                                        Sofia och Joel 
                                        De stolta föräldrarna till sonen Levi
2 Dagens blogg: Oj oj denna tjej eller familj tycker jag väldigt mycket om. Hon går i min föräldragrupp och på samma öppna förskola som jag. Hon är en ärlig och rak person med fötterna på jorden. Hon har en uuuunderbart söt dotter som heter Josefin tillsammans med hennes sambo som hon kallar "C"=Christofer) på bloggen. Och igår bröt denna "C" stortån efter att ha sparkat på Cassandras ja hon som äger bloggens smalben..wawaaaa inte smart.
Ialla fall denna tjej är 21 år och dottern Josefin är 1,5 år sedan den 3 januari i år. Hon kan göra bloggdesigner och hon jobbar som återförsäljare åt barnklädmärket "Mykidoo". Hon och hennes lilla familj bor tillsammans i en lägenhet i haninge. Och de har precis fått en ny lägenhet också i haninge som de flyttar in i den 1 Februari..så himla kul för dem :). Här kan du besöka hennes blogg
 

Josefins kyssandes föräldrar
Cassandra och Christofer


 

 

Imorse gjorde vi slut..igen

Asså jag och min kille Daniel har något så sjukt konstigt förhållande ibland.
Vi(jag) liksom hotar varandra med att vi gör slut hela tiden.
Som imorse..

Klockan är kanske 06.45 (Daniel börjar jobba 09.00 och går upp 07.45 typ)

"Oliwer skriker och vill ha mat"
Jag - Daniel Oliwer vill ha mat gå upp och gör en flaska
Daniel - Nej varför gör du inte det själv? säger han med trött morgonröst
Jag- Du gör aldriiiiig nått!! rusar ut ur rummet och hämtar flaskan och kommer in igen och smäller igen dörren
Jag- Gå upp nu Daniel och gör flaskan
Daniels alarmklockan ringer och Daniel rycker åt sig flaskan och fnäser
- Jävla dum är du, jag gör alltid flaskan
Jag - Jahaa men jag gör slut, jag pallar inte att du bara klagar hela tiden
Daniel- Jaha okej
Jag - Mmmmmm jag ringer mamma och ber henne hjälpa mig med grejerna
Daniel- Okej gör de

Och sen ringer Daniel från jobbet

Daniel- Du jag fick lägenheten men hur är de nu..är vi tillsammans eller inte?
Jag- Jag älskar dig ju
Daniel- Ja jag älskar dig med men sluta säg att vi ska göra slut hela tiden dååååå
Jag- Okej, förlåt!

hahah hur knäppt är det(jag) inte...

 

Älskar "I en annan del av Köping"

Så jävla härligt program och härliga människor. Det uppskattar livet små mirakel. Åhh mys på dem

Mats fick frågan...
- Har du många blommar hemma?
- Ja..platsblommor

- Det är jobbigt och jag får hjälp att mangla
- Brukar du mangla?
- NEEJ INTE MANGLA, vika

Intervjue killen får knock varje gång. Älskar "I en annan del av Köping" 

Hahha klockrent

Oliwers pappa..

Ni har ju sagt att ni vill se hur Oliwers pappa ser ut och jag försökte att vara en riktig paparazzi igår när vi var på IKEA jag smög i buskarna och bakom sängarna, jag hoppade fram bakom varje hörn men han är så svår fotad.
Han är som en snabb ödla när kameran kommer fram, han är snabb som en vessla. Gammal hockeymålvakt som han är så han har för snabba reaktioner ibland så ..men jag försökte

Här kommer resultatet
Jag kallar min fotografering och kollage
"The baby dady "

(Ett misslyckat försök, han försökte prata om resturangen vi gick förbi. Fan
Men Oliwer var ju söt så )(Lite bättre försök, halva ansiktet och lite av Oliwers hjässa)


(Den bästa bilden jag fick var i hissen på Ikea men jag är inte nöjd,
 jag ger inte upp och jag ska få bättre bilder. En dag, en vacker dag)


UPPDATERING VAD SOM HAR HÄNT

Dagens blogg

Dagens blogg: Denna blogg är redan känd, en superkänd morsa. Hon är en eller hon verkar vara en super awesome person. Hennes son är född på samma dag som min. Hon är en härlig människa och hon bjuder på sig själv. Ni har säkert redan besökt hennes blogg flera gånger men jag tycker den är klockren. Just därför vill jag ha denna blogg som dagens blogg idag och framföra hennes blogg lite till. De kanske finns någon där ute som inte läst hennes blogg. Hon heter Spidermama och driver bloggen Spiderchick. Hennes sambo är en "rockstjärna" kanske man kan kalla honom, spelar i bandet Ammotrack som jag precis lyssnade lite på spotify och de lät rockigt haha ;) Men besök hennes blogg vet jag. Hennes humoristiska sätt att skriva på och hennes klockrena kreativa sida bara klingar fram i inlägg efter inlägg. Ni blir säkert beroende ni med. Här kan du besöka hennes blogg.


Spidermama


RÖSTA PÅ MIG ..om ni vill

Familjebloggarna är en blogg som många av er kanske läser och som jag har som länk på min blogg. Nu håller de på nominerar bloggar till deras Family blog awards. De har kategorierna :

(♥ Årets Gravidblogg)
♥ Årets Mammablogg
♥ Årets PappabloggMEN TÄNK SÅHÄR INTE MÅNGA GRAVIDBLOGGAR SOM HAR EN VIDEOBLOGG FÖR VARJE VECKA..SÅ JAG KANSKE FÖRTJÄNAR EN RÖST ELLER TVÅ BARA FÖR ATT JAG GJORDE DE HAHAHA DONT YOU THINK ;)


Och att vara en pappablogg är svårt för mig men om ni har gillat mig blogg och gillar min blogg så får ni gärna nominera mig i vilket kategori ni vill. Hoppas ni röstar på mig :)

HÄR RÖSTAR NI(TRYCK PÅ BILDEN)

Hur går man ner i vikt utan att kliva utanför dörren

Snälla hjälp mig med hur jag kan gå ner i vikt utan att ens gå utanför dörren. Jag börjar hata mig själv, jag blir äcklad av mig själv när jag ser mig i spegeln... de är inte jag.
Alltså jag har väll aldrig varit någon snärt, liten tjej men jag har ju spelat handboll så jag har alltid varit fit.
Men nu är jag bara...säckig. Jag är en stor påse mjöl. Jag brukar skämta om det men jag mår seriöst dåligt utav de. Mina tuttar har ju aldrig varit stora men nu när man var gravid och ammade så hade man ju riktiga fylliga bomber men ja nu är de tomma julgransstrumpor som jag brukar säga. Asså jag ångrar inte att jag fött barn och burit på Oliwer men jag hade gärna fått tillbaka min kropp, jag hade ialla fall inte klagat ifall jag imorgon vakna upp med samma kropp + brösten man hade när mjölken runnit till.

Mina lår...oj oj oj ush ush ush ..de är stora som hus. Jag vill verkligen gå ner lite i vikt. Kan ni hjälpa mig, hur gör jag det utan att behöva gå ut? Jag menar jag har ju Oliwer att ta hand om och kan inte riktigt tänka på mig själv så mycket. Jag älskar Oliwer och skulle offra min kropp för honom vilken dag som helst men jag ska ju till Grekland i maj och då vill jag ju vara en MILF och nu är jag bara en MIDLF+ Mother I don`t want to fuck hahah

HELP ME, ANNA SKIPPER HJÄLP MIG!!!!!
ANNA ANKA ska jag käka brosk? hahha


Jag innan Oliwer, innan min älskade baby Oliwer

Dagens blogg

Dagens blogg: Detta är också en tjej som skriver. Hon är också en mamma, en ung mamma. Hon har precis fyllt 20 år i slutet av 2009 och har två små barn. Hon är en väldigt väldigt snäll person och omtänksam. Hon går i min föräldragrupp. Hon skriver en blogg där hon uppdaterar nu kanske med minst 1 inlägg om dagen. Hon hade en liten bloggpaus på typ en vecka men sen kom hon igång igen. Varför jag väljer just denna blogg är för att jag vill lyfta fram hennes blogg för den är väldigt trevlig. Hon har som sagt två barn tillsammans med sin sambo.
Nellie och Oliwer heter barnen, Nellie är född den 11 september 2008 och Oliwer är född den 10 september 2009.
Hon heter Jessica och bor i Haninge utanför Stockholm. Här kan du läsa hennes blogg. 


(Ps. de kommer nog bli ganska mycket mamma/gravidbloggar här pga att det typ jag läser hehe
Men om de är någon som inte har ett barn eller är gravid, så lämna gärna en kommentar så läser jag er blogg gärna. Förresten adda gärna mig på bloglovin :)om ni vill !! )

Tjabba Tjena och hallå där ;)

Sitter vid den jädrans datorn som jag alltid gör och klockan har precis slagit 10.25. Jag är ganska små trött.
Oliwer hade ont i magen i natt, jätte ont. Han bara skrek och skrek. Jag gjorde babymassagen och fick ut några små pruttar men ush vad han hade ont. Jag fick ont också, sympati smärta.
Nu har han precis vaknat efter att ha sovit några timmar älsklingen, han sitter och hoppar i sin hoppleksak.
Nu är han glad igen och då är jag glad.

Idag ska vi ev. till Farsta C för att möta upp Denise +barn och Jessica+ barn för att tittar runt lite. De träffas där klockan 13.00 och jag ska försöka åka dit så jag är där ungefär samtidigt. Men jag är otroligt seg. Asså jag skyller på Oliwer ibland men fan de är ju jag som är den sega. Vet du varför? Jo för den jädrans datorn och den jädrans bloggen lockar mig att sitta kvar. Så himla kul att läsa andras bloggar.

Här får ni en låt som jag har lyssnat på en del. Den är till alla er som inte gillar mig.
Asså inte hela texten men just refrängen ;) Men till er andra, I LOVE YOU GUYS

Lily Allen- Fuck you

Look inside, look inside your tiny mind
and look a bit harder
cause we're so uninspired
so sick and tired
of all the hatred you harbor
so you say it's not okay to be gay
well I think you're just evil
you're just some racist who can't tie my laces
you're point of view is not legal
Fuck you, fuck you very very much
cause we hate what you do
and we hate your whole crew
so please don't stay in touch
fuck you, fuck you very very much
cause your words don't translate
and it's getting quite late
so please don't stay in touch
do you get, do you get a little kick out of being small-minded?
you want to be like your father
it's approval you're after
well that's not how you'll find it
do you, do you really enjoy living a life that's so hateful
cause there's a hole where your soul should be
you're losing control of it
and it's really distasteful
Fuck you, fuck you very very much
cause we hate what you do
and we hate your whole crew
so please don't stay in touch
fuck you, fuck you very very much
cause your words don't translate
and it's getting quite late
so please don't stay in touch
Look inside, look inside your tiny mind
and look a bit harder
cause we're so uninspired
so sick and tired
of all the hatred you harbor
Fuck you, fuck you very very much
cause we hate what you do
and we hate your whole crew
so please don't stay in touch
fuck you, fuck you very very much
cause your words don't translate
and it's getting quite late
so please don't stay in touch

Dagens bloggtips

Jag tänkte börja med att jag rekomenderar en blogg om dagen. Jag kör en prövatid på detta projekt kanske en månad. Så de blir ungefär 30-31 bloggar, en blogg om dagen. Sen får vi se vilken respons det får och om jag fortsätter, ja de beror på er. :)
Finner detta under den nya kategorin "Dagens blogg"

Dagens blogg:
Detta är en tjej som heter Patricia, denna blogg har jag precis hittat. Hon är gravid just nu och har beräknad födsel den 20 mars. Hon fyller snart 20 år i augusti och just nu är hon i väntas tider. Hon bor med sin snart 20 åriga sambo Simon i Gnesta. De väntar tillsammans en liten dotter. Hon skriver bloggen på ett roligt och finurligt sätt. Hon är väldigt kreativ i sitt skrivande och hon verkar vara en underbar person. Hon uppdaterar bloggen med ungefär 1-4 inlägg om dagen. Här kan du besöka hennes blogg

Patricia

Ny mammaträff(+gravida+pappor)

Nu kör vi igång nästa träff för våran nya föräldragrupp. Vi träffades igår den 6 Januari och nu tänkte vi träffas igen redan på tisdag den 12 Januari, på Andys lekland i Sickla köpkvarter klockan 12.
Och det är stort och luftigt och man får plats med många barnvagnar. Jag rekomenderar att man tar med sig något att käka med det finns Waynes coffe där och även Willys precis nedanför. EDT: JAG VET ATT MAN EGENTLIGEN INTE FÅR TA MED SIG EGEN MAT IN DÄR SOM ATT JAG HAR JOBBAT DÄR TIDIGARE HEHE MEN DE ÄR SVINDYRT MAN FÅR VÄLL GÅ UTAN FÖR INGÅNGEN OCH ÄTA I VÄRSTA FALL

Hur du läst kommer dig söker du på sl.se och då ska du gå av vid Sickla köpkvarter. Eller åker till Nacka station med bussarna från Slussen eller saltsjöbanan också nacka station. Några frågor så är de bara att fråga mig.

Barn under 1 år kommer in gratis med vuxen men de är ju bara att säga att barnen är under ett år. Det gjort vi sist hehe. Det finns chans för barnen att leka av sig och för oss "vuxna" ;) att snacka och socialsera med varandra. Toppen kul.
Och vi tänkte köra träffarna var tisdag från och med nu.

Så nu är de bara att säga till om ni vill komma eller inte.

Föräldragruppsträff den 12 Januari klockan 12.00 på Andys lekland


Kommer

Jessica+ barnen Nellie och Oliwer
Denise & Staffan+barnet Wilgot
Cassandra+ Josefin
Patricia (gravid)
Matilda + Mercedes och bebisen i magen
Marie + Elsa(familjeliv)
Johanna + Majken och ev Svea(familjeliv)
Anna+ Isabel och  ev Antonio
(familjeliv)
Therese(gravid)
Miku & Sara-Li (familjeliv)
Jenna+ Viggo (familjeliv)
Mikaela+ Vincent (familjeliv)
Ruby+ Milo
Emelie+ Lukas (kompis till Ruby)
Nicole+ Cloe
Monica- FeliceKommer inte

Bild lånad från andyslekland.se

Videoblogg- SVAREN PÅ FRÅGORNA

Föräldragrupp!!

Nu har jag och Oliwer precis kommit hem från en uber trevlig dag.(Jag drog ihop ett gäng från familjeliv och från bloggen till denna grupp). Vi har träffat en massa mammor och deras barn+ Jessicas kille heheh en kille bland typ 10 tjejer. Vi började med att vi möttes upp vid Skrapan klockan 14.00 och sen droppade in fler och flera. Sen när alla kommit så gick vi emot medborgarplatsen men vi var ju rätt många och det betyder att de var många barnvagnar så att hitta ett bra ställa att vara på var ganska svårt.
Det slutade med att vi okuperade halva McDonalds hehe men vi satt där och snacka om allt från himmel till jord.
Det var ju även två gravida tjejer med som hade massa frågor så de var jätte kul. Efter ett tag så gick vi vidare till Ringen och satt oss igen och fikade. Klockan var väll ungefär 17.00-17.30 när alla började rulla hemmåt.
Tyvärr så glömde jag ju kameran men Jessica tog kort så jag lär väll få bilderna senare hoppas jag =)

Nästa träff ska vi träffas på Andys lekland i Sickla köpkvarter. Det är ett stort ställe där de äldre barnen kan springa av sig lite. Och när ska vi träffas igen? Jo säg de, hoppas redan snart. Kanske nästa vecka.
Vi hade jätte kul och man lärde känna lite nya ansikten. Hoppas att flera vill komma nästa gång fast vi var ju rätt många idag också :)

Senare kommer svaren på frågorna.

KRAM

Videoblogg 5 Januari

Frågestund, fråga vart ni vill?!?

Nu öppnar jag upp för en frågestund, så fråga på vad ni vill veta.
Allt från himmel och jord

Svarar på frågorna imorgon


Kram

Japp dåså!!!!!!

Jahapp då var med en av alla miljoner som är vaccinerad emot svininfluensan, lite sent kanske men jag har ialla fall tagit det nu.

Och den som var närmast med Oliwers vikt och längd var......
Victoria som gissade på 7780 gram och 68 cm lång och de korrekta svaret var 7780 gram och 68,5 cm lång
Knodden var nära med sina 7980 gram och 68,5 cm lång gissning med 200 gram för mycket hehe

Är ni vaccinerade?

Kram

BVC idag klockan 13.00 Gissa?

Nu ska jag och Oliwer till BVC sist vi var där så vägde han 7230 gram och var 61,5 cm lång.
Vad tror ni han väger idag? Närmast de rätta svaret får en länkning:)

Kram Love och Oliwer

Oliwer har fått rutiner, helt på egen hand

Ja som rubriken lyder Oliwer har fått rutiner, wow säger jag bara. Han har lyckas skapa sina egna rutiner och jag har inte ens lyft ett finger. Han är så självgående ;) eller självålande.. han ligger här naken och ålar sig fram till sin mobil som ringer. Han lyfter knäna som att han ska krypa sen trycker han ifrån. Ser rätt roligt ut med hans gosiga skinkor som trycks ihop och spänns för att han sedan ska slääääpa framkroppen i soffan framåt hehe
NU filmade jag bara en kort stund och han hade kämpat en del innan denna film så han är nog rätt trött.
Men jag tycker ändå de är så sött. Och han kan hålla upp huvudet hela tiden (om det var viktigt för någon att veta.)
(Edit: Jag gav honom en flaska medans jag skrev detta och jag kan säga såhär..jag blev en aning varm helt plötsligt och det blev en stor fläk i soffan. Jag glömde visst att man inte kan ha en nakenfis i knäet för länge utan
 att bli kissad på)

Titta va söt han är när han försöker heheh ..rumpan man bara vill äta uppJo men tillbaka till hans rutiner. Han går och lägger sig klockan 23-24 varje dag och sen vaknar han runt 5 tiden tuttar lite eller ersättning sen somnar han om. Ibland sover han hela nätterna till 08.00-09.00 och sen är vi vaken och lekar och äter lite fram till klockan 12.00 ungefär då sover han en liten powernap till ungefär 12.30-13.00 och sen leker vi och äter lite fram tills klockan 16-17.00 och därefter sover han igen en liten stund kanske 1h eller 2 h och sen är han vaken fram tills klockan 23.00-24.00 och så börjar de om. :)
Så himla duktig och skönt för mig om dessa rutiner fortsätter.

Nu börjar de närma sig sovdags för Oliwer om han nu följer dessa rutiner som jag precis skrev.
(Japp han somnade precis nu)

Hur är era barn? Mer rutiner?
Hur gamla är barnen och hur gör du som förälder för att skapa rutiner?

Till alla er mammor där ute!!!

Detta är tillängnat alla mammor(pappor) där ute gamla som unga. Ta åt er, sug in och njut.

Du är en otroligt människa, du är en mamma.
Du är alltid en mamma, naken, påklädd, ledsen, arg, trött, förbannad, sur, besviken,glad,kär,full,nykter du är alltid mamma. Du har en stämpel som du inte ska fly ifrån utan något du ska vara stolt över. Du har fött ett barn och du har burit de i dig i 9 månader. Du har längtat, du har väntat och du har säkert gråtit och varit trött flera gånger men du har stått ut. Du har gjort allt för ditt barn och barnens ankomst till denna värld. Ditt uppdrag är att fostra denna lilla person att bli en bra människa med en god moral. Du gör ditt jobb varje dag. Att vara mamma är inte lätt och de är verkligen inte en dans på rosor.Blöjbyten, flaskor hit och dit. Du fostrar en person som är som ett vitt A4 papper och det är din uppgift att rita pappret med färger och mening. Du är barnets förebild och hjälte, du finns där för barnet och barnet är nöjd.
Du får inte glömma bort dig själv. Du förtjänar också att få vara dig, den du var innan barnet. Du är inte elak för att vilja unna dig själv lite. Du är inte elak för att du någon gång bara vill vara själv. Du är inte elak ifall du vill gå på bio, en fest eller bara ta ett långt varmt bad...själv. Du älskar ditt barn oavsett, de handlar inte om kärlek utan de handlar om behov. Vi alla mammor är fortfarande människor, vi har ett behov av att få unna oss själva lite. Klandra dig inte att du inte är på topp varje dag. Du är bara mänsklig, men gör ditt bästa. Våga be om hjälp, du är inte en dålig mamma bara för att du ber om råd och avlastning. Du är inte superwomen, jag lovar.
Och våga visa dig svag för andra vuxna människor och spela inte nått spel för att verka vara perfekt för det är bara bull shit. Du måste må bra själv för att kunna få ditt barn att må bra.
Vi mammor och även pappor är de starkaste personerna på denna jord. Vi som hjälper världen att utvecklas, för de är de vi gör genom att uppfostra våra barn till nya smarta, modiga och trogna människor. Våran framtid.
Jag måste bara säga till er alla mammor där ute att ni är BÄST, SNYGGAST och SMARTAST.
Lita på er själva för ni har det i er. Och att vara lite egoistisk är inte fel utan nyttigt.
Vad är min hemlighet? Jo jag får en timme varje dag för mig själv.SEX SEX SEX

Okej alla mormödrar och farmödrar och personer över 60 år kanske bör hålla sig borta från just detta inlägg.
Jag varnar känsliga tittare ;) ;)

Sex? Sex (frågetecken)
Alltså när man blev gravid så hände någon med den sexuella lusten, ialla fall för mig.
Jag kan ju säga helt ärligt att den sexuella delen av ett förhållande hade mer eller mindre raderas ur mitt närminne..jag vill verkligen INTE ha sex. Daniel stackarns blev så förvirrad att han ett tag trodde att han levde i cellibat.

Många blir ju mer sexuella när de är gravida och blir helt tokiga, som apor. Daniel hade säkert hoppats på att jag också skulle bli sådär tokig men jag blev också tokig men på hans eviga tjatande.
Ush ju mer han tjatade ju mindre ville jag. Herregud folk kommer sitta där bakom datorerna och tänka "hur kan hon skriva om sex, ush och fy"
Och till det säger jag bara så här Get over it, sex är naturligt och det är något som alla människor tänker på minst en gång om dagen försök inte förneka det.

Efter graviditeten så trodde han ju att jag genast skulle kasta mig över honom och ge honom ett gäng "BJs" på en och samma dag. BJs betyder alltså ben & jerry`s eller?!?! hehe
Men nu handlade allt om Oliwer för mig och sex fanns inte ens på världskartan..en än gång Daniel= Cellibat
Men tiden har gått och nu efter 4 månader så kan jag säga att Daniel har haft sex...HALLELULIJA...alltså med mig!!

1.Så ska alltså en kvinna bjuda till bara för att killen vill?
2.Ska man ha sex för att man "måste"?
3.Är sex det viktigaste i ens förhållande?

Oliwer 16 dagar gammal, nu 14 dagar kvar tills dop...herregud!

Oliwer är 4 månader om 7 dagar alltså den 10 Januari. 14 dagar kvar tills dopet och min 20 års dag.
Jag satt och titta på denna bild när Oliwer bara var 16 dagar gammal, herregud va tider rinner iväg.
Lille prinsen har utvecklas både i utseendet och i personligheten, att få vara med och se denna utvecklig är helt otroligt. Jag är så glad att jag har honom och Daniel.

Bilden när Oliwer är 16 dagar gammal


Titta på den där lilla lilla människan... han är min son. Daniel och min son. Vi har gjort honom.
Titta på den där lilla näsan och de små tunna armarna. Den lilla magen som skymtar av färg i rött och rosa.
Hans lilla blöja som ser alldeles för stor ut. De stora ögonen som man bara drunkar i.
Han är min prins och jag är himla glad att han finns.
16 dagar gammal på den där bilden och nu 4 månader snart. Skillnaden är enorm.

Bild på Oliwer snart 4 månader
NU SKA JAG PÅ FEST WIE

Ja nu ska jag och Daniel på fest. Världens bästa motthaa fukka ELISE fyller 20 bast i natt, alltså 3 januari.
Min barndomsvän och än av mina bästa vänner (min första bästa vän också)  och hon betyder enormt mycket för mig även om vi inte träffas så ofta. I love you!!!!
Så jaa man får faktiskt gå på fest fast man är mamma, så det så!!!! 
Jag ska faktiskt unna mig lite skoj och lite sånt som ungdomar i min ålder gör om helgerna men jag kommer sakna min lillprins Oliwer men har är i goda händer hos sin mormor och morfar.

 


1 Januari 2009...neej 2010 var de!!

Gott nytt år igen och hoppas ni hade en trevlig nyårsafton, det hade vi :)
Kommer uppdatera senare med lite bilder och så!!

Välkommen 2010 :)

Kram