TÄVLIIIINNNNGGG


Jag är med och tävla om ett GIANTmicrobes Mjukisdjur från Björnkramizar hos UngMammaMia. Var du också med och tävla här!

Svar på fråg(a)or

Hej!

Efter mitt inlägg om att ni kunde ställa frågor så var det inte så många som kom in ...dock fin jag en :) som jag ska svara på nu

Postat av: Amanda

Hej! Vad ska ditt barn heta, ska du ta reda på om det är en p/f OCH vad sa dina anhöriga, då främst dina föräldrar när du berättade om din graviditet? :D

Svar: Hej Amanda! Trevligt att du läser min blogg. Jag har några favoritnamn just nu men det kan ju alltid ändras. Om jag får en son så vill jag gärna att den ska heta Valentin och om det blir en tjej så kanske Tindra eller Linnéa efter min mormors mamma.  Jag vill ta reda på könet och jag har mitt RUL om 23 dagar så får se om jag får reda på det då. Mina föräldrar vet att jag har varit med om en abort förut i Juli 2008 och ville inte göra en till men de har ändå haft svårt att acceptera mitt beslut speciellt min pappa. De tycker att jag inte har det så bra ekonomiskt osv. Men de kommer nog bli jätte glada sen när det får hålla sitt barnbarn :)  Hoppas du är nöjd med ditt svar :)

MIN NAVEL ?

Hej!

Jag får ju inte ha min navelpiercingen längre för min BM men jag har verkligen svår seprationsångest just nu.
Men jag prövade ta ut den imorse och jag kan meddela att min navel håller på att komma ut ur sin håla hahah ni kommer förstå när ni ser bilden. Bilden är förstorad så om ni ser  något maghår bli inte rädd jag har fått det med graviditeten och gud vet jag varför :P ...
Sen lägger jag också upp en bild från i söndags :)  Rolig med bilder ju :)

 Min mage börjar växa nu asså :)

Och så till min navel.... ni ska veta att jag har haft djupnavel förut.. så man kunde stoppa in lillfingret ... vad tycker ni tror ni min navel håller på vandrar utåt?/// KRAMAR LOVE

Måndag... va härligt

Idag har de varit soligt ute ju.. är våren verkligen på väg? Vågar man tro på det? :)
Stockholm är vackert.
Nu är 24 dagar kvar till mitt RUL och 23 dagar kvar tills min studentskiva.
Vi har tema maskeradbal :) super kul ... vi ska ha massa skojj och prisutdelningar och bra musik och god mat och vi ska åka limosin.... ALL BECAUSE OF ME :)
Jag har annordnat min studenskiva för min klass, jag har annordnat flaket för min klass som vi ska åka den 3 juni på våran studentdag och  jag har ordnat våran slutskiva för hela våran skola. Jag tar verkligen på mig för mycket ansvar... så nu har jag anlitat hahah två assistenter från min klass som ska avlasta mig lite nu när jag väntar bebis och allt....:)

NU VILL JAG HA FRÅGOR FRÅN ER? :) EN FRÅGESTUND OM DET ÄR NÅGON MODIG LÄSARE SOM VÅGAR SIG PÅ ATT FRÅGA MIG SAKER SÅ GÖR DE NUUUU :)


// Kram Love

Dagen 29/3

Hejsan!

Idag asså vilken dag :)
Jag var på väg till Hammarby-Örgryte träningsmatch på söderstadion med min syrra. Och när jag ska gå på tvärbanan så springer en liten kille på kansek 12-13 år in i min rygg för jag vände mig om för att han inte skulle springa in i min mage för automatisk så skyddar jag ju min bebis. Men ialla fall när han springer in i mig säger jag "Aj " och den här lilla killen med hans 5 kompisar i ryggen börjar skrika massa saker till mig. Han skriker "Jävla tönt hur ont kan det göra egentligen", "Jävla smink offer"  och massa mer elak heter bara för att jag sa AJ när han sprang in i mig. Jag blev jätte ledsen för det han sa och sen mkt oroad hur en sån liten kille kan ha så lite respekt för äldre människor. Sen när han går av så springer han fram dit där jag och min syrra sitter och lägger av värsta loskan, spottade snor på fönstret där vi satt. Stackars kille. Serriöst....

Matchen gick bra ialla fall efter det 1-0 bajen :) HAMMARBY (L)

Middag åt vi nachos :) GOTT GOTT :D


// Love  Där är min andra tatuering och där står "Siempre Hammarby" Alltid hammarby :D Siempre betyder ALLTID på  spanska

TILL TÄVLING"Jag är med och tävlar om ett presentkort värt 200 kr från Björnkramizar hos Carolina. Var med och tävla du också!"

NY TÄVLING


"Jag är med och tävlar om valfria tryck från Glada Grodan hos Carolina. Var med och tävla du också!"

Vem är du som lever i min mage ? :)

Jag vill ju jätte gärna ta reda på könet på liten i magen. Jag vill bara veta liksom har inte direkt en anledning utan känner bara att jag vill veta. Jag vill veta om jag bär på en son eller dotter. Jag blir glad till vilken av dem men bara ett att liten är frisk och mår bra.Jag börjar känna fosterrörelser nu tror jag nämligen. När jag ligger i sängen och skriver nu så tror jag liten har vaknat och buffar runt lite. Igår kändes det som ett sug, sprattel och som en bubbla. Men man lär ju bli säkrare på att det är liten med tiden när det blir starkare. Jag hoppas liten mår bra där inne och vill stanna där och växa och bli stor i 24 veckor till ungefär.

Jag är noga med vad jag äter hela tiden och folk stör sig på det här hemma jag vet inte varför. Jag är bara noga med att liten mår bra och därför vill jag veta vad jag stoppar i mig och är väldigt noggrann. Jag vill inte äta något som jag bör undvika så. Jag tycker det är okej att vara petig. Men visst har jag ju slängt i mig chips, Mcdonalds (ett antaaaal gånger) och godis. Men för det mesta är det bra mat som slinker ner.

Träffade litens pappa igår och han och jag satt och snackade på ett fik. Det var lite saker vi inte var överrens om men annars gick de bra. Vi får se hur vi kommer göra. Vi vill ju litens bästa också så om känslorna kommer tillbaka och de finns kärlekschanser mellan oss så kommer vi ju pröva igen men annars så kommer vi göra det bästa vi kan.
Vi snacka bl.a om NAMN .... jag har ju vart bombsäker på namnen men han var inte nöjd.
Jag har alltid haft Valentin som pojknamn men han var helt emot det.... han tyckte Edvin.
Men jag ger inte upp så lätt...


Vad tycker ni ?


// Love

Lördag

Hejsan!

Igår blev de inga fler inlägg tyvärr, hade så mycket att göra igår. Det är otroligt tufft att gå sista året på gymnasiet med alla inlämningar. Och sen var jag hos min mors brors som hade fyllt år och åt lite smörgåstårta. Var ganska gott :)
Var så himla trött när jag kom hem vid 21.30 att jag gick och la mig och sov till 09.00 idag så jag är rätt utvilad känner jag.
Idag är det lördag..det är alltid en skön dag. Men jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag. Jag vet att jag vill äta frukost men vi har så mysigt i våran familj att alla helgdagar så äter vi ju en stor maffig frukost tillsammans och det är så gott. Vi brukar alltid gå och handla nybakt bröd. MYS (L)
Och ny pressad apelsinjuice MUMS..
Jag vet inte hur många gravid som läser min blogg men om det är några så vad är era crawings? det bara ni måste äta eller dricka? 

// Love (L)

God morgon!

God morgon, god morgon


Idag är jag uppe super tidigt... tycker jag :P 07.20 gick jag upp... jag börjar 09.15 :)
Jag har ungefär 15 minuter med buss till skolan. Idag har jag ganska mycket att göra så kommer hem sent tror jag.
Tråkigt.
FREDAG, det är allid något eller hur ? :)
En vecka kvar nästa vecka sen påsklov :) SKÖNT 

Vad ska man göra i helgen då? Vet inte faktiskt, kanske åka till mormor och morfar och hänga eller kanske träffa någon vän. Ikväll ska jag eventuellt träffa Daniel (pappan till barnet) för att snacka och kanske lämna saker osv. Får se hur det blir med det.

KRAMAR Love

BILD TIME

Magen v.16    
       V16                                                                                                          v.6Min mage idag 14+6 alltså imorgon 15 fulla veckor. Alltså går jag in i v.16 :) krångligt :) Är den stor, liten?
Vad tycker ni? Alla magar är ju olika men ändå :)
Där är en bild från v.6

När jag fick reda på att jag var gravid så vart jag inte så chockad kan man säga på ett sätt.
Jag menar jag kände på mig det långt innan nästan, innan mensen var sen. Jag visste. Jag kände.
Det var inte planerat men inte ovälkommet för mig. Jag var glad samtidigt orolig vad alla andra skulle säga men jag vet att jag är stark och att jag bryr mig inte om vad andra tycker. Jag älskar att jag ska bli mamma.
Jag älskar min lilla sparvel i min mage ... . Jag fick reda på att jag var gravid genom ett graviditetstest den 15/1 ungefär där efter gjorde jag två till... ett digitalt och ett vanligt clearblue också. 
Jag har sparat min sticka hehe jag vill ha kvar den som minne.

 Ser ni mitt fina pluss ? :)  KRAMAR LOVE

Hej!

Hej!


Idag har varit en helt okej dag. Var på träffen för unga och blivande mammor. Var jätte kul att träffa andra som man kan prata med som verkligen förstår än. Det var på tiden :P heheh
Nu sitter jag hemma igen, vid min gamla dator och väntar på bättre tider. Ska kanske plugga måste det egentligen men jag är lite trött just nu. 28 dagar kvar till mitt RUL... tjugoåttadagar ...många dagar :( menmen

Jag tror att jag bör på en pojke men en flicka skulle vara lika kul.  Jag vill bara ha ett friskt barn men tio fingrar och tio tår :) I kväll ska jag ta en ny magbild som jag ska lägga upp sen för er :) Kul va?
Vad skulle ni vilja veta om mig?
Har ni några frågor så svarar jag gärna på dom?


KRAMAR Love  och musse min katt :D

Ni är alla underbara

Allt er stöd ni ger mig är så behövande just nu, jag vet att jag skrev det förut men tack så mycket verkligen.
Ni får mig tro på att jag klarar av det här. Ni är så underbara för det. TACK (L)

På fredag går jag in i v.16 ..helt underbart men konstigt har gått så fort på något sätt. Snart halva tiden.
Min bebis är så älskad av mig redan. Jag vill ge den allt och lite till.

Nu är jag hos min kära mormor och morfar. Älskar dem så mycket. De finns här för mig. Alltid.
Ska sova över här. Mysigt. Imorgon ska jag till en mammagrupp för gravida och de som redan är mammor som heter future teens. Det ligger i Haninge. Ska bli roligt och se vad det är för nått. Vi ska göra våfflor. Det är första gången jag ska dit imorgon så är lite nervös. Sen ska jag på ett annat möte kl.15.00 hoppas det går bra.

Hoppas ni sover gott, sköt om er (L)

// Love

Tack

Vill bara säga tack för alla små kommentarer och stöd. Tack verkligen (L)

Idag gick jag aldrig till skolan. Jag orkade bara inte, grät ju bara imorse. Orkade inte klä på mig och gå till skolan ville bara vara hemma. Ensam.
Jag gjorde massa läxor istället, tråkigt men nödvändigt. Snart studenten.... måste plugga. Få bra betyg och en stabil grund. Jag måste söka jobb också. Bad mamma skriva ut mitt CV hoppas hon gör det. Skulle behöva ett extra jobb, speciellt nu. Jag måste flytta, kan inte bo hemma längre känns det som. Jag vill starta något eget.

Kramar Love

:( :( NEJ

Det värsta av det värsta som kan hända när man är gravid har hänt. Jag och min pojkvän gjorde slut i natt.
Vi har inte haft det så bra i mellan oss sen ett tag tillbaka. Vi har bråkat hela tiden och jag känner inga riktiga känslor för honom längre. Han var aldrig jätte glad för att jag var gravid och har alltid tagit ifrån mig min rätt att vara lycklig över att vara det. När han gjorde det så blev han mindre och mindre attraktiv i mina ögon. Min kärlek försvann med alla bråk.
Vi har varit tillsammans förut och vi bråkade lika mycket om inte mer då.... och nu så gör vi slut igen.
MEN den här gången så finns det någon som är med bilden också.. vårat ofödda barn tsm. Han och jag väntar barn ihop och nu så har vi gjort slut. Och det känns inte som att vi kommer bli tsm igen. Och nu då? Vad ska jag göra?
Jag vill ju inte att min son eller dotter ska växa upp utan sin far... jag vill att han ska finnas där också.
Han säger att han kommer vara det men just nu vill han inte ha någon kontakt med mig. Jag bryr mig om honom så mycket men har ni någonsin kännt så när känslorna för någon person bara försvinner. Det går ju inte vara tsm med honom bara för att vara snäll heller. JAG är inte lycklig. Är inte jag lycklig så lär inte bebisen vara så lycklig.
Vi bråkade varje dag, minst en gång. Jag är så ensam... jag har ingen kvar känns det som.

INGEN :( Vad ska jag göra nu ? Jag vill att min bebis ska ha sin pappa men jag vill inte leva olycklig med honom i resten av mitt liv om det fortsätter som vi har det just nu.

Tråkigt tycker jag :(

Hej!

Jag vet ju att det är några som läser min blogg, inte så många men har haft några som jag ser på unika besökare.
En sak jag blir ledsen för är att ingen kommenterar min blogg eller lämnar ett avtryck :(

Hoppas det blir ändring på det :)

Kramar Love

Maybe baby

Godmorgon!

Första inlägget på min andra blogg dag. GREAT :)
Jag är lite hungrig, ska göra frukost snart ska jag åka till skolan också ....8.50 börjar jag ..segt verkligen.
Jag har de slappaste veckodagarna i skolan jag lovar.. en-två lektioner om dagen.

SÅ är det när man går media i 3an =) 

Jag tänkte att jag skulle lägga in en rolig lista från annasara.net men vill ni använda den på er blogg nämn gärna min blogg då :)

Fyll i dina svar

1. DITT ROCKSTJÄRNENAMN: (första husdjur & favoritglass)
Kaninpecan

2. DITT SKURKNAMN: (bästavän & favorit kaka)
Aidakärlekskaka

3. DITT DETEKTIVNAMN: (favoritfärg, favoritdjur)
Blåkatt

4. DITT TV-SÅPA NAMN: (mellannamn, stad där du föddes)
Linnéa Stockholm

5. DITT STARWARS NAMN: (tre första bokstäverna i ditt efternamn, två första bokstäverna i ditt förnamn)
Norlo

6. SUPERHJÄLTENAMN ("den/det" + en färg, favoritdricka)
Den svarta saften

7. VITNESSSKYDDS NAMN: (mammas och pappas mellannamn)
Mariekaj (pappa har ingen mellanamn)

8. DITT NAMN SOM VÄDERPRATARE PÅ TV: (din 5:e klasslärares förnamn, en stad som börjar med samma bokstav)
Giselasgävle

9. SPIONNAMN: (din favoritårstid/månad, en blomma)
sommarros

10. SERIEFIGURSNAMN: (favoritfrukt, ett klädesplagg du har på dig nu + "ie" eller "y")
Honungsmelonklänningle

11. HIPPIE NAMN: (vad du åt till frukost, ditt favoritträd)
Tebjörk


hahah va fula namn :P gör listan ni också :) Jag utmanar alla som läser min blogg att göra den :D


 Förresten vad tycker ni om den här vagnen?  Den är rätt fin va? 


// Love

Tråkigt med läxor

Hej!

I dag är du 14 veckor och 3 dagar gravid.

Befruktningen ägde rum omkring: 24. december 2008
Hjärtat börjar att slå: 18. januari 2009
Embryot rör sig: 11. februari 2009
Embryoperioden är slut, nu bär du på ett foster: 18. februari 2009
Alla inre organ är färdigbildade: 18. februari 2009
Risken för missfall avtar: 4. mars 2009
Illamåendet avtar för de flesta: 11. mars 2009
Könsorganen börjar bli tydliga(inte på ultraljud): 18. mars 2009

Fostret sväljer och kissar: 1. april 2009
Ungefärlig tid för ultraljud: 8. april 2009
Du kan känna fostrets rörelser: 15. april 2009

Fostret börjar få regelbundet sovmönster: 29. maj 2009
Fostret börjar att höra: 20. maj 2009

Nio av tio barn överlever om de föds nu: 17. juni 2009
Många foster lägger sig med huvudet nedåt: 22. juli 2009
Beräknat förlossningsdatum: 16. september 2009


På denna sida hitta jag denna funktionen, den är ungefärlig och kanske datumen för allt inte är exakta men men :)
www.babyvarlden.se


// Love

YES

YES ÄNTLIGEN... jag har suttit och väntar på min kallelse för RUL (Rutinultraljudet) och skrev ett mail idag till min BM (Barnmorska) och hon hade mitt datum så jag kommer få min kallelse snart.
Den 23/4  är mitt gyllene datum (L) 8.30 så det är tidigt på morgonen.
MEN ÄNDÅ 31 långa dagar kvar...är det mycket för er? För mig är det super många dagar kvar och det är dagen efter min studentskiva också...men det lär ju ändå inte bli så sent för mig då men ändå :P Jag kommer ju vara den enda nyktra som måste hålla koll på alla fyllisar :D 

När jag är i v.18+6 alltså v.19 väldigt sent tycker jag :P vill ju ha i v.18 :P Men men Im happyyyyyyy :D Nu har jag åtminstonde ett datum :D


// Love

Hello

Vill bara visa att jag klarade av att göra en fin design själv juh :) lite hjälp fick jag av www.designabloggen.se som är en jätte bra sida faktiskt. Jätte lätt och fanns jätte bra instruktioner på hur man gör :) Jag är stolt över mig själv :D
Det är väll fin? :)  // Love

Jag är med i min första tävling hos edvinsmamma.blogg.se TÄVLING

TÄVLING OM PRESENTKORT HOS KIDDOZ"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
1 presentkort a´500 kronor från Kiddoz!
 Var med och tävla HÄR du med!"

NÅGON?

Hejsan !


Undrar om någon skulle vilja hjälpa mig att få en snyggare blogg?
Jag tycker det är mycket roligare för läsaren och för mig om bloggen ser fin ut ? Om någon har något tips hur man göra eller så?  Skriv till mig på sot_potatis@hotmail.com

// Love

Välkommen

till min nya blogg :)

Jag kommer blogga om allt från himmel till jord, om min vardag och mina åsikter. ALLT
Jag är 19 år ung och bor i storstaden Stockholm. Går på Mediagymnasiet nacka strand sista året WIEEEE
studenten 3 juni :) Ser fram emot det YES :) skönt

Den stora anledningen till varför jag bloggar är för att som mitt namn mommyatnineteen är pga att jag är GRAVID
Japp gravid i v15 (14+3) och ska få en liten son eller dotter runt den 17 september 2009 om allt går bra :) och de hoppas jag verkligen att det gör. 

Tänkte lägga upp en bild på mig nu och en innan jag blev gravid så att ni har något att jämföra med :)

En bild på mig från i fredags! Lite sliten ser jag kanske ut men men :)  Haha jag vill visa en bild som togs lite innan jag blev gravid också så ni kan se skillnaden på min kropp:)
Gravid i v.15 (14+0)                                          Och några månader innan jag blev gravidNu måste jag gå till skolan men skriver mera sen...

Bloggen är ju även till för att jag ska kunna minnas alla stunder :)


Mvh Love

Välkommen till min nya blogg!