Im on call to be there


10 kommentarer
Emelie
2009-12-28 10:56:01 » http://notjustasummerlove.blogg.se/

Nej, dom har hört din sida. Inte vår sida. Den är antagligen helt annorlunda. Du målar upp en bild av att det är synd om dig, men så är inte fallet. Jag har aldrig påstått att jag är någon ängel, men jag anser att jag inte gjort något fel. Du däremot drar in folk som inte har med saken att göra och som kommer med påhopp mot mig och mitt barn. DET är fel!

Emelie
2009-12-28 11:29:25 » http://notjustasummerlove.blogg.se/

Jag anser att du har gjort rätt många fel, det du nu tog upp och sen att du ifrågasatte allt jag och Daniella gjorde. Vi fick inte träffas utan dig, då var vi elaka. Och sen alla dina inlägg som är lite för lika våra inlägg. Men det största felet som du gör om och om igen är att blanda in andra! Dock är du ett lönlöst fall, du kommer aldrig att förstå känns det som.

Emelie
2009-12-28 12:00:58 » http://notjustasummerlove.blogg.se/

Rätt falska? Det är du som är rätt udda som börjar fråga folk du knappt känner om dom inte tycker om dig och varför dom inte vill vara med dig. Och säga att man känner sig utanför när några andra träffas, det är pinsamt. Har du så få vänner att du känner dig utanför när två personer du knappt känner träffas?

Jag skäms inte för nånting, men jag blir jävligt irriterad när folk får höra din sida som är helt vriden. Har du berättat hur du är Love? Att du endast pratar om dig själv och ditt barn, att du inte bryr dig om någon annan än dig själv och Oliwer? Jag vill absolut inte ha en sån människa i mitt liv som är så självupptagen, omogen och osäker. Det handlar om artighet att ge komplimanger till andras barn och inte bara sitta och prata om sig själv när någon säger att ens barn är sött. Att jag sitter och förklarar detta IGEN känns ju helt sjukt! Har sagt det förut och jag säger det igen, du kommer aldrig att förstå.. Varför du inte kommer göra det tänker jag inte ens yttra mig om, men så är fallet

Rebecca

jag skulle inte lägga mig i..

Men emelie, du är så j*vla patetisk!

Teresa - mamma till Melwin
2009-12-28 12:21:55 » http://http//teresamattsson.blogg.se

Sv: det hade varit riktigt roligt! :D Var i Stockholm bor du? :D

Emelie
2009-12-28 12:22:23 » http://notjustasummerlove.blogg.se/

Är tuff det senaste ordet eller? Du klarar uppenbarligen inte av att ha en vuxen disskusion. Allt du skriver blir bara konstigt, då uttrycker sig din 12åriga kompis sig bättre!

Det roliga är att du reagerar som du gör. Du skrev förut ett inlägg om att folk som vill höra att sina barn är söta är "bekräftelsekåta".... Det var ju uppenbarligen till oss, men inte blev vi helt tokiga och började sms-bomba dig! För det är så löjligt att det inte är sant. Du får tro vad du vill, men VUXNA människor är inte som du. Så är det bara! Jag orkar inte ens försöka svara på det du skrev sist, för du förstår inte (igen)...



Och Rebecca, använd inte ord du själv inte förstår dig på.

Rebecca

lilla gmn emelie ♥

Jag förstår exakt vad patetisk betyder, jag är inte ett små barn! Så snälla söta gulliga Emelie, jag skulle aldrig använda ord som jag inte vet vad det betyder!

Teresa - mamma till Melwin
2009-12-28 13:19:22 » http://http//teresamattsson.blogg.se

SV: I Vallentuna :) Jag åker till henne 30 december och kommer hem 10 januari :)

unique
2009-12-28 14:30:31 » http://saratilling.devote.se

Vad är det för kommentarer? Vad håller Ni på med egentligen? Väx upp!

Sebbe
2009-12-28 18:29:05 » http://lookstylish.blogg.se/

vad är ditt nyårslöfte? =)

kramar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: