Bröst? Ja thank u


20 kommentarer
Sandra
2010-02-04 00:31:21 » http://mousy.blogg.se/

Jag har stora komplex för min mage som är helt förstörd av mina graviditeter. Jag har funderat på operation, men det skrämmer mig lite att det är sådan lång läkningstid!

Mamma till Adam & Gravid
2010-02-04 00:38:47 » http://mammatilladam.blogg.se/

Jag har gjort en bröstförstoring, hade inte direkt planerat att bli gravid så tät inpå den dåra men det gör inte så mycket eftersom man kan amma i alla fall :) Fast jag skulle nog rekomendera dig att spara pengar istället, ta lån för något sånt är rätt onödigt när man kan behöva ta lån för bättre saker som att köpa lägenhet eller något sånt.. Fast man gör ju som man vill :)

Jag hade inte mycket till bröst innan Adam & efter var det bara påsar kvar & det är inte kul att se ut som 92 år över brösten när man är 20 år lixom..

hallonmamma
2010-02-04 08:29:18 » http://hallonmamma.blogg.se/

Jag har redan en naturlig D. Eller ja, D börjar till och med bli för litet :/ Men jag vill verligen göra en operation. Jag har alltid haft rätt hängiga bröst. Inte snyggt! Och en vacker dag när jag har bra med pengar så vill jag verkligen göra dem fastare. Säger som Mamma till Adam: det är inte kul att se ut som 92 när man bara är 20.

Lina - Melkers mamma <3
2010-02-04 08:36:08 » http://vackertliv.blogg.se/

Jag förstår dig verkligen! Jag har alltid haft en c-d och varit ganska nöjd, men efter att jag ammat så hade dem KRYYYYMPT! Dem är små och hänginga, haha, så jag funderar också oerhört hårt på det. Det jag är mest fundersam på är om man verkligen kan amma efteråt, jag vill ju amma mina andra barn också!

Emma
2010-02-04 09:42:34 » http://gullefjunet.blogg.se/

Jag har inte opererat mig men jag tycker absolut att man ska operera sig om man verkligen, verkligen vill. Men dock Love, jag har ju sett bilder på dig coh jag tycker verkligen att du har en fin kropp. Det jag vill säga är att jag tycker du ska tänka ännu en gång. Jag har ett par vänner som opererat sig och sedan beskrivit det som det sämsta de gjort. Att de plötsligt saknat sina "små" bröst och när de sett bilder på sig tidigare har de tyckt att de är snyggare så. Vad säger din man? Inte för att de ska spela någon roll men ändå.

Elin - den du vill vara tyyp
2010-02-04 09:49:42 » http://elindenfina.blogg.se/

Jag har alltid haft små bröst.

man ser liksom ut som en 12åring lr nått. rätt så pinsamt.

jag skulle kunna operera brösten så dom blir lite större iallafall. inga meloner hehhee. men till normalt liksom

Denise - Ännu en mammablogg
2010-02-04 10:15:22 » http://knoddenojag.blogg.se/

Om jag hade pengar så skulle jag nog fixa tuttarna, men inte för att jag vill ha dom större utan för att dom ser ut som hej kom och hjälp mig efter amingen. Men det är inget jag skulle göra ifall jag inte hade pengar till det, inget jag skulle spara till. Jag har alltid vart nöjd med mina små ärtor till boobies, har tyckt att det vart behagligt och snyggt :) Vet vilken plåga det är för vissa som verkligen har tuttar, ryggbesvär och klädbesvär.

thess, 17 år och mamma
2010-02-04 10:38:48 » http://thessinwonderland.blogg.se/

jag skulle lätt operera brösten om jag hade dom pengarna! min syster har gjort det (44.000 på nackakliniken) och blev skitnöjd.

Malin & Elise
2010-02-04 10:46:53 » http://malinmedk.blogg.se/

jag har alltid haft bröst, ganska stora och jag hatar det. tycker det är svin fult med stora, själv vill jag ha en b-kupa. efter jag fött alla barn klart vill jag flyfta upp dom och helst förminska dom också.

Grynet mamma till lille Vidar
2010-02-04 11:02:12 » http://grynis.blogg.se/

Haha ja vi är lite lika :) Jag har haft det namnet i huvudet några år... Vet inte hur länge och vet inte vart ifrån heller :P



Jag har alltid varit nöjd över min kropp och tyckt att jag ser propetionerlig ut med min smala och fasta kropp. Har lite pojkkropp kan man säga, har inga höfter och ganska så muskulösa armar och då har det passat med små och fasta bröst. Däremot är jag lite rädd över att dom ska bli hängiga nu efter amningen. Men det jag alltid ha velat göra är att förminska låren :P Dom är så breda och det hatar jag, vägrar gå i shorts eller kort kjol

Nicole
2010-02-04 11:15:13 » http://nicoleb.blogg.se/

Jag har gjort bröstförstoring.

Bland de bästa jag har gjort förutom min dotter.

Hade så bröst och fick stora bröst i och med amning, fick en D-c kupa.

Sen gick jag tillbaka till min A-kupa som jag så hade fruktat att ha och nu är jag tillbaka på en härlig fin D kupa :)

Opererade bröst är fint i mina ögon.

Nicole
2010-02-04 11:16:22 » http://nicoleb.blogg.se/

O ta inte lån. Spara ihop pengar istället :)

Lån med ränta och allt.. nej usch.

froidan
2010-02-04 11:20:13 » http://froidans.blogg.se/

Jag vill också förstora mina! Har precis som du haft komplex för mina så länge jag kan minnas. Och dom enda gångerna jag var nöjd över mina var under graviditerna & när jag ammade. Sen gick dom tillbaka igen och vart små, tråkigt nog :(

Anna, mamma till Elis
2010-02-04 12:29:50 » http://annasara.net

Hade jag 40 000 över skulle jag LÄTT göra något åt mina två som inte riiiktigt ser ut som jag vill efter 7 månaders amning..har alltid haft en liten b-kupa, fylliga och fina men nu är dom rätt tomma :( Blää..

Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen ♥
2010-02-04 13:25:24 » http://hanneler.blogg.se/

Förut så brydde jag inte om mina tuttar men det senaste tiden så har jag börjat mått dåligt över dom för att hallå? jag är 20 år och har hängtuttar = min ena hängtutte är mindre än vad den andra är också..och det är skit irriterde..jag vågar knappt visa dom för min sambo men han tycker att mina hängtuttar är sexiga o.O

Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen ♥
2010-02-04 13:27:46 » http://hanneler.blogg.se/

Och jag vågar dessutom knappt byta om på badhuset innan dom trillar ut från bh...

Nicole - mamma till C
2010-02-05 20:22:37 » http://nicoleb.blogg.se/

Jag hade sparpengar och så sparade jag själv :)

lån är inte min grej.

Em - Mamma till Malva, 090925.
2010-02-06 18:26:19 » http://mammaochbullen.blogg.se/

Jag är inte heller nöjd med mina bröst - fast inte av samma orsak som du. Innan jag blev gravid hade jag små bröst, storlek 70A och jag ÄLSKADE dem! Haha. Nu är jag väl en storlek 80A och jag haaaaaatar det. Vill ha tillbaka mina småttingar!



Konstigt hur olika man kan vara ändå, eller hur? :)



Jag skulle inte vilja göra några operationer just nu, men den dagen jag känner att jag är färdig med allt vad barnafödande heter skulle jag nog kunna tänka mig att fixa magen och kanske lyfta brösten eller något sådant.

Richard
2010-02-08 02:36:36 »

Jag blir lite paff när jag läser ditt inlägg och kommentarerna här. Kvinnor verkar ju paradoxalt nog betydligt mer bröstfixerade än män. Det är ju knappast bröststorleken man tittar på när man söker sin livspartner. Då är leendet, ögonen och rörelserna mycket viktigare för första intrycket. Tror dessutom de flesta killar föredrar en äkta tjej i orginalutgåva än någon konstlad silikonhybridkopia. Bröstförstoring på dig kan jämföras med om man skulle försöka "förbättra" da Vincis Mona-Lisa med tuschpenna...



Nej Love, du kan var mycket nöjd med ditt utseende för du är fantastiskt söt och snygg som du är. Ett grattis till Daniel och Oliwer som får se dig varje dag.

Richard
2010-02-08 02:41:44 »

Jag blir lite paff när jag läser ditt inlägg och kommentarerna här. Kvinnor verkar ju paradoxalt nog betydligt mer bröstfixerade än män. Det är ju knappast bröststorleken man tittar på när man söker sin livspartner. Då är leendet, ögonen och rörelserna mycket viktigare för första intrycket. Tror dessutom de flesta killar föredrar en äkta tjej i orginalutgåva än någon konstlad silikonhybridkopia. Bröstförstoring på dig kan jämföras med om man skulle försöka "förbättra" da Vincis Mona-Lisa med tuschpenna...



Nej Love, du kan var mycket nöjd med ditt utseende för du är fantastiskt söt och snygg som du är. Ett grattis till Daniel och Oliwer som får se dig varje dag.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: