SEX SEX SEX


24 kommentarer
Madde
2010-01-04 11:46:19 » http://tjockisbullen.blogg.se/

Jag tror det är viktigt att iaf ha regelbunden sex, även om det så är en gång i månaden.

Samt att jag tror att man kan träna upp lusten genom just att ha sex oftare trotts att man inte alltid känner för det. Men tvingad ska man ju inte känna sig.

Rebecca

Tycker det är bra skrivit och sex är naturligt och inget konstigt. Sedan en fråga, läser ''gammla'' din blogg? :P



1. Nej

2. Nej

3. Nej, kärlek huvurtaget. Det kan vara en puss på munnen eller bara mysa i soffan men sex är viktigt i ett förhållande men inte det viktigaste.

Hannele - Mamma till Kevin ♥
2010-01-04 11:58:42 » http://hanneler.blogg.se/

Hahaha..i början så hade jag lust att ha sex hela tiden men sen när kulan började växa så orkade jag knappt ha det längre ;D hahaha..och nu för tiden så händer väl att vi har väl sex någon gång..haha.



Jag tycker inte att sex är så viktigt, det finns viktigare saker än sex tkr jag..för att man ligger och myser så måste man inte pöka på en gång när man har chansen. Man gör ju så klart som man vill och så klart ska man inte behöva bli tvingad till det :) Nej är ett nej ^^

Hannele - Mamma till Kevin ♥
2010-01-04 12:00:03 » http://hanneler.blogg.se/

Just det ja..haha typ 2 veckor eller vad det nu var så hade vi sex x) kände som man blev av med oskulden igen..haha..så konstigt kände det ;D haha..



Intressen klubben antecknar ;P mene jaaaa..

Hannele - Mamma till Kevin ♥
2010-01-04 12:00:50 » http://hanneler.blogg.se/

syftade mer på efter förlossningen..sorry för så många kommentarer :) men är senil...kommer alltid på något efter jag har skrivit kommentaren.

Rebecca, Wilmers mamma
2010-01-04 12:08:28 » http://ungfamilj.blogg.se/

När jag var gravid var min lust verkligen på topp. nu efter graviditeten så vill jag verkligen inte och det är apjobbigt... försöker hitta anledningar till att inte ha sex "jag har inte duschat..." "jag måste sova" "wilmer kommer bara vakna ändå" och jag tycker synd om min sambo.. vi har haft sex 3-4 gånger och det är nog bara 1 gång som jag verkligen har njutit. de andra gångerna har jag nog mest velat att det skulle vara över. jag är såååååååååååååååå asexuell just nu :P

angelica
2010-01-04 12:11:09 » http://angelickajohansson.blogg.se/

Hej. Bra skrivet, vågat! det finns fler där ute som är precis som DU haha ..tex. JAG:D



1.NEJ!

2.NEJ!

3.Nej det tycker jag inte, men visst har det en plats i förhållandet. Kan ju säga att jag inte är alls sugen på det fortfarande.. är lite jobbigt för min partner vill ju, men jag har bara ingen lust =S

Denise - Mamma till Wilgot ♥
2010-01-04 12:30:17 » http://knoddenojag.blogg.se/

1. Nej (ajg gör det inte)

2. Nej (jag gör det inte)

3. Nej absolut inte, jag känner eeeeexakt likadant som dig. När jag var gravid så kändes det bara skumt att ha sex när min son låg så pass nära hahah och nu är det likadant, stackars killar!

Sandra
2010-01-04 12:57:32 » http://sandrajosefiinlinder.blogg.se/

hahahha gaah Love, du vet hur galen jag blev i sex. Både under graviditeten och efter, så det var snarare jag som tjatade tillslut och Daniel som nästan kände sig utnyttjad iaf slutet av graviditeten då jag ville att hon skulle komma ut och ville ha det flera gånger per dag för att sätta igång allt ;)

Madde
2010-01-04 13:04:00 » http://tjockisbullen.blogg.se/

Vad många som verkar tycka att sex inte är så viktigt!

Själv tycker jag det är en viktigt del av ett sunt förhållande!

Själv har jag sex ibland när jag inte har lust, men lusten kommer ju om man tillåter sig själv att slappna av och vara i nuet!



Så det är ju toppen att ni har börjat=)

Man ska inte glömma bort sig själv och sin partnet för att man fått barn och dom plötsligt är det viktigaste=)



Oliwer är förresten himla go och fin! =)

Jennie
2010-01-04 13:09:29 » http://vantabebis.blogspot.com

För mig var det tvärtom under graviditeten jag var sådär tokig , okej kanske inte tokig , men vi hade mycket sex .

Efter Vidar kom så var det verkligen celibat , haha ! Vi har haft sex typ 2 ggr sedan han föddes . Sexlusten finns inte där riktigt , men det kommer väl med tiden antar jag ! :)



1. NEJ

2. NEJ

3. NEJ

Malin - Mamma till Elise
2010-01-04 13:20:20 » http://malinmedk.blogg.se/

När jag var gravid var jag inte ett dugg intresserad av sex, ville nästan aldrig.



1. Nej



2. Nej



3. Nej, men är en viktig del.

Denice- Hampus mamma
2010-01-04 13:38:20 » http://deniicen.blogg.se/

Vi hade sex efter ca 3 månader. Kändes som att bli av med oskulden igen hahaha. Men sex är verkligen inte det viktigaste. Närhet är viktigt och det behöver inte betyda just S E X!

Grynet mamma till lille Vidar
2010-01-04 13:51:50 » http://grynis.blogg.se/

Vi hade sex nu för bara några dagar sedan och för mig gjorde det SKIT ont! Men till slut funkade det och det var jätte konstigt för det kändes som att bli av med oskulden på nytt :P

Jag tror det är bra med sex i ett förhållande för man kommer närmare och får lite bekräftelse osv :)

Men nu har det börjat bli "vi två" igen om du förstår :P

sophie
2010-01-04 14:01:29 » http://sophiehs.blogg.se/

svar: haha ja jag hade om jag ens hade varit sugen på sex :P min sambo är inte direkt sugen han heller, haha :D

Aldijana
2010-01-04 14:25:08 »

Jag personligen tycker det är viktigt med sex, inte det viktigaste i ett förhållande men väldigt viktigt, Jag och min sambo väntade 2 veckor efter Danni var född med sex, eftersom mitt avslag försvann då.För att ett förhålland einte ska tappa den där glöden och attraktionen för varandra så tycker jag man ska ha massa sex,

ruby och milo
2010-01-04 17:06:13 » http://rubykanoby.blogg.se/

1.Så ska alltså en kvinna bjuda till bara för att killen vill?

-igentligen NEJ men jag kan ibland känna mig väldigt tvungen då jag tycker synd om han:P haha



2.Ska man ha sex för att man "måste"?

-nej



3.Är sex det viktigaste i ens förhållande?

-absolut inte men det är väl viktigt att han det lite då och då iallafall tycker jag så man inte glömmer bort att det kan vara mysigt oxå:)



Har själv knappt någon lust till sex..kanske 2 ggr i mån att ja har lust men trots att det har gått 10½ mån så existerar fortf bara milo i mitt huvud haha.

jessica
2010-01-04 17:45:28 » http://jlethin.blogg.se/

Älskar folk som vågar skriva om sex! Det är ju så jävla naturligt fattar inte varför de är så tabu egentligen.. Jag tror sex är jätteviktigt i ett förhållande för då släpper alla spänningar och man får närheten och så. Under gravidieteten hade jag heller ingen lust, but now it´s back! Vi hade inte heller sex förren 4 mån och en v efter förlossning :) Lycka till tjejen, be rabbits!

Nicole - Mamma till C
2010-01-04 21:01:37 » http://nicoleb.blogg.se/

Det där som sagt så olika :) Jag ville ha det precis som vanligt när jag var med barn och ännu mer efter graviditeten.

Vet somliga som har haft sex några enstaka ggr efter graviditet och barn medans jag och min pojkvän gör det ofta. Ingenting förändrades direkt för mig. :)

Martin
2010-01-05 12:07:12 »

Lille Oliwer blir nog stolt över sin mamma när han blir gammal nog att börja läsa om hennes och hans fars sexliv som ligger ute till allmän beskådan...

hallonmamma
2010-01-05 13:34:33 » http://hallonmamma.blogg.se/

1. Känns det fel för kvinna så nej.

2. Vi är alla bara människor. Det ligger i vår natur att ha sex. Vill en av parten inte ha det, så kan jag förstå varför den andra parten är otrogen. Det är hemskt men sant. Som sagt, vi är alla människor. Och vissa är i mer behov av sex än andra. Fast är man otrogen har man gått för långt. Då kanske man helt enkelt borde göra slut eller åtminstode prata om problemet innan man går och är med någon annan.

3. Viktigt. men absolut inte det viktigaste.



Det är intressant det här med hur vissa får mer sex lust än andra under graviditeten. och det var bra av dej att säga till Daniel att du inte ville, istället för att gör det bara för att han ville! :)

Ung pappa till Inez
2010-01-06 02:50:30 » http://ungaforaldrar.blogspot.com/

Hej



Ska jag vara den första killen som uttalar mig här ;) Personligen upplever jag att vårat sexliv har ändrat karaktär sedan våran dotter föddes men inte nödvändigtvis till det sämre. Man uppskattar tillfällena mer nu och det är inte lika stor självklarhet att man ska hålla på som man gjorde tidigare. En dåligt beteende som många män/killar har är att tjata sönder deras kvinnor/flickor vilket får den motsatta effekten. Sen så är nästa femma om man har tid med det hela.!? Sex är väl en viktig krydda i samlivet mellan två vuxna människor men det finns andra alternativ till närhet mellan tillfällena. Hur ofta tar sig folk tid att bara lägga sig ner och kramas :)



PS.

Plus i kanten för att du vågar skriva om ett sådant TABU ämne :S

DS.



Boys in pink make peolpe think

Martin
2010-01-07 14:43:29 »

Till "Ung pappa"; Tar du den i röven också din jävla fjant?

Nora
2012-03-18 20:20:06 » http://hemförsäkringidag.se

Kul att du bloggar! Fortsätt så :)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: