Neeej ge mig ett par nya tuttar tack!


25 kommentarer
Emma
2010-07-29 13:03:01 » http://eddiesmammaemma.blogg.se/

Jag vill också ha det har sagt det till min kille ge mig det i 30 eller 35 års present .....

Anonym
2010-07-29 13:26:58 »

Jag tycker att det e upp till var och en att bestämma det. Man bestämmer ju som tur över sin egen kropp.

Jag tycker det e helt okej och snyggt om man gör det i "naturlig" storlek och inte värsta silikon granater. Då ser det ju bara billigt ut. :/



Jag har också funderat på att göra det för att jag har bara A och dom krymper ra ju mer man tränar.



Men mår du så dåligt över det och tänker på det hela tiden och i så många år e det kanske något du borde göra för dig själv för att känna dig "fin" fast du redan ser bra ut. Så okej finare. hehe

Louise - mamma till Vincent
2010-07-29 13:31:19 » http://louiselindberg.blogg.se/

Det är ingen tvekan om att jag ska göra det så fort jag har fått ihop pengarna till det. Jag skiter faktiskt i vad andra tycker och tänker om det för det viktigaste är att man trivs med sig själv. :)

Therese
2010-07-29 14:04:31 »

Har inga barn sen innan men har gjort en operation, det bästa jag gjort i mitt liv.



Är inte helt återställd än, å jag gjorde op i december men alla läker olika. (de är inte så att jag inte funkar som innan, men har typ svårt att sova på mage tex)



Det du kanske ska ha med i tankarna är att du inte kommer kunna bära/lyfta som vanligt på många veckor, så planera in det så du får hjälp(med Oliwer och med resten av det dagliga i några veckor efter op) Skulle du vilja fråga mer så maila bara, jag svarar på allt!

Å min åsikt är att du ska göra det om du gör det för din skull å ingen annans. Då blir det rätt, och som någon annan skrev, inga jättebomber för det ser inte bra ut!! Men det är min åsikt bara:)

Lotta mamma till Elvira
2010-07-29 14:39:35 » http://lottamartensson.blogg.se/

Jag tycker att om DU tycker att de är värt det och vet att du inte kommer att ångra dig så gör det.

Jag har också lust att göra det så jag vet hur det känns.

Malin & Elise
2010-07-29 15:07:52 » http://malinmedk.blogg.se/

du vill inte vänta till du fött barn klart?



jag vill lyfta upp mina bröst, dom är jätte hängiga så det har jag bestämt mig för att göra då jag inga fler barn ska ha.

Anna
2010-07-29 15:08:22 » http://latinomamma.blogg.se/

Jag vill också fixa brösten min mamma är verkligen emot det eftersom att hon tycker att man ska vara nöjd över hur man föddes.

Fast efter att ha varit gravid två gånger och ammat x antal månader så vill jag verkligen fixa brösten.



Jag har pengarna och jag vill verkligen men samtidigt så finns det mycket annat som vi kan lägga pengarna på och därför känner jag väl lite att jag måste vänta och jobba ihop i alla fall hälften av pengar istället även om det kommer att ta en jädrans massa år.

Har ni råd att ta lån varför inte det är väl upp till dig och din kille visst att det bästa är att spara ihop men det kan ju ta typ 20 år och det är ju inte så roligt att gå runt och må dåligt över sig själv.



:)

Katarina
2010-07-29 18:25:08 »

Och jag som tycker att det är så himla fint med små, nätta bröst!

Nicole - mamma till C
2010-07-29 18:29:33 » http://nicoleb.blogg.se/

Spara ihop så mycket som du kan är alltid bäst. Specielt nu när du jobbar, ta lån är inte bara att ta lån.

Tänk på att brösten blir mycket dyrare då än 35.000 ;)

Becca & baby
2010-07-29 19:30:25 » http://grrsexymama.blogg.se/

Jag har också velat förstora brösten för alltid. Typ. Älskade brösten några dagar efter förlossningen när mjölken rann till, men nu ... Ja, du vet ju hur det är :/

eli
2010-07-29 21:26:09 » http://livaris.blogg.se/

jag kommer def operera både bröst o mage efter jag har fött mitt sista barn. det är den bästa investeringen som finns. Nu håller jag på o spara till det för ajg vill helst inte ta ett lån,,,men skulle det behövas lån hade jag itne tvekat på en sekund. Men vänta tills du har kanske fått ett till barn?

kram

Elin - sockerbiten
2010-07-29 22:24:10 » http://elindenfina.blogg.se/

jag har tänkt tanken måååånga gånger.. jag har små bröst.. vill inte ha de. jag känner mig som en 8åring.. liksom en 12åring har större än mig..

De är dyrt me nya tuttar.. dock vet jag inte hur jag ser ut i större bröst. jag skulle bara ha Lite störra. inga banta tuttar som kissie. de är bara fult.

josefine
2010-07-29 22:39:28 » http://jossievdh.blogg.se/

hej :). jag ska göra en operation när jag slutat amma så om senast ett halv år vill jag ligga på operationsbortdet. jag fårstår dig till fullo. har du tänkt egenom detta och känner att det är det här du vill så ska du köra på!! strunta i vad andra säger om lån!! känner du att du skulle klara av att ta ett lån så tycker jag att du ska göra det. det är inte precis det lättaste att spara ihop 35000kr bara sådär och speciellt inte lätt när man har barn. tänk positivt : du slipper vara olycklig, du kan känna dig sexig och kvinnlig och det ända du behöver är ett lån :). lycka till kram kram

Linn
2010-07-30 08:26:28 » http://lyxlirare.blogg.se/

Jag funderar också starkt på de nu efter jag fått Theo. När mjölken fanns där kändes de så bra att ha fått lite tuttar, nu finns de faan inga kvar :P

Vet inte heller hur jag ska göra med pengarna och de känns så frusterande!

Finni - Elliotts morsa
2010-07-30 11:10:35 » http://mammafinni.blogg.se/

Jag är på! Jag hade en fyllig Ckupa innan Elliott och nu en slapp Bkupa.. Känns bra. Inte :P

Micca - Lions mamiii
2010-07-30 14:56:44 » http://miccii.blogg.se/micca

Klart du ska göra det när du får möjlighet till det. Jag ska med göra bröstoperation fast på andra hållet - mindre alltså :)



Gud vad stor din lille blivit, och söt som vanligt ^^

Kramen

Alexaandra!
2010-07-30 19:09:09 » http://alexaandrabrunander.blogg.se/

Jag vet precis vad du menar! Jag har alltid blivit mobbad för att jag har små bröst. Jag hatade det! Sen när jag började äta p-piller så fick jag större och blev jätteglad! Nu är jag ganska nöjd med dom men det hade inte skadat om dom växte mer, för bröst är snyggt, det kan ingen säga emot! Bröst som ser naturliga ut är fina, även om dom skulle vara oäkta! Om man gör dom normalstora och gör så dom passar till kroppen så säger jag, go for it oh ger tummen upp! Men om man kör som kissie så tycker jag de ä liiite överdrivet.. Men, alla tycker olika och de är ju bra de! :) Om du är missnöjd och verkligen vill göra detta så tycker jag att du ska göra det!<3

Det kan vara svårt att få fram pengarna men det finns alltid sätt!<3

Amanda - Mamma till Milo ♥

Jag rekommenderar dig att gå till en psykolog om du mår så dåligt. Om dom anser att du mår så dåligt över detta att en operation är nödvändig så löser det sig! Jag menar inte att du är psykiskt sjuk eller något! Du får inte ta de fel! Men gör som jag sa så ska du se.. =)

Kevins & Elliots mamma Mia
2010-07-31 20:31:33 » http://svalan87.blogg.se/

Jag köpte mig ett par efter mitt första barn! de är det bästa jag gjort!

Rebecca

Självklart ska du operera brösten om du mår bättre av det!

Ingen ska behöva må dåligt över sin kropp... Tycker du ska spara så mycket det går och försöka operara dig till jul och ta lån på det sista du behöver som kan betalas tillbaka på några månader.



Kram kram

Matilda - Livet som ung tvåbarnsmamma
2010-08-01 13:10:17 » http://majbebis08.blogg.se/

jag har pengarna och viljan haha, så när jag ammat klart så tänkte jag fixa dem, nu vet jag att det är sista barnet också så nu är det bara att bygga på den kropp man en gång hade. :)

Men jag tycker att du ska försöka lägga undan varje månad, kommer kännas mycket bättre än att du tar ett lån.

linnea
2010-08-03 13:22:36 »

sök på google efter bloggar om bröstoperation, jag har följt rätt många såna bloggar o är väldigt lärorikt :) lycka till (en som gjort bröstoperation o är SUPER nöjd, bästa jag gjort, sparade ihop hälften och tog lån på hälften, kostade 40 000 kr)

Myran
2010-08-05 10:29:55 » http://zebramyran.blogg.se/

Tycker att det är viktigt att min trivs med sig själv, så tycker du ska göra det som du mår bäst av! Funderar själv på att göra det, men vill vara säker på att jag inte ska ha fler barn efter operation, så inte brösten blir konstiga sen.

Jossan
2010-08-08 02:43:14 » http://mammatillscott.blogspot.com

Tycker att du ska vänta ifall du ska ha fler barn för annars blir de "fula"o hängiga..

men om du inte vill ha några fler så tycker jag att du ska göra d om du mår dåligt utav att ha små . Så länge du blir lycklig liksom ..

freja
2010-08-16 02:46:20 » http://stocktownstories.blogg.se/

innan jag fick min dotter hade jag helt seriöst dom snyggaste brösten i världshistorien. dom var lagon stora och satt där dom skulle..



efter att ha ammat dottern så blev dom väl lite slappare men ändå helt ok. sen gick jag upp lite i vikt = brösten blev oxå större och sen blev jag gravid och nu sitter man och ammar en liten son.



efter honom kommer mina tuttar se ut som typ tomma plastpåsar. har jag pengar i framtiden så ska jag göra ett bröstlyft och sen lägga in ett inplantat. men vi får se..


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: