Vill jag ha fler barn?


7 kommentarer
sara - mamma till wilda
2010-07-23 09:39:57 » http://saratilling.devote.se

Jag tror att man kan tackla det bättre om man vet vad som kan hända. Tråkigt att låta bli att skaffa fler barn pga av just den orsaken

Emelie- 2 barnsmamma<3
2010-07-23 09:52:42 » http://emeliiewallin.blogg.se/

När jag fick min första dotter för två år sedan fick jag en rejäl förlossningsdepression, jag ville inte ta i henne, inte mata, inte byta blöjor och väntade på att min mamma skulle säga att hon kunde ta henne för då skulle jag ge bort henne. Jag mådde jättedåligt men sa det aldrig till någon. Det gick över när hon var tre månader ungefär och nu skulle jag aldrig kunna leva utan henne och jag har ångest för hur jag kunde känna som jag gjorde, jag nästan hatar mig själv. När jag väntade min andra dotter var jag så orolig för att det skulle bli likadant så jag fick gå hos en kurator och prata under HELA graviditeten. Men väl inne på förlossningen när hon föddes så fick jag som en aha-upplevelse, det var såhär man skulle känna när man fick barn! Jag var så lycklig, grät och skrattade och jag ville ge mat hela tiden, jag var den enda som böt på henne, höll i henne hela tiden, jag kände att jag ville ta igen det som jag missade första gången. Jag är alltså ett levande bevis på att man inte behöver gå igenom förlossningsdepression två gånger:)

Jossan
2010-07-23 10:18:23 » http://mammatillscott.blogspot.com

Helloj ..



tack tack .. den ligger i skogås centrum :D så himla nice .. Äntligen ..

Jaa d skulle va jätte kul (:



Jag har hört att d e olika när d gäller förlossningsdepression .. jag va oxå rädd att jag ska få d igen om jag blir gravid igen .. men min bm sa att d e lungt..

Jag e oxå as känslig mot hormoner men d blir nog lättare att ta sig ur d om man får d igen tror jag (:



krams

ANGELICA [foto&personligt]
2010-07-23 11:46:45 » http://steeler.blogg.se/

wow, du hade då en bra blogg! :D

sandra
2010-07-23 17:31:35 »

kan du inte ge nästkommande bebis ersätting istället för att amma då? om det är amningshormonerna som oroar dig?

daniela
2010-07-23 19:33:47 » http://havannasmamma.bloggplatsen.se

jaa, jag har liksom 10 "gröna" byten. Men ändå är folk typ inte intresserade. Ja, gud vad skönt för er!



Just nu bor vi i hägersten, trivs sjukt bra här, vill helst inte flytta härifrån alls men behöver ju större :( Men var det björnsbytare ni använde eller?



Kram

eli
2010-07-23 20:19:34 » http://livaris.blogg.se/

kör på bara när tiden e inne! Nästa gång kommer säkert bli underbar! hade likadant själv men känner att det bästa man kan ge sitt barn e syskon. Så då blir det plötsligt värt det,,,o som du ser själv så klarar man sig igenom det värsta.

Många kramar till dig=)

xoxo


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: