Att bära på ett sjukt barn.. läs gärna och kommentera


12 kommentarer
Gravid & Mamma till två flickor
2010-03-17 14:06:16 » http://milliez.nu

berätta gärna lite hur du vill ha den. och sen bredden med så den passar till din meny :D



Kram

Gravid & Mamma till två flickor
2010-03-17 15:06:24 » http://milliez.nu

Okej, men jag fixar det med detsamma.

Vill du att bloglovin ikonen och mail ikonen ska vara i samma stuk eller lite olika?



Kram

Sanna
2010-03-17 15:12:35 » http://mammasvardag.blogg.se/

Hejsan!

Jag tänkte bara tipsa om tävlingarna som är ute på min blogg just nu. Du kan vinna ett paket namnnappar, pippi resväska samt en barnmatspressare "The Wean Machine".



Hoppas du är med och tävlar!

Gravid & Mamma till två flickor
2010-03-17 15:27:01 » http://milliez.nu

är klar med knapparna nu. ska jag mejla över dom?

kram



vilken mejl ska jag skicka till?

Lotta mamma till Elvira
2010-03-17 16:59:28 » http://lottamartensson.blogg.se/

Jag tycker det är bra att dom visar såna program även fast dom är hemska.

För om det då blir så att ens barn och är sjuk där inne imagen så kan man ju få reda på lite mer om vad det är och hur det går till.

tex, när bebisar födds med tarmen utanför magen.

Jag skulle känna en mkt större trygghet av att se vad dom gör förnågot och verkligen få se hur det går till ist för att någon bara berättar rakt på.

Fanny
2010-03-17 17:17:42 »

Down syndrom är ingen sjukdom!

Malin, 21 år & Gravid
2010-03-17 18:00:26 » http://mammaflikkan.blogg.se/

jadå förmodligen. :) hur mår du idag då?

Caroline - Mamma till Freija & Loke.
2010-03-17 20:47:23 » http://freijasmamma.blogg.se/

Jag skulle absolut behålla ett barn med down syndrom. Jag jobbar själv med människor som har det och det finns inga underbarare människor. Så egna och genom goa.



Fast samtidigt känner jag att hade det vart första barnet så hade jag absolut behållt det men nu när man har två barn så är jag tveksam för det skulle ta alldeles för mycket tid från dem jag redan har.



Denise - Ännu en mammablogg
2010-03-17 22:17:46 » http://knoddenojag.blogg.se/

Jag är väldigt insatt i just barn med funktionshinder osv. Jag skulle SJÄLVKLART behålla det. Jag vet att det finns så pass mycket resurser i dagens läge och sådär. Jag vet att oavsett om man har en sjukdom eller inte så är man lycklig. Speciellt vad det gäller Down syndrom. Jag har ärligt alltid velat ha ett barn med down syndrom för att jag tycker att dom är så jäkla härliga, så otroligt charmiga och det bara lyser lycka om dom. Dom uppsakttar allt och är de vänligaste personerna jag mött.



Men mitt beslut på denna fråga har nog med att jag brinner så mycket för detta. Att jobba med funktionshindrade har alltid vart en dröm för mig.



Ett barn ÄR en människa oavsett om barnet är sjuk. Så ifall jag visst så skulle jag behålal det lika mycket som om det vore friskt :)

Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen ♥
2010-03-17 22:20:23 » http://mammah.bloggplatsen.se/

Jag vet faktiskt inte..svår fråga tycker jag.



Skulle jag få reda på att jag bar ett sjukt barn så skulle jag vara rädd, verkligen rädd. 100 frågor skulle ploppa ut, skulle jag klara det här? Hur blire med KEvin? osv..



Down barn skulle ajg behålla men ett riktigt svårt sjukt barn..ja jag vet inte..jag låter elakt kanske men jag skulle vara rädd för dens framtid osv.



Hoppas att du förstod mitt svar :)

Annars så får jag väl försöka förklara bättre :P

Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen ♥
2010-03-17 22:50:57 » http://mammah.bloggplatsen.se/

Svar:

YEs var tvungen att byta blogg, pallar inte av blogg.se mer.



Jag har läst lite om down och som jag fattade så finns det olika grader av det, alltså svår och lätt och medium men jag kanske fattade fel. (har gått usk så vi fick läsa lite om det)



Jadu.. det är en bra fråga, jag vet verkligen inte vad jag skulle göra o.O panik skulle ha så klart men man tänker ju på barnets bästa så ute går man väl från det antar jag.

ToniLoves
2010-03-18 00:27:54 » http://toniloves.milliez.nu

Jag håller med dig om att det kan tyckas vara klumpigt att TV4 visar den här typen av program men samtidigt kan jag som pappa känna att det är bra - åtminstone för pappor. Och varför säger jag det?



Jo, jag minns vår första graviditet. Den var skithäftig på alla sätt förutom den lilla parantesen att jag inte hade en jävla aning om vad som skulle ske. När en man ska bli pappa (detta är min erfarenhet) och följer med på de olika undersökningarna på MVC exempelvis så blir man som pappa lätt ignorerad, detta insåg jag ganska snabbt men vägrade att vara fullständigt okunnig när det väl var dags. Innan vår dotter föddes så hade jag läst 10 böcker om graviditet och barnafödslar, och just den här typen av program gav mig en trygghet för att då blev jag förbered på vad som kunde hända.



Jag tror dock att det är annorlunda för kvinnan som bär på barnet. Tack för att du tog upp detta :D


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: